Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: Retro

Post by saša-ex »

Mansone brate, ko bi tebe zaboravio :D
Naravno da te se secam i znas da si mi ok lik, nego me je smorilo ovo iz supljeg u prazno sa dragim nam Sagijem, zato sam reagovao...
SAMO CEO ŽIVOT...
rajouno

Post by rajouno »

Ej, ne navijam ja vodu na sagijevu vodenicu,samo hocu da kazem da svako ima pravo da izabere nacin na koji ce se lijeciti..date covjeku prostora da udahne vazduha,stavite se u njegov [polozaj -kako je njemu!
svi smo mi pametni,kada treba da damo savjet drugome -a narocito kad treba da ospemo drvlje i kamenje!E,tu nam nema ravnih...
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

:rolleyes: hehe ne znam kako vi svi gledate ove postove ali meni su jako nedostajali :-D toliko me je smorila ona monotonija na forumu da sam jedva cekala da se prica zavrti a znala sam da bi to manson najbolje obavio :twisted: i ispunio je ocekivanja...

Katarina cao,nisam te citala dugo,dugo...vise puta sam pominjala staru ekipu i kako mi nedostaju prepirke od ranije i tvrdila svima da su bile kvalitetne svadje (ja ih tako nazivam "kvalitetne" jer se ne vrte u krug i svako ima svoje obrazlozenje i tvrdnje) ja sam i dalje misljenja da nije svako za komunu,kao sto je manson i dalje misljenja da treba svakoga oterati u komunu :-D a vidim i ti si zadrzala svoje stavove hehehehhe joj ja sam srecna sto te vidim majke mi :-D i Ramonu bi volela da ponovo citam ona mi je ovako ostala kao pozotivac. Ako je cujes kojim slucajem pozdravi je od mene.

Eto morala sam i ja da se oglasim malkice,glupo je da samo posmatram iz prikrajka hehehhehe
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
MANS0N

Post by MANS0N »

Hehehe,da znam da si ti znala sta radis.Pozdravi mamu,a i one dvije gospodjice.Sale sjeti se beba. :wink: Rai(stvarno ne mogu upamtiti tacan nick),ne brini toliko za Sagija,to su njemu samo malo povrjedjeni osjecaji cim popije sub,bice on dobro. :)
OBM,nesto hocu da ti napisem,a necu da me pogresno shvatis.Znaci ima par dana ti najavljujes recidiv.Ne znam jesi li ti toga svjesna,ali fino svima oko sebe najavljujes da ces da se puknes.Ono kroz cvijece i kako nista nema smisla,pa cak i ovim postom kako je svaka "borba" ,borba,ti to pises.Cuvaj se toga.Sa ovisnoscu,narocito sad kad si kratko cista,moras biti beskompromisno na noz.Dobronamjeran sam,pa razmisli.Uostalom pitaj i Gorana.
I Wudd,da ti kazem hvala covjece,jer si cist i jer si na pravom putu da to i ostanes.A hvala zato sto ces biti jedan od likova koji ce meni valjati u zivotu pravo.Pitaj Nikolu. :wink: I ne sekiraj se za mene i ovo sto pise Sagi,ili ova blesava Kata(ja bas mislim da su oni jedno za drugo,a vi? :D ),to terapijeiz njih ionako pricaju.Ili onaj treci,kako ga ti nazva,manipulativan i lazljiv.Jebo njih,oni su ionako primjer.Kako ne treba,naravno. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
MANS0N

Post by MANS0N »

Ja mislim da i on zna koliko je tu sati.Valja sad govno pojest,pa priznat to.Ali gledaj to ovako Sagi,alternativa je Kata i njena sudbina,a vjeruj,tu dileme ne bi trebalo da bude...
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sunrise

Post by sunrise »

vrijeme je da se shvate cinjenice koje su istina a to je da se ne moze usporedjivat nekog ko jwe brrijao 2 godine i onog koji brije 20god.taj koji je brijao 20 je odradio sav program u komuni od par godina i bio cist 7 god prije nego je pao. a manson se time ne moze pohvalit....isto tako manson ne zna kako je biti ovisnik 10+godina ili ne daop bog 20+......

kako da sagiju nakon svega toga pomogne skidanje od 20 dana? ne moze, nema sanse....pa jbt meni je doktorica tada sa mojih nekih 7-8+ god govorila da bi mi uspjeh bio biti stabilan sanmo na terapiji.nije bilo govora o cistoci i kad bi je ja spomenula ona bi me spustala i govorila da idem po malo i da ne letim.

ljudi koji imaju sagijeve godine su vec davno pokojni.mi pricamo o generaciji koji su poceli brijati u sasvim drukcijim okolnostima nego danas...tad nije bilo dopa na svakom kantunu i hepova i pm

a tebe mansone samo jedno pitam a to je koilko je narkomanija danas prisutna u tvome zivotu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MANS0N

Post by MANS0N »

Jebiga Sun,pa nisam se ja drogirao paradajzom i paprikama. :)
A narkomanija u mom zivotu...pa ovako,jedan momak me je prije izvjesnog vremna zaduzio na neki nacin da pokrenem sastanke ovdje u Sarajevu i onda sam poceo da se malo vise bavim oporavkom.Inace ja zivim u istom kvartu u kojem sam se i drogirao i svaki dan srecem ljude ,druzim se sa njima i tako dalje,koji se drogiraju,prodaju drogu i ostalo.Ja licno ne uzimam nista.Moj najveci porok je sex i cini mi se kafa poslije treninga.Mora biti espresso,bez secera i kisela,ako nema tako,necu nista. :) Znam da cudno zvuci kada kazem da srecem ovisnike i ponekad popijem kafu sa njima,ali i to je dio mog zivota.Nikada se ne usudjuju da afirmativno pricaju o drogi,jer jednostavno ta prica ne prolazi.Sasatanci koje vodim su napravili to da ih sve vise dolazi na njih.Svako je bio bar po jednom,a dvojica su trenutno cista.Kada kazem cisti,mislim da ne piju ni alkohol.Nadam se da ce ih biti vise.E sad,ja inace bas i ne palamudim i ne natezem se ovako sa ljudima drogirali se ili ne.One spucane malo zezam,a sa ovim cistim pricam uglavnom o drugim stvarima,jer to su moji drugovi iz djetinstva i zivota,pa zajedno svasta radimo.Ponekad prodje i po sedmica-dvije a da drogu niko ni ne spomene.To je sve vezano za drogu i narkomaniju,naravno veliki dio zivota ja se druzim i sa normalnim ljudima koji drogu nikad uzeli nisu i cesto se znam zateci u situaciji da mi objasnjavaju sta je boba(nas sleng za xtc).Onda ja imam sada i finih godina,imam porodicu,djevojku to ,tako da su mi to neki prioriteti,koje ces vjerujem makar donekle razumjeti. :)
p.s. Ovo sto sada Sagi radi nije uopste nikavo lijecenje,na tome ja insistiram citavo vrijeme,vec samo skidanje fizicke krize.On mimo toga nista ne radi,a tu je rezulata uvijek isti.I ta retorika o narkomanskom stazu nema mjesta,ali mrsko mi sad. :)
p.p.s.Primi saucesce
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
MANS0N

Post by MANS0N »

I pitaj me slobodno,mada sumjam da ces se ti ustezati, :) sve cu probati da ti objasnim koliko budem mogao i znao.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
MANS0N

Post by MANS0N »

Sad me podsjeti jedna djevojka,ima i treci koji je cist,ali njega ne vidjam toliko cesto.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sunrise

Post by sunrise »

hvala bogu da ima veze koliko brijes i koliko si se puta i cime si se skidao do sad....prvo pitanje jest..koliko uzimas droge i koje
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply