Izvinjenje
Moderator: sanela
Re: Izvinjenje
Ma covjece zaboravi na politiku,ja volim RS.
Nego,ako si blizu Sarajeva,dodji kod nas ,jos danas ,ako mozes stici do 18h.Ako ti je ovako problem reci na p.p. gdje si pa da vidimo.Najvaznije je to da moras naci ovisnika koji apstinira i da mozes porazgovarati sa njim.To je sastanak.Onako ugrubo,ako nema snista bolje.Moras samo da znas da sada mozes sve da izgubis i da trebas za to da se boris.Brate ko sto si i za drogu,ili bilo sta drugo.Otmi.

Nego,ako si blizu Sarajeva,dodji kod nas ,jos danas ,ako mozes stici do 18h.Ako ti je ovako problem reci na p.p. gdje si pa da vidimo.Najvaznije je to da moras naci ovisnika koji apstinira i da mozes porazgovarati sa njim.To je sastanak.Onako ugrubo,ako nema snista bolje.Moras samo da znas da sada mozes sve da izgubis i da trebas za to da se boris.Brate ko sto si i za drogu,ili bilo sta drugo.Otmi.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
- Zona Sumraka
Previse ozbiljno shvatas moje komentare...i volila bih da vidim kojem je to zalijecenom narkomanu zivot sjajan...Meni je droga pojela mozak,a mozda ga nisam ni imao...neznam.Nesjecam se kakav sam bio prije. Likovima poput tebe,uvjek sam se divio,iz prostog razloga,sto su mocni,duhoviti, znaju saslusati,sta vise koji su ''svoj na mome''Da imam psiho probleme evidentno je cim sam na forumu(ili je to samo za one koji su se daaavno skinuli i sada palamude,ili, ko ce kome bolje spustit').Cist sam 2 godine,iako sam imao recidiv prije godinu dana,ali za mene je i to uspjeh.Borim se na jedini nacin koji za sada imam,sam, bez strucnih savjeta,bez terapija,bez da mogu sa nekim o problemu moje ovisnosti porazgovarati.Tata i mama mi ne placaju psihologe,nisu mi kupili kompjuter da se mogu podsmijavati sa ekipom,zavucen sam u misiju rupu, da pobjedim ovo zlo.Iz kojeg god razloga vec.Imam zenu i dvoje prekrasne djece koje uzdrzavam sam,bez pomoci ,i kojima sigurno nije lako biti dio toga. .Zona Erogena ili kako vec,svojim prosvijetljenim komentarima nemoze mi biti prepreka na tom mom putu.Tvoja ironicnost mi negovori nista,osim mozda ponesto o tebi.Na forum sam dosao jer sam mislio da su tu ljudi koji imaju isti problem,ovisnost.E sad ako imam pogresan ''nastup'',postoji razlog,ako imam zelju da nametnem teme,postoji razlog.Na kraju krajeva pisacu ovde nesto, pa ako neko nesto dobronamjerno kaze,super, ako ne opet super.Bar mi pomaze da nemislim na neko sranje.Ako sam tebe ili bilo koga uvrijedio ovde na bilo koji nacin,bilo izjavama,ili gramatickim greskama, nije bila zlobna namjera.Ti me podjeb...,''navukao se zbog dvornika'',mada nisi shvatila sta u stvari stoji iza toga.Zavidim ti sto ti je zivot poslije dopa tako sjajan,savrsenstvo...i nisu svi imali prilika kao ti i par njih.pozdrav
dali postoji tako nesto u BL.Nisam daleko od BL,ali brate strah me je otici,i traziti nesto na svoju ruku,bojim se da bi nasao neke druge sastanke.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Nema koliko ja znam.Ima savjetovaliste.Ali...zasto ti ne uradis nesto tako,pokrenes sastanke?Nije to bas pokretanje nuklearnog reaktora,nadjes prostor,poslacu ti literaturu i par drogera(mozes i ovdje sa foruma) i eto ga.I skoristi i ovaj forum koliko god mozes,pa pogledaj Zvrky.Moras narkomanju i problem sa njom da stavis u prioritete i to na prvo mijesto,inace ces da izgubis sve ostalo,pa ce prioritet da ti bude nabavka dopa.Tako da mozes i nas u Sarajevu da posjetis,ili da ides na konvenciju u Osijek,gdje ce biti puno ovisnika na jednom jestu.Ma da radis sve sto mozes da ostanes cist i da zivis bolje.Nafataj i ove iz savjetovalista,pricaj sa njima,motaju se ovdje po forumu,jest da su im metode nesto drugacije ali i oni znaju za podjele,imaju ih tamo.Ma budi bezobrazan .Ne smijes da imas samo jos jedan recidiv ma kako primamljivo zvucao jer ces onda ko i ostali drogiran da slinavis i samosaljazevas se na tastauri.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Nisam shvatila,de mi pojasni ,sta da pogleda mene ?Nije to bas pokretanje nuklearnog reaktora,nadjes prostor,poslacu ti literaturu i par drogera(mozes i ovdje sa foruma) i eto ga.I skoristi i ovaj forum koliko god mozes,pa pogledaj Zvrky.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Jos si osjetljiva.
Da pogleda tebe,jebiga ti si iskoristila ovaj forum maximalno za svoju dobrobit.Tvoja ispovjest mora da je jako iskrena,jer si ostala cista.Ti si uzimala svako znaje i alatku da ostanes cista...jer si cista.Ja ne znam gdje si drugo naucila apstinirat?Mislim da ti je forum jako valjao,pa ako je tebi,moze i drugima.Naravno kada ga pravilno koriste.

Da pogleda tebe,jebiga ti si iskoristila ovaj forum maximalno za svoju dobrobit.Tvoja ispovjest mora da je jako iskrena,jer si ostala cista.Ti si uzimala svako znaje i alatku da ostanes cista...jer si cista.Ja ne znam gdje si drugo naucila apstinirat?Mislim da ti je forum jako valjao,pa ako je tebi,moze i drugima.Naravno kada ga pravilno koriste.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
kažeš da si bio u komuni,onda bih trebao znati da je predaja totalni poraz i naravno da se heroin ne uzima samo jednom tako da si svjestan šta ide posle toga jednom
u banja luci imaš dr Tanja Maglov koja je izuzetan stručnjak i extra žena,ona sa još jednim psihologom radi grupnu terapiju,a mogu i individualni razgovori.......savjetovalište Viktorija radi pripremu za ulazak u komunuvudd wrote:dali postoji tako nesto u BL.Nisam daleko od BL,ali brate strah me je otici,i traziti nesto na svoju ruku,bojim se da bi nasao neke druge sastanke.
Dali ''Maglovka'' te sastanke jos odrzava tamo na psihijatriji(preko vrbasa)?Znam da je bilo nesto na poliklinici,pa sam jednom prilikom navracao,ali je to tamo sad sve nesto u izgradnji.
hvala ljudi
hvala ljudi
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
na poluklinici su grupe