I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

sargman wrote:toliko me nervira da neću moći spavati večeras zbog njega
a ''dje'' onaj smajli na kraju recenice :finga:
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sargman

Post by sargman »

ovaj mi je prikladniji :butthead:
vudd

Post by vudd »

sargman wrote:ovaj mi je prikladniji :butthead:
Ma covjek se salio sa onim ''ti se meni svidjas''...a i vidi se da si stabilan..,polako sarg,polako
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
MANS0N

Post by MANS0N »

Sargman,a da napises malo nesto o sebi?Mislim da ljudima das pozitivan primjer,a i mene zanima tvoj put.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
MANS0N

Post by MANS0N »

Hej Zona hvala,znas da pohvalu od tebe nije lako dobiti.Zato vrijedi barem duplo! :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
sargman

Post by sargman »

ma zajebavam se brate malo mi je dosadno pa da ubijem vrijeme a zdrava diskusija uvijek dobro dođe nije bitno skim
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

kakva zdrava diskusija ba, ovdje samo neke perverzije...

nema na cemu mansone...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Ja mora da sam onda tebe nesto pogresno procitao,ucinilo mi se da odobravas njegovu suplju pricu
Jebote,naporan si k'o kurje oko....
A odakle travu izvadi?
Ja se liječim,sviđalo se to netkome,ili ne.
Sad,svako ima pravo na svoje mišljenje(mišljenje i šupak svaka osoba ima-moja omiljena).
Al' brate,prosipat pamet na tako bahat način,to već prelazi granice dobrog ukusa,i postaje zabavno.
Sam se nitko nije skinuo,svojim snagama,svima treba pomoć.Ja sam tu pomoć našao na ovakav način,pošto na druge načine nije išlo.Ovako ide,umjesto da razmišljam gdje ću sklopit šemu,razmišljam kako da se vratim u život.
Došao je i posao,postat ću otac,i polako pičim po onome što sam si zacrtao.
Naravno,nisam ja tu otkrivao toplu vodu,pa sad sve po svome,u komunu kad se meni prohtije,na NA kad ja mislim da treba,terapiju pit kako ja želim i koliko želim...
Svaki način liječenja je dobar,ako se provodi kako treba.Svaki ima mana i vrlina,
Komune su statistički gledano,najuspješnije za one koji ZAVRŠE program,a to je kad se sve zbroji i oduzme,jako mali broj u odnosu na glavnicu,bankarski rečeno.
Liječenje supstitucijama,ako se svodi samo na odlazak po terapiju,je potpuno besmisleno.
Blokatori su po meni,kemijsko nasilje nad samim sobom.
NA je dobar program,nekako sam malo izgubio povjerenje u to,jer se u mom gradu desilo sranje s grupom,poslije sastanaka išli zajedno u šeme,kako je sad,ne znam.
Ja sam na supstituciji,vodi me psihijatrica sa Zavoda,koju mogu nazvat u bilo koje doba dana i noći,nakon što je vidila da moj primarni interes nije dolazak po dodatne tablele,terapije...

Eto,Mansone,aj ti lijepo nam izloži,kojim se ti to načinom liječiš,meni se čini da ti od svega uzmeš pomalo,pa stvoriš neku svoju filozofiju,koja je eto jedina prava,koju si ti oblikovao kako tebi paše,a sve drugo su "šuplje priče".
Aj,neka te,vidim da ti dobro služe ovakva prepucavanja da zadovoljiš svoj ponos,i dokažeš kako si ti bolji od drugih.
Smiješno.
sargman

Post by sargman »

trenutno nemam volje da pišem o sebi,narkomanska priča potaknuta spoljnjim i unutrašnjim faktorom kao i većina drugih a i mislim da nije dobro čačkati po prošlosti sve dok se dobro osjećam,jebi ga crv je gadna stvar.........BTW možda ti zona nudi papire
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

alo ba, sta ste se uhvatili zone i njenih papira...ofucala se ta prica brate...
Post Reply