Moje liječenje subutexom

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PROČITAJ ME

Re: Moje liječenje subutexom

Post by PROČITAJ ME »

............... Sag...... ja sam uvjek tu uz tebe i podržavam sve tvoje metode i primjenjena i ne primjenjena mišljenja........................... nekako mi se činiš kao zaista dobar lik....... ono moja tipa drugara................... i koliko želim sebi da uspijem toliko želim i tebi....... naravno i ostalima........ pa svejedno je čime se lječimo...... bitno je da se želimo izlječiti......... pa bilo čime...... uglavnom sada vidim da je bolje od pretjeranog gudriranja...................... bolje se i svačim skidati, i napokon se jednom za sva vremena izlječiti.......... ne znam........... pišem ovo jer mi je nekako sve dosadilo majke mi mile.......................... iskrena sam do jaja
:? :? :? ..................................... :? tvoje lječenje subom....a moje metom........ ala brale razlike li.......... samo da prođem ovu terapiju, pa na blok...... i da mi se rješiti više ovih govana u životu............ iskreno želim NAM TO... ŽELIM NAM DOBAR USPJEH................. SA DOBRIM PROLAZNIM OCJENAMA.................. ZASLUŽUJEMO MI TO..................... NEĆU DA BUDEM MEĐU ONIH MALO POSTO............... KADA VIDIM I OSJEĆAM DA MOGU DOSEGNUTI VIŠE I BOLJE................. samo hrabro i naprjed... ljubi kolegica Jaca......... :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

-------------
Last edited by Sagitarius on Thu Oct 23, 2008 2:52 pm, edited 1 time in total.
zrinkam

Post by zrinkam »

Kako nemam iskustva s drogom zanima me što bi značila rečenica: (Dobijamo dnevno po 4mg,naravno,to pijemo samo u nedostatku dopa...). Da li to znači da ti možeš jedan dan uzeti normalno 4 mg subutexa, a sutradan biti na heroinu pa dan poslije toga opet subutex itd. Pa šta ne vrijedi da se subutex ne može uzimati s heroinom ili sam ja to nešto krivo shvatila?
sunrise

Post by sunrise »

moze moze
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zrinkam

Post by zrinkam »

Dal mi pliz pojasni malo taj svoj odgovor..jel to znači da ti možeš uzimati 4 mg suba dnevno i heroin? Šta ne vrijedi da ako uzmeš subutex na heroin da te opere kriza?
Sagitarius

Post by Sagitarius »

------------
Last edited by Sagitarius on Thu Oct 23, 2008 2:53 pm, edited 1 time in total.
zrinkam

Post by zrinkam »

Da li osoba osjeti veliku razliku kad uzme 2,3 ili 4 subutexa ili je osjećaj isti jedino što sa 4 subutexa teže uzmeš heroin?
sunrise

Post by sunrise »

to je i bacanje suba a i dopa
sam sub bolje radi nego kad uz njega uzmes dop.e onda ti je bed pa ocekujes ne znam sta pa vjerovatno i tu je griznja savjesti. i svjesno si radis krizu jer samo na dobroj krizi mozes opet sub uzeti.znaci uzmes dop da bi se veselio krizi.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

-------------
Post Reply