Komentatorice,nestvarno sam trudna,ako nemas sta pametno napisati,bolje suti..Doll wrote:Preselicu se kod decka iduce sedmice,on ima jako dobar posao i platu dovoljnu za izdrzavanje mene i djeteta,sve dok ja ne zavrsim fax i budem sposobna za rad..Otac od djeteta,hmm!!!mi nikad nismo bili u vezi,samo me je po nekad "tjesio"ako me razumijes,on je totalno u fazonu,ne pusi,po nekad malo popije..mi nikad nismo ni imali temu za razgovor..ne volim ga,i ne zamisljm ga kao covjeka sa kojim bi provela zivot,a on mene pogotovo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ako si stvarno trudna...nek je Bog i tebi i tom detetu u pomoci...
Ne mogu se skinuti
Moderator: sanela
- black rose
Re: Ne mogu se skinuti
Nista se ne desava bez razloga...
- black rose
Upravo tako....i dosadan i glup i naporan...AnAna_mo wrote:Ooo jebo te sto je neko dosadan!Doll wrote:Ako si stvarno trudna...nek je Bog i tebi i tom detetu u pomoci...
![]()
![]()

jel ulaziš prekosutra u komunu
- black rose
Napokon,jes jes jes...ne znas koliko se veselim...sargman wrote:jel ulaziš prekosutra u komunu

Nego korisnica STOP mi je poslala pp i rekla da ne primaju trudnice,cak ni parove...
Ja njih nisam obavjestila o trudnoci tako da cu ispasti malo supak i malo odvratna pa cu otici prekosutra i reci da sam trudna,pa valjda ce se sazaliti na mene...(znam fuj sam,al ne mogu drukcije) i tako nebi trebala roditi tamo vec izacu u nekom 8. mjesecu trudnoce...
a ako me ispale i ne prime ja molim SVE ljude koji znaju za neku komunu u kojoj primaju SIGURNO trudnice da imam za rezervu...
U svakom slucaju,definitivno odoh u nedelju

Kao sto rekoh, u Reto centru primaju i trudnice i mame sa decom i parove i crne i bele i zute i .......
SAMO CEO ŽIVOT...
A brate zasto riskiras nogu u Marjanovcu, kada bi te u Reto 100% primili?
Nema "valjda ce se sazaliti na mene", koliko je narkomana proslo pokraj njih,nece tebe uzeti kao neki izuzetak ...
Kad si cekala dosad,mozes jos malo.Sta recimo,ako ti nedaj boze,kazu da moras otici jer si trudna?
Samo bi se jos vise sjebala,i sta bi onda bilo?
Ali radi sta hoces na tebi je...
Nitko ti ne zeli zlo!

Nema "valjda ce se sazaliti na mene", koliko je narkomana proslo pokraj njih,nece tebe uzeti kao neki izuzetak ...
Kad si cekala dosad,mozes jos malo.Sta recimo,ako ti nedaj boze,kazu da moras otici jer si trudna?
Samo bi se jos vise sjebala,i sta bi onda bilo?
Ali radi sta hoces na tebi je...
Nitko ti ne zeli zlo!

Potpis.
- black rose
e usvakom slucaju ja idem u komunu u nedelju,tamo ili ovamo..
a najradje bi u Marjanvac jer zivim u blizini (45 minuta voznje)..Ipak bolje se osjecas kad si svoj na svome...
a i kazem,trbala bi izaci u 8 mjesecu trudnoce...Bilo bi mi puno lakse truckati se sa stomakom do zuba 45 min nego iz Beograda 5 sati...
Nisam rekla ako me ne prime u Marjanovac da cu odustati i vratiti se na ulicu...
pozz

a najradje bi u Marjanvac jer zivim u blizini (45 minuta voznje)..Ipak bolje se osjecas kad si svoj na svome...
a i kazem,trbala bi izaci u 8 mjesecu trudnoce...Bilo bi mi puno lakse truckati se sa stomakom do zuba 45 min nego iz Beograda 5 sati...
Nisam rekla ako me ne prime u Marjanovac da cu odustati i vratiti se na ulicu...
pozz

- feniks-2.put
Kažeš 5.10. ulaziš - to je nedelja, koliko ja znam prijem se ne vrši nedeljom.
:^o
:^o
....
Last edited by STOP on Sat Nov 15, 2008 9:42 am, edited 1 time in total.
Na sekundu zamislim da letim,otvorim oci SVEGA se sjetim!!!