-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
oci boje meda

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by oci boje meda »

pa heroinapg, nista pametno za prijaviti, ali eto samo pozdrav.....
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
heroinapg

Post by heroinapg »

.
Last edited by heroinapg on Fri Nov 21, 2008 6:59 pm, edited 1 time in total.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e pa draga heroinapg Ti svakako imas sto pametno za reci....i tvoje postove, i one duze, i one najduze, sa uzivanjem citala.najozbiljnije....kad god dosla dobrodosla....sto se exita tice, znaci najozbiljnija sam, racunaj na moj mali stan....je mali, mali, malecni...ali znas onu staru, kad domacini nisu besni.....
inace, sada sledi pokusaj br. 2-krevet.....pre pola sta pokusala, vrtela se vrtela, i nista..pa opet za komp, pa sad opet u krevet pokusati nesto....
pozz
pa ako ne pre a ono na exitu se vidimo
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

?!?

Post by ?!? »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w8Xzy-11H1Q[/youtube]

Litar vina, mia bella heroina..Nisi Marija, a?!? A trcis, al se ne skrivas…Postujem…Sjecas se “Cija li si cija…Marija”…Znam da ces da popizdis, zato ne stavljam spot.. (Samo odgovori?!) I da ne bi previse pizdjela..Znas Nisi ti dobra kolko los sam ja-Van Gogh..Moze?
heroinapg

Post by heroinapg »

A zeznuli smo Tika Bilija Gejtsa-Gates-Kapiju-Dao nam je EXIT-a da je toga bio nesvjestan, ili pak?!...Jutro je pametnije od večeri…OBN (nije bre stranka!) Zato neċu da pišem o noċi da ispadnem glupa pred čitavom ex-Yu.:} :wink: :wink: :wink:

IGRA RNR Cijela YugoslaviJA [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EBl_n6SPRD4[/youtube]
Last edited by heroinapg on Fri Nov 21, 2008 7:01 pm, edited 1 time in total.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

vidis, ja sam bila ozbiljna kada sam rekla da te volim citati, nacin na koji zboris, i jos bitnije STA zboris....ni za exit se nisam salila, ne mora to biti ovaj njihov, moze to i neki nas, kad nam se cefne, "kada sazrenemo, budemo siti svega u cemu smo bili....kada ustanemo". bit je u tome da si dobrodosla kad god dosla mi.....hehe... ozbiljno.najozbiljnije.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

rajouno

Post by rajouno »

Ja ljudi mogu doci tek u januaru..tako da se nadam da cemo se vidjeti.pozz od cg _no2 :D
evo hero,samo za tebe "zubi" :D :D :D :D :D :D :D :D
PER ASPERA AD ASTRA...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

rajouno wrote:Ja ljudi mogu doci tek u januaru..tako da se nadam da cemo se vidjeti.pozz od cg _no2 :D
evo hero,samo za tebe "zubi" :D :D :D :D :D :D :D :D
Forumski Exit, DJ Sanela,pod pokroviteljstvom producentske kuće Avdija-promotin.
Ja se nudim za šankera :D
heroinapg

Post by heroinapg »

Oči_boje_meda..znam da si bila ozbiljna..I stvarno pamtim, ċu zapamtiti to..Hvala Ti! Otac mi je….. Tako da sam mami potrebnija. Elem, ja sam planirala, takođe, Da dođem u Januarua .Nismo se dogovarale..Ja i ova sto veli da je no2, a no1!-Ti, što tako fine zubiċe skrivaše, da Ti ja ne rekoh:}....
I ne bih bila ja ja..Alo, đe me s Herom uporedi :?: :!: .Znaš ko je ona bila. :?: Aloha!..Al to je Grcka mitologija,a mi zivimo u stvarnosti..Zar ne :wink:
Svakako moram-Znas da ne bih mogla da izdrzim..It`s beyond my control..Vala ako sam ti kao ona...Bjeeeeeeeeeeeezi :axe: Ljubac!
Hera – božica od koje je strepio i sam Zeus

Ako postoji lik božice koji je u mitologiji nepravedno zapostavljen onda je to lik božice Here, kraljice bogova i gorljive zaštitnice braka. No, ako pak uopće postoji lik božice ili smrtnice u mitologiji koji Athumanunh najmanje obožava onda je to sama Hera veličanstvena, predivna i bajna. Što ti sada opet bi Athumanunh? Athumanunh će krenuti redom i pisanjem odgovoriti
Hm... :rolleyes:
Hera - vrhovna je starogrčka božica, Zeusova žena i sestra; božica braka.
Ili pak tetrapak
Svaka prica ima dvije strane

...
Mnogo puta Hera kao jadna i prevarena žena pokušava zavesti Zeusa: stavlja srebrene naušnice, posuđuje od Afrodite čarobni ženski remen kojem nitko odoljeti ne može, potkupljuje boga sna Hipnosa kako bi je Zeus sanjao u svojim snovima i poželio u svojoj javi… ali uzalud! Zeus je nepopravljiv i dalje besramno vara i laže, a Hera je sve zlobnija i bjesnija. No, opet Athumanunh pak za sve možda i ne smije okriviti Zeusa. Naime, ni Hera nije toliko podložna i ponizna. Tijekom Trojanskog rata ona zavodi Zeusa i odvlači ga u ljubavne slasti s jedinim ciljem da mu odvrati pozornost od zaštite Trojanaca kojima je Zeus naklonjen. Hera nije naklonjena čak ni svojoj djeci, pa su joj možda ipak s pravom mudri Grci nadjenuli samo zaštitu braka, ali je nikada nisu okitili i zaštitom majčinstva.
Rai-mozda se sretnemo u Begisu ovo ti moja fotka da znas ko sam.hehhe.Zar ne?!
Rai-mozda se sretnemo u Begisu ovo ti moja fotka da znas ko sam.hehhe.Zar ne?!
Hera.png (34.21 KiB) Viewed 1937 times
Sagy, pucaj sad;} Kod nas se mnostvo konobara drogira..Ali, Ti si se za sankera ponudio.A o saneli i Avdiji ja necu vise da komentarisem. Izlisan je svaki komentar.
Ipak...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b1WJlxjxAZE[/youtube]

by Alanis Morissette

A ti raiuno sto si se stisla ;-) Nemamo ih mi dje pozvat u Wild Beauty-Iako pise WeLLcome, ni smo ni bi za bacit:} :?: :!:
Oči_boje_meda..Svakako smoo tu...I postoji izlaz...Tu smo 4 U za svakoga...Ne samo mi !Budite mi okej
heroinapg

All I need

Post by heroinapg »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tqBCOBRcMqc[/youtube]

Air
Moon Safari

All I Need

All I need is a little time,
To get behind this sun and cast my weight,
All I need is a peace of this mind,
Then I can celebrate.

All in all there's something to give,