Evo, polako.Koliko sam ja shvatio,ti si se obratila na postove koji smo Sag.i ja razmjenili danas.Rekla si da u Mansonovoj prici ima puno istine,samo sto on to kaze na nacin na koji vec...Covjek govori istinu sto se lijecenja tice.Bar meni,dugogodisnjem narkomanu(lazovu,slihteru,prevarantu,etc.etc)ta istina,ima mjesta.Onda se ukljuci Sag.i kaze''Ko to donosi urin na forum,dali je on cist,citate iz Svetog pisma,Ja cu ovako i onako,mozda covjek stvarno hoce,mada sam vec predobro upoznao nasu narkomansku jacinu rijeci.Uostalom,on moze slagati samo sebe.Pa onda kako je znanost(WHO)misljenja,da smo neizljecivi...Pa ako i jeste istina,bitno je ko kaze tu istinu...Na kraju sam se uz drugarski pozdrav ogradio od daljih sipanja vode u bure bez dna.E onda dolazi tvoj komentar na Sagijevo''Ma ja svakome zelim sve najbolje,prvenstveno sebi,a valjda ce doc'vrijeme kada cemo se on i ja baviti ljepsim stvarima,od ovih''citiram''umjesto da ukrstate koplja,probajte uciti jedni od drugih,jer nam je neprijatelj isti''Ja nemislim ovde ukrstavati nikakva hladna oruzja,ni sa kim,.a i ucenje je diskutabilno,posto sam vec bio na odrzavanju metadonom 3 g.pa jos uvjek trazim drustvo na forumu.Kao sto Sag.nevjeruje ljudima koji su cisti,tako ja jos manje ljudima na subu..Iskreno i bez uvreda.sanela wrote:Izvini, ali ja tebe ništa nisam skontala u ovom postu. Ali, fakat...vudd wrote:rajouno wrote:kladim se da svako od vas zna dati neki konstruktivan savjet,"pametan"..poucan...pa,eto umjesto sto se takmicite ko ce ispast' veci frajer,pametnjakovic..ili sta god-udruzite svoje 'snage',pa izvucite jedan iz drugog onu pametnu,mudru stranu..i naucite nesto sto kaze sanela.[/quote
U RaiUno,al' ti ovo nagrdi.Koje crno takmicenje?Sta da izvucemo,koju crnu mudru stranu?Jeli sve ispravno sto kaze Sanela?Nemoj, kumim te.Ko kakvim klincima''...I naucite nesto,sto kaze sanela.''On kaze svoje misljenje,ja svoje i vozdra.Sad da napravimo neki ''projekat''pa da ucimo?Sta je pametovanje ovde?Neko kaze da je dobro sa subom,neko kaze da je bolje bez icega.Ima laz,i ima istina,sta je nejasno?
Onda se javi RaiUno,i potvrdi da ''umjesto ''pametovanja''i ko ce ispast'veci frajer i pametnjakovic,udruzimo nase snage(heee?)i izvucemo jedan iz drugog(opet,heee?)onu pametnu i mudru stranu,i naucimo nesto,ko sto rece sanela'',(?,bez heee)Ja nemogu izvuci nista pametno od covjeka koji je na subu,zbog toga sto sam vec bio u slicnom ''lijecenju i planiranju''prije nekih 8 g.A i Sag sa ovakvim stavom i subom,nevjerujem da ce mu poucno biti bilo cije misljenje,koje se ne podudara sa njegovim.Osim mozda ljudi koji su na metu,subu,i dobronamjernika koji ga podrzavaju.
More'li 'vako...pozz