SEX-sada i ranije-okreni-obrni ;)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: SEX-sada i ranije-okreni-obrni ;)

Post by sunrise »

i definitivno mislim da mladi prerano ulaze u seksualne odnose
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
paramparcad

Post by paramparcad »

mislim da je ova zadnja presudna...hehehe.
sunrise

Post by sunrise »

moze biti
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Tužna

Post by Tužna »

sunrise wrote:ja apstiniram vec skoro dva mjeseca.kad si u dugoj vezi i imas redovite odnose i onda uslijedi aus dodju momenti da ti zafali njeghovo tijelo no ajde ide sve to nekako kad imas druge probleme.
mislim da puno cura nema pojma o seksu i svojem tijelu i ima hrabrosti izboriti se za svoj uzitak
isto tako mislim da se na jednu ruku mogu nabrojati uopce one koje su ikad imale i znaju sta je orgazam.mislim da su mlade cure dosta sputane pa rade ili dopustaju da im se r ade stvari koje nisu njihov osobni izbor i da ga one uopce nemaju jer se ne poznaju a kamoli svoje tijelo a jos manje se usude reci "ja to volim i nesto drugo.
nekako furam film da zene tek u 30-time ili 40-tima dolaze do prave seksualne snage i ispunjenja a do tad ih voza ko hoce i kako hoce
Ne znam koliko godina imaš ali ovo što si napisala da puno cura nema uopšte pojma šta uopšte znači orgazam a kamoli da su ga doživele je srvarno tako i veoma žalosno.Kao što je žalosno i to da si dopuštaju da im drugi rade stvari koje nisu njihov izbor.Međutim ne slažem se da žene tek u 30-40godinama dolaze do pravog sexualnog ispunjenja.To dolazi od 25god. što opet ne mora da znači,jer sve zavisi od iskustva i osbnog ispitivanja i upoznavanja vlastite sexualnosti.Tako da ako se to postigne na vreme niko ne može da te voza kako hoće,nego ti vozaš kako ti želiš,osećaš i hoćeš.
sunrise wrote:i definitivno mislim da mladi prerano ulaze u seksualne odnose
Tu si upravu,ali to je opet stvar nedovoljnog obrazovanja što se sexualnosti tiče i roditeljskog vaspitanja,u današnje vreme mladi bi sve brzo da probaju ne obazirući se na posledica,ovde prvenstveno mislim na ženski pol.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ja samo da se pohvalim.
Sex je sjajan u ovoj mojoj-našoj vezi....
Ali sjajan :-D :-D :-D
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Tužna

Post by Tužna »

Superrrrrrrr :rock: :rock: :rock:
heroinapg

Post by heroinapg »

Obu ti co`ek cipelicu:} :D :D ...............Sa srecom!Tuzna...gitare su iapk zakon :rock: :?: :!: Pozz
Tužna

Post by Tužna »

heroinapg wrote:Obu ti co`ek cipelicu:} :D :D ...............Sa srecom!Tuzna...gitare su iapk zakon :rock: :?: :!: Pozz
:rock: :rock: :rock: naravno da jesu... :-D
heroinapg

Post by heroinapg »

Tuzna...Nisam citala citav topic...Meni sex nikada nije bio na ex, niti...Sex and city...zamisli, moralo je da postoji NESTO
a ako biramo mozemo i s gitarom :rock: da must (mislim, ako moramo-to na engleskom znaci)urbiramo..... :wink: :wink:
Nekako je mozak moj polni organ...kao sto rece neko...
Tužna

Post by Tužna »

heroinapg wrote:Tuzna...Nisam citala citav topic...Meni sex nikada nije bio na ex, niti...Sex and city...zamisli, moralo je da postoji NESTO
a ako biramo mozemo i s gitarom :rock: da must (mislim, ako moramo-to na engleskom znaci)urbiramo..... :wink: :wink:
Nekako je mozak moj polni organ...kao sto rece neko...
Nije ni meni niti će ikada biti...ali ima gi razni... :wink:
Post Reply