Retro
Moderator: sanela
Re: Retro
Ne kontam majke mi.Sta tacno da ja od Sagija naucim?O spustanju subotexom?Pa znam ja o tome sve,manje-vise,nije to bas neka nauka.Ili gdje da se pucam a da mi vene ostanu citave?Znam dosta i o tome.I o ostalim temama o kojima on lementira.Mislim da je on taj koji ne zna kako ostati cist.Nemojte nas izjednacavati,molim vas.Ja sam znao kako da se drogiram.Bio sam cak i dosta uspjesan narkoman,sigurno uspjesniji od ovih sto moraju da idu na terapije,tako da mi poduka na tom nivou uopste ne treba.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Pa covjek se trudi i bori,kao sto vidis...uostalom to je izmedju vas.mislim da bi i on bio najsretniji na svijetu da je cist,i bez suba i bez icega..ne favorizujem ja njega mens,al zao mi je sto ga tako sikanirate,ako ste vi vec uspjeli..pokusajte pomoci covjeku na neki normalni nacin,a ne fazon "cizma U lice"
PER ASPERA AD ASTRA...
[quote="rajouno"]kladim se da svako od vas zna dati neki konstruktivan savjet,"pametan"..poucan...pa,eto umjesto sto se takmicite ko ce ispast' veci frajer,pametnjakovic..ili sta god-udruzite svoje 'snage',pa izvucite jedan iz drugog onu pametnu,mudru stranu..i naucite nesto sto kaze sanela.[/quote
U RaiUno,al' ti ovo nagrdi.Koje crno takmicenje?Sta da izvucemo,koju crnu mudru stranu?Jeli sve ispravno sto kaze Sanela?Nemoj, kumim te.Ko kakvim klincima''...I naucite nesto,sto kaze sanela.''On kaze svoje misljenje,ja svoje i vozdra.Sad da napravimo neki ''projekat''pa da ucimo?Sta je pametovanje ovde?Neko kaze da je dobro sa subom,neko kaze da je bolje bez icega.Ima laz,i ima istina,sta je nejasno?
U RaiUno,al' ti ovo nagrdi.Koje crno takmicenje?Sta da izvucemo,koju crnu mudru stranu?Jeli sve ispravno sto kaze Sanela?Nemoj, kumim te.Ko kakvim klincima''...I naucite nesto,sto kaze sanela.''On kaze svoje misljenje,ja svoje i vozdra.Sad da napravimo neki ''projekat''pa da ucimo?Sta je pametovanje ovde?Neko kaze da je dobro sa subom,neko kaze da je bolje bez icega.Ima laz,i ima istina,sta je nejasno?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Izvini, ali ja tebe ništa nisam skontala u ovom postu. Ali, fakat...vudd wrote:rajouno wrote:kladim se da svako od vas zna dati neki konstruktivan savjet,"pametan"..poucan...pa,eto umjesto sto se takmicite ko ce ispast' veci frajer,pametnjakovic..ili sta god-udruzite svoje 'snage',pa izvucite jedan iz drugog onu pametnu,mudru stranu..i naucite nesto sto kaze sanela.[/quote
Ni ja,Sanela vjeruj mi...ovo sad terba da ispadne kao svi se slihtamo saneli,slusaj druze ja sam odje godinama(na konto toga "sanela je uvijek u pravu" -) i kao sto rece svako ima pravo na svoje misljenje-a evo u ovom slucaju su se moje misljenje i sanelino poklopili.Ti mozes da prihvatis savjet ili ne,ali nema potrebe da izvodis neke "besmislene' zakljucke.sanela wrote:Izvini, ali ja tebe ništa nisam skontala u ovom postu. Ali, fakat...vudd wrote:rajouno wrote:kladim se da svako od vas zna dati neki konstruktivan savjet,"pametan"..poucan...pa,eto umjesto sto se takmicite ko ce ispast' veci frajer,pametnjakovic..ili sta god-udruzite svoje 'snage',pa izvucite jedan iz drugog onu pametnu,mudru stranu..i naucite nesto sto kaze sanela.[/quote
molim te procitaj opet svoj post
PER ASPERA AD ASTRA...
Hahaha,sad ste me nasmijali Sanela i Wudd.....
Ma vidi Sanela i Rajouno,ovaj lik nece slusati tako nesto,bar ne ozbiljno.On je ovisnik koji stiti svoju ovisnost i ako ga se ne cepi on ce tako da pise o svemu i svacemu i planira se skidati od iduce godine i to.Sto je okej.E sad,ja tu napisem ponesto da ga demistifikujem,njega ,njegovu ovisnost i sve te lazi.Ne zbog njega,jer tesko se njemu i moze pomoci,vec zbog nekog drugog.Taj neko drugi ce da se prepozna i na indirektan nacin da skonta gdje to vodi.Jebiga svakom sa tri ciste,a ko nije u Sagijevoj kozi,zna koliko je tu sati i gdje sva ta prica vodi.Maloprije sam bas citao neke stare postove ljudi od prije tri godine,koji se uopste nisu pomakli.I to je sa vecinom slucaj,to ce bit i njihov kraj.Ali eto ima tih desetak posto koji se prepoznaju i urade nesto.Zbog njih kontriram Sagiju,da uvide glupost,jer sa strane ju je lako vidjeti.Pa ko normalan moze ,bez obzira puknut ili ne,da povjeruje da ce neko od iduce godine da pocne skidati fizicku krizu?I sta onda?Znamo svi da je to bezveze prica i da lupeta gluposti,ali narkoman napise to kao da je na nekom lijecenju,pa miligrami,pa neke pripreme,pa ovo pa ono.A vamo ako ne skrenes paznju mislice neko to je to kad dodje do nule covjek izljecen jebote.Jest al u limburgu.Ili Sunrise napisa mrtva-hladna neki dan : "sad je meni kako izgurat krizu a ne kako ostat cist.ovaj drugi dio sam vec nekako putem odradila."I ja se onda kriticki osvrnem na to,ne radi njih ,jer Sunrise se skida ima decenija,vec zbog nekoga ko stvarno hoce.Okrutno,ali tako je,nismo im mi ovdje mame i tate da ih tetosimo.Sto prije ljudi skontaju gdje se nalaze,prije ce pocet plivat.Ili ce se udaviti,jebiga.Ali nisam ja za to kriv,sami si to rade.Pisem ja i svoje iskustvo,dakle govorim kako bi trebalo,ali ne pitaju oni bas puno za to.Jedino da nesto krivotvore,slazu,tipicno narkomanski da maipulisu istinom.Ali ipak postoji onaj mali procenat koji hoce oporavak.Radi njih ja pisem i ne mogu se sloziti sa Sagijem da ce da se uspjesno skine od iduce godine.To se ne radi tako.

Ma vidi Sanela i Rajouno,ovaj lik nece slusati tako nesto,bar ne ozbiljno.On je ovisnik koji stiti svoju ovisnost i ako ga se ne cepi on ce tako da pise o svemu i svacemu i planira se skidati od iduce godine i to.Sto je okej.E sad,ja tu napisem ponesto da ga demistifikujem,njega ,njegovu ovisnost i sve te lazi.Ne zbog njega,jer tesko se njemu i moze pomoci,vec zbog nekog drugog.Taj neko drugi ce da se prepozna i na indirektan nacin da skonta gdje to vodi.Jebiga svakom sa tri ciste,a ko nije u Sagijevoj kozi,zna koliko je tu sati i gdje sva ta prica vodi.Maloprije sam bas citao neke stare postove ljudi od prije tri godine,koji se uopste nisu pomakli.I to je sa vecinom slucaj,to ce bit i njihov kraj.Ali eto ima tih desetak posto koji se prepoznaju i urade nesto.Zbog njih kontriram Sagiju,da uvide glupost,jer sa strane ju je lako vidjeti.Pa ko normalan moze ,bez obzira puknut ili ne,da povjeruje da ce neko od iduce godine da pocne skidati fizicku krizu?I sta onda?Znamo svi da je to bezveze prica i da lupeta gluposti,ali narkoman napise to kao da je na nekom lijecenju,pa miligrami,pa neke pripreme,pa ovo pa ono.A vamo ako ne skrenes paznju mislice neko to je to kad dodje do nule covjek izljecen jebote.Jest al u limburgu.Ili Sunrise napisa mrtva-hladna neki dan : "sad je meni kako izgurat krizu a ne kako ostat cist.ovaj drugi dio sam vec nekako putem odradila."I ja se onda kriticki osvrnem na to,ne radi njih ,jer Sunrise se skida ima decenija,vec zbog nekoga ko stvarno hoce.Okrutno,ali tako je,nismo im mi ovdje mame i tate da ih tetosimo.Sto prije ljudi skontaju gdje se nalaze,prije ce pocet plivat.Ili ce se udaviti,jebiga.Ali nisam ja za to kriv,sami si to rade.Pisem ja i svoje iskustvo,dakle govorim kako bi trebalo,ali ne pitaju oni bas puno za to.Jedino da nesto krivotvore,slazu,tipicno narkomanski da maipulisu istinom.Ali ipak postoji onaj mali procenat koji hoce oporavak.Radi njih ja pisem i ne mogu se sloziti sa Sagijem da ce da se uspjesno skine od iduce godine.To se ne radi tako.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,

Znas li sta je meni najjace kod tih nekih izjava, sto prepoznam sebe, tj. prepoznam slicnu pricu koju sam i ja nekad pricao, pa onda stanem, razmislim, i onda sam pravo (sto bi vi u BiH rekli

Stvarno ti zavidim kako pises...ko zeli moze dosta da nauci!
Hvala Svire i hvala vam svima dobonamjernim ljudima.Zaboravio sam jos nesto da dodam ,da je ovaj forum dobio na kvaliteti zbog ljudi kao vi.I ima mnogo vise smisla nego nekad prije,jednostavno ima nas sad vise koji smo se drogirali i koji smo pricali ove price,a sada smo cisti.I dokazujemo non-stop da se moze i da smo sretni i snazni.Hvala vama jer i vi meni mnogo pomazete.Nemate pojma koliko.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,