I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
.?
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 1:00 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
na žalost ne živim al ljudi sa kojim živim ne mogu da provale kad mi je frka jer ja prepoznajem te momente i čupam se na sve moguće načine da ne padnem u depru a čist sam,ne znam ne brojim oko 2 godine
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 1:01 pm, edited 1 time in total.
ma znao sam da neznas o cemu pricamsargman wrote:na žalost ne živim al ljudi sa kojim živim ne mogu da provale kad mi je frka jer ja prepoznajem te momente i čupam se na sve moguće načine da ne padnem u depru a čist sam,ne znam ne brojim oko 2 godine
Ono sto sam danas siguran je to da ce moja deca saznati sve o mom zivotu, kada za to bude doslo vreme. Ako mogu tudjoj deci na predavanjima da pricam o onom sto je droga uradila u mom zivotu, zasto to ne bih mogao svojoj deci?
SAMO CEO ŽIVOT...
[
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 1:02 pm, edited 1 time in total.
-
kao sto vidis,stoji...jesi li se zamislio sagy?Sagitarius wrote:he,he,heMANS0N wrote:A jest ovaj brate neki ljigav.
Baš me zanima hoće li ovaj post ostati tu i sutra....
Ma pusti ga Param,on je samo jadni narkoman.Sto ti kazes provalili smo ga i ne pije ta prica vise puno vode,tako da nema potrebe da ga sad vise vrijedjamo.Vjeruj likove kao on tesko mozes skinuti preko foruma.U redu je da ga ovako demistifikujemo i ovo njegovo preseravanje nazovemo pravim imenom,ali pusti ga sad.Ili nemoj,kako hoces.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
pozdravljam to, ali ne znam kako da nastavim da pisem jer ne znam da li vec imas decu ili je to neka hipoteticka teorija kada ih jednog dana budes imao..razlika je velika...saša-ex wrote:Ono sto sam danas siguran je to da ce moja deca saznati sve o mom zivotu, kada za to bude doslo vreme. Ako mogu tudjoj deci na predavanjima da pricam o onom sto je droga uradila u mom zivotu, zasto to ne bih mogao svojoj deci?
i samo jos jedno pitanje: kako ces znati da 'je doslo vreme' ?