Moje liječenje subutexom

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sagitarius

Moje liječenje subutexom

Post by Sagitarius »

--------
Last edited by Sagitarius on Thu Oct 23, 2008 2:48 pm, edited 1 time in total.
sargman

Re: Moje liječenje subutexom

Post by sargman »

ma boli te k.....guraj svoje,liječi se,svaka borba je dobra ako da rezultate a to što ti ljudi seru za terapiju,pa većina ih je sređena na forumu i pričaju nekom kako treba ovo ili ono (čast izuzecima)
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

:prayer: :smt038

Sagitarius volim te!!! PDT_Love_23

E nek si reko!!
Potpis.
MANS0N

Post by MANS0N »

Hajd kad ga toliko volis,kopiraj mu ovo.To je mail cure koja vodi tamo sastanke i koju sam upoznao i koja je sigurno cista.Pitao sam je kad i gdje i kako imaju sastanci i sta se to prica da se drogiraju i te gluposti.Uglavnom,nek me neko citira,ne bilo vam mrsko...

"Da, Split je poznat po tome da svasta prica,a i moraju ti ljudi znati da u Splitu postoje i lazni anonimni tzv. ANST (anonimni narkomani Split) koji ne rade program,rade sasvim nesto drugo sa kojima sam imala u proslosti velikih problema jer nisam dozvolila da koriste logo NA i da se skrivaju iza tog imena jer oni nisu NA. Oni neka rade svoj program ili sta vec hoce,ali oni ne rade korake. Duga je to prica, a jednom cu ti je ispricati kada se vidimo.
Dakle mi se nalazimo u MIhovilovoj sirini 1/2.To je iznad HELP-a i svaki ovisnik ce znati gdje se nalazi.Moraju pozvoniti na zeljezna vrata na kojima pise Bedem ljubavi,da im se moze otvoriti. Sastanci su utorkom,cetvrtkom i subotom u 19h.Telefon od grupe je 091/7229539."

Eto ga Sagi. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
vudd

Post by vudd »

sargman wrote:ma boli te k.....guraj svoje,liječi se,svaka borba je dobra ako da rezultate a to što ti ljudi seru za terapiju,pa većina ih je sređena na forumu i pričaju nekom kako treba ovo ili ono (čast izuzecima)
I naravno taj izuzetak si ti...Pa covjece kako je to ono,ono...ono poznato,ono nisko.Ovamo pricas kako si ti protiv svakog vida lijecenja koji podrazumjeva upotrebu medikamenata,a ovde kurazis covjeka koji ni sam vise nezna ''ni gdje mu je Sub,ni gdje mu je trava''(jel' ovako bjese ona narodna?)
Da je kako biti dobar sa Mansonom na drugim temama,a ovamo pridobiti simpatije Sagitariusa,..daj covjece,nemoj te uvlakacke...I naravno,taj izuzetak si ti.pozdrav brate :finga: :finga: :finga:
P.S:Ovde nevidim covjeka koji je cist oko 2 g.,a pogotovo ne nekog ko je''prilicno stabilan''
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Svire

Post by Svire »

MANS0N wrote:Hajd kad ga toliko volis,kopiraj mu ovo.To je mail cure koja vodi tamo sastanke i koju sam upoznao i koja je sigurno cista.Pitao sam je kad i gdje i kako imaju sastanci i sta se to prica da se drogiraju i te gluposti.Uglavnom,nek me neko citira,ne bilo vam mrsko...

"Da, Split je poznat po tome da svasta prica,a i moraju ti ljudi znati da u Splitu postoje i lazni anonimni tzv. ANST (anonimni narkomani Split) koji ne rade program,rade sasvim nesto drugo sa kojima sam imala u proslosti velikih problema jer nisam dozvolila da koriste logo NA i da se skrivaju iza tog imena jer oni nisu NA. Oni neka rade svoj program ili sta vec hoce,ali oni ne rade korake. Duga je to prica, a jednom cu ti je ispricati kada se vidimo.
Dakle mi se nalazimo u MIhovilovoj sirini 1/2.To je iznad HELP-a i svaki ovisnik ce znati gdje se nalazi.Moraju pozvoniti na zeljezna vrata na kojima pise Bedem ljubavi,da im se moze otvoriti. Sastanci su utorkom,cetvrtkom i subotom u 19h.Telefon od grupe je 091/7229539."

Eto ga Sagi. :)
Toplo preporucujem :thumbsup:
joesspappa

Post by joesspappa »

Ako me je bolelo uvo sta su pricali za mene kad sam se drogirao, sto bi se sad nesto patio oko toga kad sam cist... Potpuno podrzavam mail, grupu i napor drage nam frendice iz Splita, koju sam takodje licno upoznao, kao i jos neke CISTE clanove i NA i AA i ovom prilikom VELIKI POZDRAV ZA TROGIR I SPLIT...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
sargman

Post by sargman »

vudd wrote:
sargman wrote:ma boli te k.....guraj svoje,liječi se,svaka borba je dobra ako da rezultate a to što ti ljudi seru za terapiju,pa većina ih je sređena na forumu i pričaju nekom kako treba ovo ili ono (čast izuzecima)
I naravno taj izuzetak si ti...Pa covjece kako je to ono,ono...ono poznato,ono nisko.Ovamo pricas kako si ti protiv svakog vida lijecenja koji podrazumjeva upotrebu medikamenata,a ovde kurazis covjeka koji ni sam vise nezna ''ni gdje mu je Sub,ni gdje mu je trava''(jel' ovako bjese ona narodna?)
Da je kako biti dobar sa Mansonom na drugim temama,a ovamo pridobiti simpatije Sagitariusa,..daj covjece,nemoj te uvlakacke...I naravno,taj izuzetak si ti.pozdrav brate :finga: :finga: :finga:
P.S:Ovde nevidim covjeka koji je cist oko 2 g.,a pogotovo ne nekog ko je''prilicno stabilan''
mislim da sam bio dovoljno jasan SVAKA BORBA JE DOBRA "AKO DA" REZULTATE, ako ne razumiješ šta piše nađi nekog da ti protumači,što se tiče ovog uvlačenja preko interneta nemam komentar i ne znam zašto te pogađa ovo za čistoću ako si čist ja sam fino napisao čast izuzecima
Sagitarius

Post by Sagitarius »

-----------
Last edited by Sagitarius on Thu Oct 23, 2008 2:48 pm, edited 1 time in total.
paramparcad

Post by paramparcad »

vudd wrote:
slazem se sa tim da na forumu ima dosta uvlakaca a najvise me iritiraju likovi koji su me negde zakacili na nekoj temi(sto je sasvim normalna stvar) i onda mi salju privatne poruke tipa izvini,morao sam tako reagovati zbog ovog ili onog...mislim,sta reci.uvek sam mrzeo tipove ljudi koji kao sa svima mogu.
Post Reply