Naša raja kod Omara na kafi!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Luna

Post by Luna »

nesto???? nadam se nista loshe :wink:
peace
Ramona

Post by Ramona »

I meni je super kad frajer zna kuhatiiii, što kažeš Luna, ne da ja ne znam, ali mi je 'gotivno' hehehee ... Di si Styx, doša na kaficu, eli? Neka te nekaaa... Braco, kako si ti danas? Kod nas kiši, šikii šikiii
M4j4

Post by M4j4 »

Evo i ja konacno na kaficu da dodjem,hehe. Nikako nisam bila na jutarnjoj,kad sve ustanem posle 12h pa i kasnije,ali kod Omara se valjda moze doci uvek!!! Evo sad je skoro 16h a ja jos pijem kafu,razvlacim pa to je strasno. Divan li je dan,suncano,toplo,da mi kosa nije u ovakvom groznom stanju izasla bih odmah u setnju,no kako da se ovakva pojavim na ulici..hm....imam kacket,setila se. A bila sam se u avgustu osisala na celavo jer sam se pre toga farbala u plavo,skoro belo,htela ja da budem riba ccc pa sjebala kosu,sva se zapalila i morala da se osisam na nularicu. Pa sad je porasla na 3 cm,a to ti je najgore,ni tamo ni vamo,pa sad kacket jos dva meseca barem...kuku sta ucinih,vise se necu farbati . :wink: Ajde pozdravljam vas sve puuuunoooo
Image
Ramona

Post by Ramona »

I ja san bila skroz sjebala kosu - prominila sam sve žive boje koje postoje, a prijelaz iz tamnocrvene u plavu-plavu me koštao pola kose - što to sjebe kosuuu joooj - mada - uvik sam se žalila da imam previše kose pa mi je sad, eto, taman - no onaj 'izgoreni' period, kad mi je padala kosa i rijedila se pod prostim okom, mi je bio stravičan. Brrr. Pa kad mi je Pavle reka 'oćelavićeš, ženo', malo san se pripala pa san se prestala farbat. I ko Bog. Sad samo puknem pokoji pramenčić - ali cilu glavu opet natopit bojom/blajhom - ni u ludilu :!:
M4j4

Post by M4j4 »

Hehehe,znaci ima jos ovakvih ludaka kao ja :-D Sad pustam prirodnu ako me ne sjebe da nadjem koju sedu....e onda ne znam sta cu dalje,hmmm....
Image
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

I ja sam prošla sve moguće boje kose...sve nijanse crvene,zatim crna,pa pramenove,pa probala u plavu da se ofarbam...pa opet crvena....
Onda sam se vratila u manje više prirodnu boju,i hvala bogu da je moja duuugačka kosa sve to izdržala :!:
Luna

Post by Luna »

ne znam jeste li skrenuli s teme....ali po meni ovakve price se i pricaju uz kafu.
AL eto....ne znam vise nista,.
Ja sam imala sve boje osim plave. Imala sam plave plave (tamno plave) pramenove.....ali zuto/bijelo heheheheh ne ne. Uzas bi to bio hahahah.
Ali naj volim (sala) crnu.,...ona mi naj ljepse stoji. I imala sam i kratku kosu dugo vremena(bas kratku, spiky)....pa je sada duga. AL polu dugu ne mogu nikako....ono paz i to. Uhhhh.
Sada imam raznoraznih boja na glavi hehehe. Tamno crvenih(izblijedilih)pramenova, smedje, crne...ihhh...
a ima i sjedih-j.bi ga. Sta da se radi.....
Fanatik

Post by Fanatik »

Vi svi dobro znate da su vrata kod Omće vazda otvorena, a za kafu ne morate ni pitati, Omar je vazda kuha, kuha Omar i rucak i veceru i dorucak ma sve ja radim još samo da se udam :-D .E j.bemti život, fino vrijeme, sunvan dan a ja moram radit eheeee.Tako vam je to, nego kakvi ste mi danas jel to opet nigdje nikog nema.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Luna

Post by Luna »

ma nesto mi nije ok sa kompom....
ukljucim ga i radi i onda se ledi i sta god da otvorim page not found.
Kao da nemam interneta.....a imam dsl(satelit)....ne znam.
Strah me da nije virus....mada imam onaj virus scan-i kaze sve je ok...hheheh.
Ne znam al je frustrirajuce.....evo prvi put da uspijem...da kucnem.
cmok svima
sta se desava kod vas?
Ramona

Post by Ramona »

Oj oj oj! Guten Morgen svima!
Ne brini Luna, to biće nešto prolazno - važno da nisi kompjuter izlagala ticama - mislim, da side ili kake po njemu il takvo što hehehhh
Di si Omćo, braco?
Nemam ti još kuna na mobu, užas živi
Locked