Ne gubite nadu !!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
mvp

Re: Treba mi savet... Hitno!!

Post by mvp »

:-"
trice i kucine
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Mauriko wrote:...ako nemas sta pametno da pises onda nemoj nista...hvala unapred...
Potpisujem!
Attachments
3685.jpg
3685.jpg (4.68 KiB) Viewed 2255 times
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
mvp

Post by mvp »

ovo cu podneti muski...
trice i kucine
paramparcad

Post by paramparcad »

osim sto se nadovezujes non stop na tudje teme(posto nemas svoj stav)poceo si i da lupetas gluposti...stvarno mi nije jasna tvoja svrha na forumu.nisi napisao ispovest,nisi se predstavio a dajes sebi za pravo da kenjas neke idiotarije na osnovu svog iskustva(posto sam siguran da polazis od sebe).ti si izgleda jedan od onih sto se urade pa smrdljaju na forumu jer nista pametnije nemaju za raditi.nemoj se odmah uvrediti,ovo je najdobronamernije sto zelim reci MVP.
heroinapg

Post by heroinapg »

heroinapg wrote:Napisao je, bio iskren vec o tome u kojem stanju pise. Najbitnije da se promijeni to stanje. IZ KORJENA..Mora mijenjati sebe, biti svjestan toga...Lagano, dan po dan
BUDI JAK I SVJESTAN SVEGA.
Evo, napr. Ne reaguj na komentare ljudi..i ostalih stvorenja..na "trice i kucine"..Sve je to sitno u odnosu na prau borbu....nervoza, strah, nesigurnost, neprihvatanje sredine...vraca te
A, kao sto vids ne damo te :smt023 :prayer:
Kad pocinje odmor.(znam DA SI DAO OTKAZ. KAD JE dAN d Kad startujes?
vudd

Post by vudd »

mvp wrote:
Baba Naca wrote:
mvp wrote:Izvini!!!
Ali ako ne mozes da pogledas istini u oci onda nemoj ni pokusavati da se skidas. Nije to igra tralala.. :wink:
Ja sam shvatila da Mauriko upravo BAS gleda istini u oci,
pa jbt ne mogu da razumem da iko ko ima problem moze da napise nekome u muci: nemoj ni da pokusavas da se skidas :shock:
Da Mauriko i predpostavlja da je to igra, ne bi ni trazio pomoc, a MVP :?:

Ni ja nisam imala pojma sta me ceka i kako je dugotrajan proces USPESNE apstinencije.
Dozvolimo decku da ZELI da prekine sa tim sa dozom podrske, a ne destrukcije!
To je tako prirodno da je ZASAD bas neobavesten o teskoci skidanja,
(pa ne pise to na svakoj banderi da moze da se procita jebote)
a posto ja u svakoga ko ima zelju da prekine verujem, tako i ovaj put tebi Mauriko drzim :smt023
Ljubi te Bakuta :smt058 ....samo polako, sa uverenjem da ces uspeti da izbijes :twisted: iz glave.
Rispekt bako,verujem,znam da razumes, o cemu se ovde radi. Pokusavam mu reci da startna prica,lako cemo,jednostavno ne pije vodu i da svi koji tvrde drugacije pruzaju mu ruku da ga povedu u ambis.Stekao sam utisak da decko uopste ne shvata cak ni da je u problemu,i to sto nadrogiran sedne za komp i napise ja cu ovo,ja cu ono,ne znaci da mu treba dati podrsku. NAPROTIV.

Maurko druze ti si NARKOMANCINA,DNO,i ceka te PAKAO resio ti da se lecis ili ne..Ali ako priznas sebi sta si mozda i imas neku sansu! :idea:
Pa jebiga, u pravu je ovaj Mvp(teska srca ovo prevalih :) ,Sta treba da mu kazete''Eee super,nedamo te,ljubimo te...bla,bla.Covjek stvarno ni nesluti sta ga snaslo.Mlad decko,starcima nebi da kaze,a ovamo kao''ma 100% uspjecu,ma nije to NISTA strasno toliko, bre...''Jooj strasno je, i te kako.Mauriko,obrati se prvo ljudima koji su ti najnajblizi(ako je ''normalan'' odnos sa roditeljima)pa onda nekoj ustanovi,sta ti znam,pa i AN,a ovde ce te uvjek cekati smajlici sa podignutim prsticima,namigivanjima i ostalim tricama i kucinama.pozdrav
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sandrina

Post by sandrina »

Svako ko je ozbiljno odlucio da se leci (na bilo koji nacin) treba da zna da to nije lako, zapravo, MNOGO je tesko....i ne moze osoba to sama da uradi bez pomoci okoline, pre svega porodice...Pa ja ne znam da se neko skinuo bez znanja roditelja i njihovog ukljucenja...
ex J

Post by ex J »

Ja moram da se slozim sa vecinom ovde ..

Za pocetak- super je sto imas volju .. i to je veeeeliki deo price .Za sve ostalo - ne mozes sam .
Kad vec imas (ako imas) tu mogucnost - iskoristi je !
Moras da imas podrsku a najbolje je da to budu roditelji .

Samo polako ..

pozzzz
crnka-25

Post by crnka-25 »

Eeee drug, tako smo se svi lagali i na pocetku skidali na "suho", a trajalo bi neko vrijeme i opet iznova...sve nase price su jako slicne kada je u pitanju pocetak bolesti ovisnosti. SAM NECES USPJETI, MORAS DA KAZES RODITELJIMA! Ovo ti kazem iz licnog iskustva, i sama sam mislila da ja mogu da prestanem kada to ja odlucim...nista od toga svi govorimo isto u pocetnoj fazi. Kazi svojim cim prije dok nisi usao u sve to jos dublje.....SRETNO
lizard

Post by lizard »

SAM NECES USPJETI, MORAS DA KAZES RODITELJIMA!
Roditeljima a kome drugo :-D
Ufatim nekakve "filmove" u glavi, u sekundi sve vidim i znam, u drugoj si govorim ma neeee, nije to istina. I to se tako vrtii...sve dok te nespuca istina. Predpostavljam da je tako bilo mojim roditeljima, ustvari da je tako svima kad ih neko salta.
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Post Reply