Ne mogu se skinuti

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

feniks-2.put

Post by feniks-2.put »

.
Last edited by feniks-2.put on Sat Dec 13, 2008 11:17 pm, edited 1 time in total.
Zona Sumraka

Re: Ne mogu se skinuti

Post by Zona Sumraka »

da da, nesto ovdje dismr na petljavinu...
sargman

Post by sargman »

Možda ću te razočarati u Marjanovac nema ulaza do 13.10. jer im je posjeta 11.10. i odlučili su da nema ulaza prije posjete.Možda bih trebala još jednom razmisliti o mjestu gdje ćeš se liječiti jer ovde Ti ćeš izaći na pola programa a to nema nikakvog efekta,pogotovo što se radi po programu ČOVJEK a tu je jako bitno da se odradi cijeli program a ne pola.
vudd

Post by vudd »

Da ti nepises mozda maturski rad na temu narkomanija?ali da razjasnim,nebi da na tebi istresam svoje frustacije,mozda nam svojim ''vozanjem'' ovde zelis skrenuti paznju na sebe.Skrenula si
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Ups... :^o
Potpis.
black rose

Post by black rose »

Znaci veze s mozgom to sto vi pricate,ja sam tamo bila prije 2 ipo sedmice i znaci ULAZIM 5. Oktobra,sto je nedelja...
E sad mozda nisu dobro gledali koji je to dan,ali ne vjerujem...jako su pedantni...
Za nekim tu napadanjem nema potrbe stvarno,ja na ovom forumu nisam obavezna da trpim glupe komentare isfrustriranih ljudi...
Pod br 2. banjalucani koji pobijaju moje rijeci su bas bezveze jer me svako od vas iz BL zna 100% ma ja sam sigurna u to...al eto nebitno...
Program u Marjanovcu traje 3 godine,al ja bi izasla nakon 5 mjeseci jer ne mislim valjda roditi tamo... :!: :!: :!:
Vidjecemo sve u nedelju mogu li uci ili ne...

Molim vas,ako neko zna i ako je u dobrim odnosima sa nekim iz Reta,bi li mogao nekako razgovarati sa tim nekim da me prime,jer bojim se ako ne udjem odma izgubicu volju i za skidanjem i za svim...eto kad vas molim,sigurno ima neko ko moze razgovarati sa njima...??? :?: :?: :!: :!: :!:
Nista se ne desava bez razloga...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

black rose wrote:Nisam rekla ako me ne prime u Marjanovac da cu odustati i vratiti se na ulicu...
black rose wrote:Molim vas,ako neko zna i ako je u dobrim odnosima sa nekim iz Reta,bi li mogao nekako razgovarati sa tim nekim da me prime,jer bojim se ako ne udjem odma izgubicu volju i za skidanjem i za svim...eto kad vas molim,sigurno ima neko ko moze razgovarati sa njima...
:roll:
Potpis.
sargman

Post by sargman »

program u Marjanovcu traje od 18 najviše do 24 mjeseca sve zavisi od njihove procjene da li si dovoljno sazrela da se uhvatiš u borbu sa životom,a u Marjanovcu ne vjerujem da si bila vjerovatno bih znala koliko traje program i da ulasci nedeljom ne postoje i još mnogo detalja vezanih za tu zajednicu
vudd

Post by vudd »

black rose wrote:Znaci veze s mozgom to sto vi pricate,ja sam tamo bila prije 2 ipo sedmice i znaci ULAZIM 5. Oktobra,sto je nedelja...
E sad mozda nisu dobro gledali koji je to dan,ali ne vjerujem...jako su pedantni...
Za nekim tu napadanjem nema potrbe stvarno,ja na ovom forumu nisam obavezna da trpim glupe komentare isfrustriranih ljudi...
Pod br 2. banjalucani koji pobijaju moje rijeci su bas bezveze jer me svako od vas iz BL zna 100% ma ja sam sigurna u to...al eto nebitno...
Program u Marjanovcu traje 3 godine,al ja bi izasla nakon 5 mjeseci jer ne mislim valjda roditi tamo... :!: :!: :!:
Vidjecemo sve u nedelju mogu li uci ili ne...

Molim vas,ako neko zna i ako je u dobrim odnosima sa nekim iz Reta,bi li mogao nekako razgovarati sa tim nekim da me prime,jer bojim se ako ne udjem odma izgubicu volju i za skidanjem i za svim...eto kad vas molim,sigurno ima neko ko moze razgovarati sa njima...??? :?: :?: :!: :!: :!:
Eee jebi ga covjece...ljudi ti ovde iznose cinjenice u vezi termina ulaska,a ti govoris kako nema veze s mozgom,pod br.2 banjalucani koji znaju informacije su ti bas bezveze,jer te ne podrzavaju.Ovde jedino izjava da program u Marjanovcu traje 3 godine ima veze s mozgom,i sto zajednica mjenja pravilo ulaska,umjesto srijede(koliko se sjecam),nedjeljom ce primati trudnice koje ce nakon 5 mjeseci i tako izaci,i tim povodom vec danas mole dobronamjerne koji imaju dobre veze u Retu.Te rijeci bas nisu bezveze.Banjalucani podrzite ovu curu i njen motiv.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
selma

Post by selma »

black rose wrote: Molim vas,ako neko zna i ako je u dobrim odnosima sa nekim iz Reta,bi li mogao nekako razgovarati sa tim nekim da me prime,jer bojim se ako ne udjem odma izgubicu volju i za skidanjem i za svim...eto kad vas molim,sigurno ima neko ko moze razgovarati sa njima...??? :?: :?: :!: :!: :!:

Primice te sigurno...vjerujem da ces brzo uci,naravno reci im za trudnocu...
Broj djevojaka u Reto Beogradu je +381 11 865 11 31,a u Zagrebu +387 1 298 55 47

Kakve god "veze" neko da ima,svejedno bi rekli da ti trebas nazvati..

Ako ZAISTA budes zvala i ako ti bas kazu da trebas duze cekati(sto ne vjerujem...)javi se na PP,ba budemo vidjeli,moze?

Pozdrav i drz' se..
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Post Reply