ti mu sama ne mozes pomoci...dokle god on sam ne odluci da se skida nista se nece promenuti....on mora da stigne do svoga dna, da shvati gde je i sta je i tek tada ce biti spreman da se skida...lepo je to sto ti zelis da mu pomognes, i sto pokusavas i posao da mu nadjes i novcano dqa mu pomazes...i sve je to super, ali mislim da nema s ti tu sta da trazis...ako mislis da te voli, mozda su nekada i postojale neke emocije, sada mu trebas da bi te izmanipulisao i dosao do droge....ipak, i pored sve tvoje najbolje zelje, neke tvoje postupke osudjujem...ako onne zeli da ti kaze i prizna to znaci da nije spreman da se skida....i ne trebas mu proveravati tel, ma koliko to bilo iz dobrih namera, zamisli da tebi neko lista tvoj fon, ili cita tvoja pisma, mailove, to ti dodje na isto...isto tako, odakle ti ideja da zoves dilera ako ti prva varijanta ne upali, i pitas sta je zavrsio...pa znas li kakvi ti likovi mogu biti?oni su ti najisparanosaniji likovi....mozes dovesti i sebe i njega u jaaako nezgodnu i zajebanu situaciju.....ocigledno je da ne mozes da mu pomognes, niti da on pomoc ne zeli, trenutno mu je dobro, tako kako je, kada bude spreman, tj kada doje do dna, bice spreman i da se skida...mozda bude kasno onda, ali sad mu ne mozes mnogo pomoci..mozes mu pretiti odlaskom, svim i svacim.....on ce se i dalje drogirati...a ako odesm naci ce noc+vu curu koju ce manipilisati i koristiti da dodje do gudre...mozda ovo zvuci surovo, ne zameri mi, ali eto ja tako mislim..bilo bi super da nisam u pravu, ali nesto ne verujem....idi dok je vreme i dok ne budes jos vise povredjena...mi narkomani, opasni smo manipulatori, odlicno lazemo, i ne volimo nikoga osim droge.
sta da ti kazem, srecno, sta god da odlucis
KOGA DA SPASEM sebe ili JUNKI-JA??
- oci boje meda
Re: KOGA DA SPASEM sebe ili JUNKI-JA??
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese