I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

mvp

Re: I poslije njega...ON

Post by mvp »

Sagitarius wrote:
MANS0N wrote:http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... a&start=45
I ovdje ,na ovoj stranici pisu tvoji glupi stavovi.Ti ces jadan ne bio da dobijes dijete,a pricas ovakve stvari.Ne znam ja mnogo,ali ovoliko sigurno znam,jadna tvojoj porodici majka sa tobom.
Aj molim te mani se mene i mojih stavova,pošto vidim da si nenormalno bahat.To samo pokazuje tko si i šta si.Nesigurni mali miš,koji stalno ima potrebu da se nešto dokazuje.Kome?Da je tebi tako dobar i ispunjen život,ne bi ti imao vremena za visit po forumu po cijele dane,i izvlačit postove od prije tko zna koliko.Kompleksi su tvoj problem,ne droga.Onda nađeš nekoga tko je spreman prepucavat se s tobom,pa zadovoljavaš svoj kompleks manje vrijednosti.Meni je dosad to prepucavanje bilo i zabavno,ali prešao si preko nekih granica,upravo jer nemaš ni trunke poštovanja prema nikome
I ne diraj se u moju obitelj i buduće dijete,svoja izdrkavanja odi pa plati nekoj jadnici,da joj "pokažeš svoje osjećaje".
Molio bih te da me više ne spominješ,niti citiraš,jer očito nemaš drugu namjeru osim da provociraš,a na ovom forumu ima i puno ljepših stvari za čitat od tvojih bljuvotina.
Mislim da je samo pitanje vremena,kada ćeš opet iz revolta prema svima,otvorit neki svoj forum,na kojem češ pljuvat po ovome(već viđeno,zar ne?).
Pošto tvoja mora da bude zadnja,znam da ćeš i sad nešto napisati,ali srećom postoji "ignore" lista,na mojoj si od sada jedini član.
A sagi brate ,defanziva,a? Jbg.
trice i kucine
Sagitarius

Post by Sagitarius »

A šta'š,ima i lijepših tema za palamudisanje po forumu.
Jebiga,kad netko počne po obitelji...Najbolje prekrižit u startu.
joesspappa

Post by joesspappa »

Ocevi i majke narkomani postavite sebi pitanje: koliko ste stvarno pruzili svojoj deci kada ste bili uradjeni?
Nije li sebicnost jedan od najvecih razloga sto smo se drogirali?
Nemojte misliti da branim Mansa, on to ume dobro i bez mene, ali ima covek pravo da kaze misljenje. I jako je u pravu, svidjalo se vama ili ne...
Ja sam mislio da sam svog sina voleo najvise na drogama... On bolestan, ima temperaturu, spava, a ja bdim nad njim celu noc i malo malo trcim da se popravim... Cekaj da se sredim pa cu uciniti najbolje za njega?
A onda sam progledao. Kada je povredio prst, mislio sam da se uradim... bilo mi je tesko... ono kao slomio sam se... neki osecaj cudan, tup, bol, daj da to ubijem u sebi a onda cu da mu pomognem... a sta ako treba operacija zapitao sam se... ako mu zatreba krv? Da li ce cekati tri dana da se ocistim, pa da mu dam krv? Mozda je bolje da cist to preguram, bicu mu takav jedini dobar... I jedino sam mu dobar kada sam cist... nikakav drugaciji mu ne trebam... mogu da imam milione i kamione, njemu to nista ne znaci ako od mene ne dobija celo srce...
Iskreno se porazmislite... bez obmane i suvisnih opravdanja...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Moje dijete će mene ugledat čistog kad otvori oči prvi put.
Naravno,ako ne zaserem u oporavku.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

a daj sagi ne bi se toliko primio da i sargman nije komentarisao na taj post... a u principu manson ti nije nista lose rekao apropo porodice, nego tebe konkretno...
heroinapg

Post by heroinapg »

Da, joess..Bez obmane i opravdanja....Svako dobro i podrska
MANS0N

Post by MANS0N »

Steta sto ne moze vise da me cita,mozda bi mu pomoglo.Mada sumnjam,mnogo je...nekako ne mozes ga uhvatit ni za glavu ni za rep.On je kao narkoman i eto ne moze tu jadan nista.Steta sviju njih.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:19 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Sagitarius

Post by Sagitarius »

A ljudi,je'l ja pišem kineskim ili šta?
Moja draga je zatrudnila,kad smo mi već debelo bili u procesu liječenja(tj. spuštanjem subutexom),tako da se nismo odlučili skidat zbog toga.
Na samom početku(u 4.mj.) je određeno da ćemo bit na subu do kraja godine.I tako će i bit.Još je rano za odredit termin poroda,ali mislim da će bit negdje početkom 6.mj.
Sada pijem 5mg,negdje do kraja godine stiže nula,i onda počinje moja prava apstinencija.Da sad prekinem,imao bih jaču krizu,onako će bit puno lakša za prebrodit,naročito,jer ne uzimamo nikakve dodatne sedative i sl.
I dalje ćemo bit u procesu liječenja,ali više ne na subutexu(ja ne),ona će morat do poroda bit na nekoj minimalnoj dozi(1-1.5mg),jer kriza je štetnija za fetus,od subutexa.
Pozdrav svim ljudima dobre volje,i sve najbolje.

I jedno pitanje za admine:Uvrede i niski udarci su dosad brisani na ovom forumu,šta se sad dešava?Izuzeci?Nova pravila?
Sagitarius

Post by Sagitarius »

ako dodam recidiv prosle godine,1 godinu
Mani se čovječe brojanja dana,i recidiva.Prošlost ne možemo promijeniti.A ne znamo ni sutra šta nas čeka.Postoji samo danas.
Post prije kojisam napisao su moje nade i očekivanja,možda i ne bude tako,možda zaserem,a možda i ne.Dosad ide kako treba ići.
Post Reply