Sag(napisao bi ''jebiga''ali necemo uvrede,jel')Valjda imam grizu savjesti prema svojoj,a i svoj djeci narkomana koja su se,ili se trebaju roditi.Jesi li jos ovisnik?Jesi.Dali ces uspjeti?Samo Bog zna,tj.ako ne zaseres.Dok sam bio na metadonu,i ja sam izgledao ''cist''stavise cistiji od stvarno cistih,iako me odavno nije ''radilo'',a i cinilo mi se da neizgledam.da nepricam ''uradjeno''.Ovo sto hocu da ti kazem,stvarno nije nikakva sprdacina na tvoje ''lijecenje'',nego znas li ti sta je sve potrebno djetetu.Nemislim materijalno,nego koja jacina rijeci, ponasanja,emocija...ljubavi.Ja to sve nisam imao,pa odatle moja veza sa drogom.Nije djetetu dovoljno samo da te vidi cistog i nasmijanog,ako Bog da,tj. ako ne zaseres.Ove jacine,emocije i ljubavi u drogiranog zivota malo vajde imaju.Teska borba slijedi, jer pored sebe i svojih nesredjenih racuna,dodje dijete koje zasluzuje da mu se pomogne,da postane neko,ne olupina kao sto smo vecina nas.Sagitarius wrote:Bit će je meni bilo upućeno.Znaci sad, ako neko ima drugo misljenje i osecaj da nesto sto se kaze nije u redu, treba da bude banovan/ignorisan/odstranjen/prozivan... deder da pripazimo malo onda na recnik...
A propagiranje bilo kog nacina drogiranja je u redu...
Aj,molim te malo pomnije pročitaj onaj tekst,pa samo izbroj koliko prostih riječi ima.O drugome neću komentarisat.
Ako Bog da,tj. ako ne zaserem,mene će takvog vidit od prvog dana.Mene moj sin vidja 2 puta nedeljno i vidja me cistog i nasmejanog...
Uostalom,da me itko od Vas sad vidi,ne bi imao pojma da sam na Subutexu,jer ne izgledam,ne pričam,ne ponašam se "urađeno",jer to ni ne osjećam,odavno.
Jedini razlog zbog kojeg ga uzimam,je da ga što bezbolnije ostavim.
Pozdrav,i sve najbolje.
Moje liječenje subutexom
Moderator: sanela
Re: Moje liječenje subutexom
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Sagitarius
-----------
Last edited by Sagitarius on Thu Oct 23, 2008 2:51 pm, edited 1 time in total.
- joesspappa
Sve je to lepo, ali rodjaci, mi smo narkomani, jako se brzo zaboravimo na to... detetu treba cist i svestan roditelj... u svakom trenutku... Ako sam ja cist i dobar, sebi, pa takav cu biti dobar i njemu... mozete sad da razvlacite i serinjate kako niste imali srecno detinjstvo, kako su vas ne znam mucili i sta ja znam, pa sad mozemo da imamo opravdanje za gudru... zajebi me toga... to je shuplja... i ova da dete nismo planirali, ja jbg jesam, planirao sam da ga napravim odvaljen od dopa... a kad sam ga napravio nisam imao trunku odgovornosti... nisam bio zreo... jer zaboga ja sam narkoman... ne pusi mi ova prica, pardon ne pije vodu... Nisam bio svestan sta radim, to stoji. Bogu hvala povratio mi je svest i razum, pa sad cist mogu da osetim Joeove potrebe... ali trebalo mi je vremena, cak i kad sam bio cist, trebalo mi je vremena da skapiram razum... jedno je misliti o njemu, a drugo je imati ga... Mislite o tome...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- Sagitarius
-------------
- Sagitarius
-----------
iz mojih usta,nevjerujem da ce u Bozije usi,nego iz tvog djela na Bozije oci.
- Sagitarius
-----------
Last edited by Sagitarius on Thu Oct 23, 2008 2:52 pm, edited 1 time in total.
Sjetim se da je jedan buduci zivot djeteta u pitanju,pa mi nestane zajebancije.
- Sagitarius
------------
Last edited by Sagitarius on Thu Oct 23, 2008 2:52 pm, edited 2 times in total.