Zanima me koji su nacini za skidanje sa metadona kod osoba koji ga uzimaju duze vrijeme,preko 2 ipo godine.
Koja (koje) se terapija primjenjuje?
Ako neko zna,neka napise,koristilo bi mi.

Moderator: sanela
Zanimljivo.I da je još zajebanije, sub je jako nepredvidljiv, i djelomični i mješovit agonist /antagonist i djeluje u višim dozama više antagonističnije a u manjim agonističnije. Nekima se čak jako dopada biti na subu, posebno na manjim dozama oko 2mg, osječaju se normalno, odlično, "najnormalnije" što su se ikad osjećali. U Francuskoj se ljudi rokaju buprenorfinom, ipak je to opiat. Oprez.
Ma šta slično krizi od heroina,ja sam se jednom tako za*ebao,kriza je mala beba prema takvoj induciranoj krizi. :smt021uzeo sub i upao u zajebanu krizu
Ja sam isto cula od jednog frenda koji je bio u njemackom zatvoru da se on tamo prije par godina prvi put susreo sa subutexom.Kako?Momci iz celije su ga mrvili i smrkali.Taj kolega tada nije ni znao zasta sub sluzi,tek je kasnije saznao.Sada sam zaboravila sta je govorio,kakav je "feeling",ali nije ni bitno.Ma po meni je smrkanje i IV uzimanje lijekova koji su predvideni za oralno ili SL uzimanje obicno sranje.Totalno nepotrebno.Ali kao sto je Sagitarius rekao,svi smo svojevremeno svasta radili.Sagitarius wrote:.Par ljudi koje poznajem,kad su bili u zatvoru,nakon što bi se tamo očistili,kažu da podosta "šlagira"(izgleda i neki s ovog foruma su to probali,ali zaoblaze direktno se izjasnit 8) )),slično tramalu,i to u malim dozama.
2 puta sam ga probao IV,totalna glupost,nikakvog "feelinga",pa ne vidim smisla trpat sav taj kreč u vene.
I u Češkoj dosta ljudi se roka subom,to je nekima i "drug of choice" kojim ulaze u svijet opijata,zato su sad proizvođači i smućkali Subuxon,da to spriječe.
U cemu je "fora" ako se sub uzme na nos ili IV!? Dali jace djeluje...drugacije...ili nesto sasvim deseto...!?AnAna_mo wrote: Ja sam isto cula od jednog frenda koji je bio u njemackom zatvoru da se on tamo prije par godina prvi put susreo sa subutexom.Kako?Momci iz celije su ga mrvili i smrkali.Taj kolega tada nije ni znao zasta sub sluzi,tek je kasnije saznao.Sada sam zaboravila sta je govorio,kakav je "feeling",ali nije ni bitno.Ma po meni je smrkanje i IV uzimanje lijekova koji su predvideni za oralno ili SL uzimanje obicno sranje.Totalno nepotrebno.Ali kao sto je Sagitarius rekao,svi smo svojevremeno svasta radili.
I naravno,hvala vam na odgovorima,super ste.
Na nos:malo brže "prošljaka",ali ima odvratan okus,IV-nema razlike,osim što uništava vene u ekspresnom roku,i ako spucaš aut,bol i oteklina,ostaju i preko tjedan dana.U cemu je "fora" ako se sub uzme na nos ili IV!? Dali jace djeluje...drugacije...ili nesto sasvim deseto...!?
sagitarius ti je lijepo objasnio.iron wrote:U cemu je "fora" ako se sub uzme na nos ili IV!? Dali jace djeluje...drugacije...ili nesto sasvim deseto...!