-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Sagitarius

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by Sagitarius »

Šala mala,što se primaš toliko?
heroinapg

Post by heroinapg »

Kao prima stapici
Ko se prima, taj je plodan?:}
Ko se prima, taj je plodan?:}
plodno tlo za primanje.jpg (9.16 KiB) Viewed 1797 times
Sagitarius

Post by Sagitarius »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rajouno

Post by rajouno »

Ja bih jedan "sex on the beach"(naravno)... :-D
ako nije problem sagy :-D :lol: :lol: :lol:
PER ASPERA AD ASTRA...
oci boje meda

Post by oci boje meda »

oh kako ovo seca na neka stara vremena, pilule za lilule, sarene pilule.....i jesu prokleta navlaka, i evo opet ih ne pijem, i otisla u krevet, onda, ali opet nista, i eto, ti ispusi cigaru cekajuci me, i misleci da pajkim, a ja sam se vrtela i vrtela, i u glavi mi se zavrtelo od silnog kruzenja...i na kraju opet po starom, ustala, upalila komp...i eto sad slusam pesmu "tvoju" pesmicu, nedaj mi pilule, evo nedam ih ni sama sebi, a tu su mi pod nosom, ali eto pokusavam...kako sa dopom prekinuh, danas, i juce, za sutra ne znam...tako i sa pilulama, sve je to jebena navlaka....
mislim da sam to negde vec napisala, mozda i nisam ali eto opet cu reci..i nikakkve tablete ne mogu popraviti ni izleciti, od njih je samo gore, i svaki put shvatim isto, i nikad vise, i opet ponovo, ne volim kisu, treba mi prijatelj, treba mi nova glava....e sad necu opet ponovo, ni sa dopom ni sa pilulama, sve u Q.....gasim komp i spavacu ma makar....nadam se da bar ti lepo pajkis..i da cu ja uskoro...
do sutra......al bi bilo lepo da se sutraeto tek tako pojavis na sastanku...i rai...oba cg cuda :lol: zajedno!!!!hehehehh
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
heroinapg

Post by heroinapg »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gv4u5ZKl7Bs[/youtube]
oci_boje_meda...Prevari ti, no aj` ..Imas jos vremena. Stvarno nisi uzela-popularno zvane "formule"?1Tako im-pih-tepaju kod nas..(flormidale-Procitaj uputstvo, a ne mozes da zaspis-Znaci, od njih nema vajde..-U ovom trenu govorim FUJ, a i ja sam ih pila...Ali, zaspah sinoc..Mirno..NE PODNOSIM TABLETE-no more..Ono je pjesma, sjetim je se kad sam mrtva prehladjena, a necu da pijem tablete :rolleyes: Dosta je bilo.
rai..Sto mislis, na sta me ovo podsjeca gadU jedan :-D :-D "Sex on the beach, bitch :wink: (A ako ti se pojavimo zajedno, bice bogami neka katastrofa):}A mala? :wink:
Idem da peglam..nekog:}
O_B_N zasto ne spavas?O cemu razmisljas..Izbaci to iz sebe..Nee ti pomoci hemija, dok Ti ne budes mirna..A, ima stvari-maaaaaaaaaaaasu koje ne treba prespavat.Jel rai..?!?Dobro jutro..(Il laq notj)
OciBojeMeda..Pusticu glas iz grlaaaaaaaaaaaa..Moram da picim..A sad bih te "razbudila", natjerala da citav dan ne spavas-obdanicu mislim..Pa kada padne noc da naucis da ugasis komp..ja sam vise navucena na net i kvanttativno i kvalitativno, al se gasim...Pozzzzzzzzz
Carls Dikens je napisao-parafraziram..da ljudi koji vole noc (voli je i ova sto ti pise...) Al spavah, nisam biila budna. Ti me izmanipulisa da ces zaspat :wink:
Ljudi koji setaju nocu..Nesto kriju..Ajde otvaraj se....Brzzzzzzoooo..Il lagano..Dan po dan..Kap po kap..Vjeruj mi, uspjeces ..Vjeruj nam

Ili :axe: Pa ti vidi dal ce da ti se svidi :wink: :wink:

P.S KAo sto meni pjesmom rece ?!? U can run, but u cannot hide...Ne treba da gasis komp. kad si online. (Nego u DUm Dum sve kablove istekaj, fino meni majka govori da ce mi to uradit:)Sve se iz Crne Gore :roll: :shock: vidi. :wink: Nisi jedina koja je bila/ je u tom problemu.Nisi jedina, al si najbolja:}
Okasnih...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

rajouno wrote:Ja bih jedan "sex on the beach"(naravno)... :-D
ako nije problem sagy :-D :lol: :lol: :lol:
Evo stiže,samo još da dekoraciju stavim(2-3 bobe grožđa i feta ananasa) :-D
oci boje meda

Post by oci boje meda »

M moja, sada bih ti rekla svasta ali zurim idem na NA za bgd....volim noc, al mislim da ne krijem vise nista..osim mozda od sebe same....a ne znam ni ja bas sta, ili necu da znam......volim mesec i njegov sjaj i setati tako u nedogled prugom...volim vozove..ali sve je sad to nebitno...poslala sam ti sliku moga malog stana na mojoj ispovesti, stacemo svi, zer ne?i ...ma moram ici......
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
heroinapg

Post by heroinapg »

Ma, reci Ti svasta kagod zelis :wink: Vidjela sam sliku..Zavisnik sam a i zavidim ti :wink: OBN-dobro si rekla..ni kuca nije tesna..Ma sve okej..uzivacemo...Some day..Al cemo..A kriti od same sebe-mislim da je to odgovor.A koje je pitanje?:}}}?!
Suvise naporan dan-mada je meni prijalo jer sam bila workohollic-"radoman"-kako je prevedeno(al kontam da je ispravan prevod, jer je na konto narkoman)..Elem, vele..a istina je da je to jedan od simptoma koji vode recidivu..Ali, tu sam...
"Posvadjala sam se s majkom-blago joj rekla jer stvaaaarno preeeeevise trazi-a ja jos vise pruzam...da prevedem rekla sam joj da me isqlira 15 minuta, jer dajem i vise nego sto mogu da budem uz njuj..A konstantno grijesi..Ne da mi da radim (uznemirava me..net joj smeta..jbg usamljena je-sve je kapiram..Al danas me je bas isprosipala kolko me je puta zvala dok sam bila na poslu, a tako mi je vazno bilo-sastanak neki..Ne govorim joj, sem kad se vratim, da se ne opterecuje..Javila joj se..rekla kratko..A ona zaorala da zove.Kapiram je naravno.+Brat...auuuu..stara prica..S tim sto se na mene vviise ne..i ne t..e me..Ne dozvoljavam da majku maltretira..A ne svadjam s s njim. ni sama ne znam kako izvodim to..Jer njoj je ipak najteze. ostala je bez svog zivotnog saputnika..ja ne smijem da pisem o tom covjeku, bar ne prije nego sto zavrsim sta imam jos da uradim za sjutra...Tj za danas.. Brat je dosao, tu je..o je posebna prica..Pravi crnogorac-negativne konotacije..Nek` je ziv i zdrav! Sta radi Crnogorac kad ustane iz kreveta?! Odmara se..Nije nikad imao poroke koje i ja, sem kocku :rolleyes: Uh ja sam i protiv toga..Al to sam samo ja..Kao i prije drogiranja, kamen sam spoticanja...Majka u meni/ od mene trazi savjete/ utjehu.."Samo" je ja razumijem...Od mene zavisi..ali, kada brat pocne staru pricu..idem i istrcim se...brzo se vratim, da majka ne brine..jer, ipak...i`ll be back..Pozz!
Moram i veceras da spavam. bas naporan i sjutrasnji dan...Al, tu sam
Last edited by heroinapg on Fri Oct 24, 2008 12:18 am, edited 1 time in total.
joesspappa

Post by joesspappa »

Laq notj! :bear:
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Locked