I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Mon Jan 19, 2009 3:38 am, edited 2 times in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
vudd

Post by vudd »

I
Last edited by vudd on Mon Jan 19, 2009 3:39 am, edited 1 time in total.
KajuSHka

Post by KajuSHka »

moje licno iskustvo je da sam se pored momka navukla....i to samo zbog sexa....ali ja sam imala srece...velike... Dajte ljudi
Svakog dana kazeite sebi samo napred glavu gore..svakog dana sve je lakse..... nadjite neki smisao u zivotu i bice vam mnogo leps nego uz heroin jer je on bar meni bio zatupeo svak osecaj lepog....
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Mon Jan 19, 2009 3:40 am, edited 1 time in total.
vudd

Post by vudd »

I
Last edited by vudd on Mon Jan 19, 2009 3:41 am, edited 1 time in total.
STOP

Post by STOP »

.....
Last edited by STOP on Sat Nov 15, 2008 9:19 am, edited 1 time in total.
Na sekundu zamislim da letim,otvorim oci SVEGA se sjetim!!!
vudd

Post by vudd »

Otisli smo u komunu koja se nalazi u blizini Beca.Jedno prelijepo mjesto,cini mi se kad se danas sjetim, da je ona ljepota odradjivala pola programa za ovisnike koji su htjeli stvarno da se skinu.Ja nisam naravno ni bio blizu te ideologije.Ta zajednica brojala je osam ''domacinstava'',ja sam bio u jednoj,a moja narkomanska ljubav sa nasom bebom, u drugoj koja je ujedno bila mjesovitog tipa.Sta reci za junkia,koji nije imao(ili znao)motiva.Samo smetao i isao na zivce ljudima koji su htjeli infernu zatvoriti vrata.Bilo je likova tu koji su bili navuceni jos od Woodstock.a,obisli svemir i opet sisli na zemlju po spas.Tu sam se naslusao raznih iskustava sa gudrom,prevara da se dodje do dopa etc.etc.I naravno sve memorisao kao ovaj jebeni komp.ispred mene(staromodni nostalgicar)Nista se tu glede moga problema ''ko sam,sto sam i zasto sam''nije micalo.ali kad je bilo o avanturama narko-bratije,bio sam brz kao mozdani udar.70% pacijenata bilo je ''therapie statt strafe''komuna ili zatvor,odlezis 3 mjeseca pa se dogovoris sa sudijom da ides u komunu,ali ako zbrises murija te vraca u tvorza.Tako da su me i oni ''morali trpiti''Ma kretna bi ja odrobijo,jebo to.70% robijasa,20% ''dos'o 'nako'', samo 10% htjeli zivot, od toga 5 ljudi uspije.Statistika ku...Tad saznam da mi ''mlada''nasla nekog sa strane,kao imaju vec i sastanke parova sa psihologom.Tad sam prvi put osjetio bol onu u dusi,iako nisam bio zaljubljen u tu zenu,ali ejj preljuba...(stara majko)Onda sam napravio recidiv,donio neki tip sa vikenda, i to u sobi za grupne terapije(da osvestamo prostorije).Kaznjen sam sa 120 km pjesacenja za tri dana,gdje bi morao ici od zajednice do zajednice,drzati monolog pred pacijentima zasto recidiv,govoriti da sam konj,vo,dalabu.ma sve sam ja to pristajo,jer pojavila se motivacija u meni...da ljubljenu vratim (porazi,porazi)i stvarno sam bio los,melanholija,slusanje ''nasih stvari'' i plakanja uz zajednicke slike...nisam se stidio sliniti jer sam bio sam sa kravama(odgovornost je trpjela).Slusao sam razne komentare, kako moja draga ima slabu motivaciju osim muskog medjunozja...Strasni Yugo frajer tj.ja u delirijumu.(sa planom da ce ta njena pohotljivost mozda i dobro doci nekad...ko zna zasto sam tako mislio?
MANS0N

Post by MANS0N »

Ovaj dio ispovjesti mi se fakat svidja.Narkomanu je najteze reci da je donji.Hvala ti za ovu iskrenost.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
vudd

Post by vudd »

Vjerno sam cekao da se moja draga ispuca i meni vrati.Svaka dva vikenda kcerku su mi donosili da bude sa mnom,da kao razvijam roditeljske odnose i briga za dijete(meni nepoznata oblast)Preturao sam po njenim malim benkicama,nadajuci se da mi je ''lutka sa naslovne strane''poslala neku poruku,neki tracak nade(znate ono narko trkeljanje)Onda bi ja rastuzen snimio kasetu top10 najdirljivih stvari i upakovao u pampers.poruka ocajnika.Sa kcerkom sam onako imao neki lijep odnos,kojeg me bilo strah tada.Jadno malo stvorenje doslo na svijet jadva postignutim vrhuncem bijednog narkomana i poigravanjem hormona buduce kraljice stajge.Kako sam je volio covjece...
dosao je dan kad se lesi pokusala vratiti, i uspjela.ponovo telefonski razgovori,sve je oprosteno bla bla
nestade usranog placljivca,Dock Holliday je ziv.Opet sam bio spreman za akciju i ubrzo napravio recidiv,i to jos ukrali, ja i haver po motivaciji, auto od terapeuta,otisli u Bec nekih 70 km bez vozacke,papira po dop u 12 noci dok komuna spava i buducnost sanja.Ma brate skontali me odmah ujutro, zene nestale, glava kod pupka.Sta je reci,ja poceo srati bolio me zub,nisam oka sklopio :lol: tu frka kao kad je pobuna u zatvoru.''Vatajte ga, mozda ima jos u steku,dace jos nekom...cuj dati.Izvratim se ja tu na njih''Nacisti jedni,zato sto sam Yugo heftate me otkako sam dosao...bullshit.Pokupim najnuznije stvari,sto mi je bio ujedno cijeli imetak mog gastarbajtovanja i strasse majka.Nazovem dragu(plan se sve vise priblizavao ostvarenju)kazem sta se desilo i hoce li krenuti samnom u novi zivot bez gudre, u svijet u kojem postoji jedno carstvo,nemisleci na jadno dijete pristala je bez dvojbe.Medjutim zajednica normalno nije dala kcerku dvojici kretena,jedino ako za 14 dana donesemo testove na mokracu za svaki dan van komune.Ma sve vazi,samo da palimo.Prvo sto smo uradili kad smo se vratili u nasu pokrajinu bilo je otici na scenu da luzerima pokazemo da smo cisti 9 mjeseci i kako je zivot lijep bez dopa(ili da vidimo ko sta radi,kako ide roba,ko je glavni)Podsvjest je zajebana stvar
Last edited by vudd on Fri Oct 03, 2008 5:29 pm, edited 1 time in total.
YugoStar

Post by YugoStar »

Alooo vudd...zamolio bih te da prestanes da spominjes mene i moj nadimak koji sam uredno registrovao.
Budes li i dalje pisao Yugo Mafija,Yugo Kreten,Yugo Vich,Yugo ovo,Yugo ono....TUZICU TE !
I jos ovo...par puta si uzeo za pravo da sebe nazivas Yugo !
Lazno pretstavljanje je krivicno djelo !
Post Reply