Ne mogu se skinuti
Moderator: sanela
- black rose
Re: Ne mogu se skinuti
Zbogm ljudi,vidimo se jednom u nekom ljepsem svijetu..
Nista se ne desava bez razloga...
Ne znam zasto ali bas bih voleo da joj uspe.... mada.black rose wrote:Zbogm ljudi,vidimo se jednom u nekom ljepsem svijetu..
trice i kucine
Mada?mvp wrote:Ne znam zasto ali bas bih voleo da joj uspe.... mada.black rose wrote:Zbogm ljudi,vidimo se jednom u nekom ljepsem svijetu..
Vjeruj...ima i ljudi koji su uspjeli...

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Neka mi Bog oprosti ako grijesim,ali ja mislim da se ona ovdje samo zezala.
Potpis.
Pa...ona zna,njen zivot,njene odluke...AnAna_mo wrote:Neka mi Bog oprosti ako grijesim,ali ja mislim da se ona ovdje samo zezala.
Sebi ce ...lakse receno...
Neka i meni bog oprosti,ali izgleda da cura ode na izbore(vidimo se u boljem svijetu,evropskom,sa nama na celu)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
vudd wrote:Neka i meni bog oprosti,ali izgleda da cura ode na izbore(vidimo se u boljem svijetu,evropskom,sa nama na celu)
:smt044
Ljudi hvala vam na ovim postovima pomocu njih sam naucio sta je DOP,sve sam probao to josh uvek nisam niti cu,nadam se da ce se vecina od tog ZLA izleciti puno srece!!!!!
moram reci josh nesto zajebao sam se kada sam napisao,sve sam probao
,radio sam sam Speed,Cocain,MDM-a,ne osecam nikakvu potrebu za tim dok ne krenem negde gde ima dosta ljudi i gde mogu dobro da se provedem znam da to nije potrebno ali jbg kad sam tako navikao od 15-te
....sada mi se svaki dan svodi samo na duvanje voleo bi i to da ostavim ali mi ne ide morao bi da se odselim na Mars ili neq drugu planetu gde toga nema ....

Ja sada imam puno drugara koji samo duvaju.Non stop se druzimo i gledao sam neke kako pokusavaju da prestanu-nema sanse.Ozbiljno ovo kazem,pisacu jos o tome,ali ljudi jednostavno ne mogu ostaviti travu,bar ne na duzi period.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!