Jel gledao neko novi reality show-OPERACIJA TRIJUMF-?
Gledao i slusao vesti na b92 koji kazu da je ovo najgleaniji show na prostorima bivse Yu.U Srbiji je gledalo oko 2 000 000,u Hrvatskoj 1 200 000,u Bosni oko 800 000,u CG oko 120 000,za Makedoniju nisam cuo...
ja sam video delic-bukvalno 30ak sekundi i ne mogu nista da kazem.Video sam neke cudne likove i to je sve
-OPERACIJA TRIJUMF-
Moderator: sanela
- simon_says
-OPERACIJA TRIJUMF-
ANONYMOUS does not forgive
Re: -OPERACIJA TRIJUMF-
Nesto kao glazbeni Big Brother.Kamere ih prate 24/7 dok oni pjevaju,plesu,sviraju,spavaju.zezaju se...
Onako,nije lose za ubit vrijeme,ali je vec bilo 1000 emisija na isti kalup...
„Operacija trijumf" je veoma gledano takmičenje talenata u kome 16 ljudi ima priliku da pokaže svetu da li su sposobni da postanu slavni pevači. Učesnici imaju između 19 i 26 godina, i daju sve od sebe da dokažu da zaslužuju najveću nagradu, bleštavu karijeru pop zvezde. Prvog dana „Operacije trijumf" mladići i devojke se useljavaju u naročito sagrađenu kuću. Muzički producenti, stilisti i zvezde lokalnog šou-biznisa obučavaju ih veštinama neophodnim da se postane zvezda. Učesnice prate kamere dok uče, rade, pevaju plešu i takmiče se.
Nov „Emoušnov" rijaliti-šou koji će početi da se emituje na jesen muzički je rođak „Velikog brata"
Na kraju svake nedelje učesnici moraju da dokažu stepen svog napretka i učestvuju u gala događaju. Žiri koji se sastoji od profesionalaca nominuje četiri takmičara koji su ostvarili najmanji napredak. „Učitelji" zadržavaju jednog od njih u kući, a oni koji nisu nominovani spasavaju drugog. Ostalo dvoje moraju da se bore još jednu nedelju, nakon čega će nastupati uživo.
Na gledaocima emisije potom leži odluka o tome ko ostaje, a ko odlazi. Gala veče završava se dirljivom „pesmom rastanka" za učesnika koji napušta kuću. „Operacija trijumf" završava se na dramatičan način: od poslednja dva takmičara samo jedan dobija ugovor za snimanje CD-a (koji je u svetu obično vredan milion dolara) i zagarantovan status zvezde.
:rock: :supz: :smt020 :-"
{|=
Onako,nije lose za ubit vrijeme,ali je vec bilo 1000 emisija na isti kalup...
„Operacija trijumf" je veoma gledano takmičenje talenata u kome 16 ljudi ima priliku da pokaže svetu da li su sposobni da postanu slavni pevači. Učesnici imaju između 19 i 26 godina, i daju sve od sebe da dokažu da zaslužuju najveću nagradu, bleštavu karijeru pop zvezde. Prvog dana „Operacije trijumf" mladići i devojke se useljavaju u naročito sagrađenu kuću. Muzički producenti, stilisti i zvezde lokalnog šou-biznisa obučavaju ih veštinama neophodnim da se postane zvezda. Učesnice prate kamere dok uče, rade, pevaju plešu i takmiče se.
Nov „Emoušnov" rijaliti-šou koji će početi da se emituje na jesen muzički je rođak „Velikog brata"
Na kraju svake nedelje učesnici moraju da dokažu stepen svog napretka i učestvuju u gala događaju. Žiri koji se sastoji od profesionalaca nominuje četiri takmičara koji su ostvarili najmanji napredak. „Učitelji" zadržavaju jednog od njih u kući, a oni koji nisu nominovani spasavaju drugog. Ostalo dvoje moraju da se bore još jednu nedelju, nakon čega će nastupati uživo.
Na gledaocima emisije potom leži odluka o tome ko ostaje, a ko odlazi. Gala veče završava se dirljivom „pesmom rastanka" za učesnika koji napušta kuću. „Operacija trijumf" završava se na dramatičan način: od poslednja dva takmičara samo jedan dobija ugovor za snimanje CD-a (koji je u svetu obično vredan milion dolara) i zagarantovan status zvezde.
:rock: :supz: :smt020 :-"

Potpis.
- simon_says
Ujeeeeeeeeeee 8) Svaka cast na izvestaju Ana...jel to sa njihovog foruma?
Uf,gledam malo OPERACIJU TRIJUMF-mozak.Ne znam,ali meni je to totalno bezveze.Tihi uzas.Koja je ovo ekipa!
92ojka je skroz prsla! Postala gora od Pinka u najgorim danima. Pink je u poredjenju sa B92 postao National Geographic
Ne mogu da verujem koji likovi ucestvuju...Imamo likove koje porede sa Ksenijom Pajcin,sa nekim Bojanom Marovicem(nikad cuo)!Onda,jedna od izabranica kaze:-Mene porede sa nekom Alanis Morissette i tako tim nekim pevacicama...
Mislim da su trebali da nazovu ovaj reality OPERACIJA SMRDLJIVA CARAPA
Ne mogu vise da pisem...nastavak sledi...
Uf,gledam malo OPERACIJU TRIJUMF-mozak.Ne znam,ali meni je to totalno bezveze.Tihi uzas.Koja je ovo ekipa!
92ojka je skroz prsla! Postala gora od Pinka u najgorim danima. Pink je u poredjenju sa B92 postao National Geographic
Ne mogu da verujem koji likovi ucestvuju...Imamo likove koje porede sa Ksenijom Pajcin,sa nekim Bojanom Marovicem(nikad cuo)!Onda,jedna od izabranica kaze:-Mene porede sa nekom Alanis Morissette i tako tim nekim pevacicama...
Mislim da su trebali da nazovu ovaj reality OPERACIJA SMRDLJIVA CARAPA
Ne mogu vise da pisem...nastavak sledi...
Ovo sam copy-paste! :rolleyes:
Cuj NEKOM Alanis! ](*,) Ona pjevala dok je ova nosila pelene...
Potpis.
- simon_says
Pa da,to ti kazem.AnAna_mo wrote:
Bacio sam oko na njihov forum i nista specijalno...
pozdrav Ana 8)
- simon_says
- simon_says
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8erMHdkZku0[/youtube]
pad sa scene Ismete Krvavac
pad sa scene Ismete Krvavac
Uh sto se polomi !
Jeli prezivila ?
Pozdravček za Simona! PDT_Love_08 :smt039

Jeli prezivila ?

Pozdravček za Simona! PDT_Love_08 :smt039
Potpis.
Uh,uh,i mene je zabolelo...mislim da je jeste,ali kao da nije...AnAna_mo wrote:Uh sto se polomi !![]()
Jeli prezivila ?![]()
-Ovo je post moje devojke-
Anastacia rules!!!
All my life I've been waiting
For you to bring a fairytale my way
Been livin in a fantasy without meaning
It's not okay I don't feel safe
I Don't Feel Safe Oohhh
Left broken empty in despair
Wanna breathe can't find air
Thought you were sent from up above
But you and me never had love
So much more I have to say
Help me find a way
And I wonder if you know
How it really feels
To be left outside alone
When it's cold out here
Well maybe you should know
Just how it feels
To be left outside alone
To be left outside alone
I'll tell you
All my life I've been
Been living in a fantasy without meaning
I need to pray
Why do you play me like a game?
Always someone else to blame
Careless, helpless little man
Someday you might understand
There's not much more to say
But I hope you find a way
Still I wonder if you know
How it really feels
To be left outside alone
When it's cold out here
Well maybe you should know
Just how it feels
To be left outside alone
To be left outside alone
I'll tell you
All my life I've been waiting
Been living in a fantasy without meaning
I need to pray
oohhh ohhh Pray!
Heavenly father please save me (heavenly father Save me!)
...e ovo je trebalo otpevati uzivo i 5 bambija za Sonju odma' od mene!
...mrzim VB i sve te rijaliti souove, da se tako duhovito izrazim, ali OT me ima za gledaoca ponedjeljkom kad se bude pevalo!!! zasto? zato jer obozavam muziku i pevanje i sve sto ide uz to... zato sto sam gledala redovno 3K dur i Idola, zato sto mi je to mnogo dobra ideja da ljudi pevaju na javnim audicijama i da se tako izabere nova zvezda, jer sigurno pobednik nece biti neki falsher, koliko god bilo usput mozda pogresnih procena dok se taj jedan ne izabere... naravno da je cela zamisao OTa napumpana i pomalo glupava sa boravcima u "kuci", dosadnim voditeljima i slicnim VB glupostima, ali kao 'ajde napredak modernog doba, hleba i igara, bla bla, stagod... ako se mene pita, moglo je i bez glupave Marine-ubij me svojim "hitovima"-Tucakovic, ali nema ni to veze... vazno da crna Ismeta Krvavec prezive svoje krvavo koljeno, te igre mogu da pocnu!
Pozdrav svima :rock: :rock: :rock:
Fly with ikar,but don`t fall like me...