Luna - a što je? Sama si napravila 'glasaonicu' i prva glasovala 'za', da bi se sad odjednom suzdržala. Mislim, briga mene, na kraju krajeva, nemojte je banovati, ja ću preskakati njene pizdarije, ali eto ... što ti bi?JA GLASAM ZA DA!!!!!
Ban za one koji su tu radi zajebancije a ne zato sto zele pomoc. Specificnije-za one koji nas podjebavaju(pardon my french), zajebavaju, ismijavaju, vrijedjaju, i zloupotrebljavaju nasu iskrenost protiv nas samih.
To nije u redu. I nije u redu da pustimo da nas neko pljuje....ne mozemo se uvijek ni ludi praviti,
ZA ili PROTIV - ukratko
Moderator: sanela
Eh, dobro...
Otvorili ste dvije teme glasajući za banovanje Igle. Uzećemo u razmatranje vaše prijedloge i razloge, pa ćete biti obaviješteni o našoj odluci.
Obzirom da je ova rasprava koju ste vodili izašla iz svih okvira dobrog ukusa i izgubila svaki smisao (jer se svela na međusobno pljuvanje i vrijeđanje s obje strane), sve teme u vezi s iglom su zaključane. Nadam se da nećete otvarati nove teme gdje će se diskusija nastaviti u ovom pravcu. Ukoliko se nastavite prepirati, teme će biti izbrisane, bez upozorenja.
Srdačan pozdrav,
Sanela
Otvorili ste dvije teme glasajući za banovanje Igle. Uzećemo u razmatranje vaše prijedloge i razloge, pa ćete biti obaviješteni o našoj odluci.
Obzirom da je ova rasprava koju ste vodili izašla iz svih okvira dobrog ukusa i izgubila svaki smisao (jer se svela na međusobno pljuvanje i vrijeđanje s obje strane), sve teme u vezi s iglom su zaključane. Nadam se da nećete otvarati nove teme gdje će se diskusija nastaviti u ovom pravcu. Ukoliko se nastavite prepirati, teme će biti izbrisane, bez upozorenja.
Srdačan pozdrav,
Sanela