nisam nasao thread koji tome sluzi...pa cu ovako...
nameravam se predstavljati kao oldbulllee, imam 28 godina, iz srbije sam, sombora,a trenutno zivim u novom sadu.verovatno cu prebivati tu jos 3-4 godine.
probao sam i koristio vecinu stvari dostupnih na nasem trzistu.od svoje 16 ili 17 godine.
oko 20-e sam definitivno postao opijatsko/opioidski tip. dok sam ziveo u somboru(do pre godinu dana) to je znacilo: tramadol,povremeno tilidin i povremeno caj od maka.oko svoje 25-te sam primetio definitivne znake formiranja zavisnosti. fizicke. psihicka je, pretpostavljam, postojala godinama u nazad. srecom ne preterano gadna adikcija, skidao sam se bar 5 puta,i somatski simptomi bi se ispucal za oko 5-6 dana.pa bih bio cist mesec- dva i onda opet...
e, kad sam dosao u ns, nisam mogao naci izvor tramadola ili valorona ili opijuma... niceg osim heroina.
i tako, koristim heroin nekih 6-7 meseci.doduse, trosim oko gram-gram i po nedeljno(to i nije bas hard junkie kvota) ali kada dodje do aps. sindroma (a uvek dodje pre ili kasnije), poprilicno je neprijatno... gore nego ranije.
pored svih podsvesnih uslovljenosti (traums,stresa, frustracija itd...) ja VOLIM da se radim opijatima.
a moracu da se ocistim veoma uskoro( zavrsavam vanredno srednju, jer sam je zaje**o, pretpostavljate zasto), i to me uopste ne veseli.
osim toga, zbog specificnih okolnosti, to ce morati da bude nasuvo.
pozelite mi srecu.
pa da se predstavim
Moderator: sanela
- oldbulllee
pa da se predstavim
humorlessincoherentjunkie
Re: pa da se predstavim
oldbulllee wrote:nisam nasao thread koji tome sluzi...pa cu ovako...
nameravam se predstavljati kao oldbulllee, imam 28 godina, iz srbije sam, sombora,a trenutno zivim u novom sadu.verovatno cu prebivati tu jos 3-4 godine.
probao sam i koristio vecinu stvari dostupnih na nasem trzistu.od svoje 16 ili 17 godine.
oko 20-e sam definitivno postao opijatsko/opioidski tip. dok sam ziveo u somboru(do pre godinu dana) to je znacilo: tramadol,povremeno tilidin i povremeno caj od maka.oko svoje 25-te sam primetio definitivne znake formiranja zavisnosti. fizicke. psihicka je, pretpostavljam, postojala godinama u nazad. srecom ne preterano gadna adikcija, skidao sam se bar 5 puta,i somatski simptomi bi se ispucal za oko 5-6 dana.pa bih bio cist mesec- dva i onda opet...
e, kad sam dosao u ns, nisam mogao naci izvor tramadola ili valorona ili opijuma... niceg osim heroina.
i tako, koristim heroin nekih 6-7 meseci.doduse, trosim oko gram-gram i po nedeljno(to i nije bas hard junkie kvota) ali kada dodje do aps. sindroma (a uvek dodje pre ili kasnije), poprilicno je neprijatno... gore nego ranije.
pored svih podsvesnih uslovljenosti (traums,stresa, frustracija itd...) ja VOLIM da se radim opijatima.
a moracu da se ocistim veoma uskoro( zavrsavam vanredno srednju, jer sam je zaje**o, pretpostavljate zasto), i to me uopste ne veseli.
osim toga, zbog specificnih okolnosti, to ce morati da bude nasuvo.
pozelite mi srecu.
Zdravo brate,
nije sasvim jasna naučna osnova ali čini se da je svako spuštanje teže od prošlog. Ipak, skidanje od agonista sa kraćom raspolovnim vremenom (1/2 life, ne znam kako to prevesti) ko što je heroin drukčije je nego npr. Tramadol ili Metadon. Heroin detox je intenzivan ali relativno kratak, ćim si preko vrha, negde treći dan max, OK si. Tram a još više metadon su sukob nižeg intenziteta ali znaje to da potraje.
Ako se skidaš s heroina možda ti je najbolja varijanta minimalna doza subutexa u prvih 5 dana, nećeš osećati krizu niti ćeš da se navučeš suba. Usto još proteini (amino kiseline) da ti ozdrave receptori i bićeš OK.
Nemoj nešto da zaboraviš, simptomi krize u veliko zavise od tvojih očekivanja. Ako vjeruješ da će biti užasno tako će i bude. Nije prijatno, ali nije ni toliko grozno, naročito sa tvoje minimalne doze. Ima ljudi boluju teških bolesti, stvarno pate bolove a preguraju to, nije to sad ko da te kuvaju u vrelom ulju.
- Sagitarius
Nažalost,nakon 4-5 dana detoxa,nastupa puno teža borba s ovim.ja VOLIM da se radim opijatima.
-
Pozdrav Somborac
tu smo uz tebe, eto ja sam ziveo u somboru i svoje prvo rokanje sam doziveo upravo u najzelenijem gradu bila su to lepa vremena pre 15 godina, nakon toga puno troksa, caja i svih ostalih sranja sada sam na subu i to 6 meseci i puno bolje se osecam. Ako mozes da nabavis subove kako je neko vec rekao to bi ti bilo najbezbolnije jer ne uzimas previse. Ja sam napustio novi sad eto sad vec skoro 6 meseci sam u hrvatskoj.
Polako znam da su subovi ako mozes uopste da ih nadjes u Ns jako skupi ali su i najbolji jer te u neku ruku stite i od uzimanja nove kolicine dopa jer bi doziveo zikru mnogo jacu nego od samog dopa a ako si se skidao posle uzimanja caja onda ti ova kolicina dopa nije nista strasno samo veruj da ce ti biti sada mnogo lakse. sto duze budes odugovlacio bice teze a i neka granica bar u mom slucaju i slucaju nekih moji prijatehlja je 30ta godina tada postaje mnogo teze, svaka kriza ostavi nekog traga mnogo teze se vracas u normalu treba ti veca kolicina.
zato samo napred tu smo da ti pruzimo podrsku ali sve ostalo je na tebi!!!!!
pozdrav
tu smo uz tebe, eto ja sam ziveo u somboru i svoje prvo rokanje sam doziveo upravo u najzelenijem gradu bila su to lepa vremena pre 15 godina, nakon toga puno troksa, caja i svih ostalih sranja sada sam na subu i to 6 meseci i puno bolje se osecam. Ako mozes da nabavis subove kako je neko vec rekao to bi ti bilo najbezbolnije jer ne uzimas previse. Ja sam napustio novi sad eto sad vec skoro 6 meseci sam u hrvatskoj.
Polako znam da su subovi ako mozes uopste da ih nadjes u Ns jako skupi ali su i najbolji jer te u neku ruku stite i od uzimanja nove kolicine dopa jer bi doziveo zikru mnogo jacu nego od samog dopa a ako si se skidao posle uzimanja caja onda ti ova kolicina dopa nije nista strasno samo veruj da ce ti biti sada mnogo lakse. sto duze budes odugovlacio bice teze a i neka granica bar u mom slucaju i slucaju nekih moji prijatehlja je 30ta godina tada postaje mnogo teze, svaka kriza ostavi nekog traga mnogo teze se vracas u normalu treba ti veca kolicina.
zato samo napred tu smo da ti pruzimo podrsku ali sve ostalo je na tebi!!!!!
pozdrav
E nek si mu vala ti rekao!Sagitarius wrote:Nažalost,nakon 4-5 dana detoxa,nastupa puno teža borba s ovim.ja VOLIM da se radim opijatima.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
- Sagitarius
Koja je ono procedura za skidanje krpelja?Ima neka mast ili nešto na biljnoj bazi?E nek si mu vala ti rekao!
Igra,pozdrav,šta ima kod tebe,nije te dugo bilo,ili ti se ne da postat u ovakvoj "klimi" na forumu?
Pa ti si tu krelac?Jebote,ti si bas aktivan forumas,dobices neku nagradu za ovo!Odgovorio si u roku od par sekundi,mora da je to svojevrsan rekord.Pretpostavljam da je ovo posljednje mjesto gdje suplja jos malo prolazi? Vani te tek svi mrze...

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
- Sagitarius
Stvarno ovi krpelji se ne mogu skinit lako.
A da osnujemo fond:"Mansonu za Danijelu",svatko priloži malo siće,možda ga to skulira.
A da osnujemo fond:"Mansonu za Danijelu",svatko priloži malo siće,možda ga to skulira.