Cao blackich.
Sve te zenske atribute mozes imati,ali nemoj pretjerati...drugo je guza,a drugo guzichetina....kontas...hahhaha,nego...
...sad malo ozbiljno i drugarski i iskreno i tako to.
Skont'o sam da gospodja B. i gospodin cika R. predstavljaju veoma vazne i bitne ljude u tvom zivotu,a da i oni tebe vole i da ti u njihovoj kuci figuriras kao neko njihov,snajka,cerka...
Zamolio bih te da razmislis kako bi oni reagovali na novorodjenu bebicu ?!
Zamolio bih te da razmislis sta te sve bebica moze pitati za svog oca kad odraste,ono...svako dijete hoce da ima oba roditelja,pa da nebude sto si me radjala sa covjekom kojeg ne volis !!!
blackson,mislim da si me skontala kao dobronamjernog,sto i jesam.Molim te razmisli jos 4 puta i dobro se prekontaj,molim te.
Nesumnjam da ces biti top mama,ali djeca trebaju da su rodjena u ljubavi.Ti se mozes truditi i sve to,ali kad odraste pocece te ispitivati o svemu...ko,sta,kako,zasto ?????
Zelim ti sve najbolje,dobro razmisli u vezi djeteta i svih mogucih okolnosti i odgovornosti koje ono donosi.
Kako god odlucis,imaces moju podrsku,ali ti ona konkretno nece puno znaciti ! ! !
Ne mogu se skinuti
Moderator: sanela
- black rose
Re: Ne mogu se skinuti
Dragi Yugo,mislis da nisam razmisljala o tim stvarima??? Pa bar 1000 puta!!!
Jos uvijek ne znam ni sama kako cu organizovati zivot kad se beba rodi jer ga iskreno ne mogu organizovati ni sad...
Sada su mi bitne neke druge stvari...
A sta znas,mozda se moj nesudjeni i ja zavoli,nikad se ne zna!!!
Hvala ti na dobronamjernosti
i podrsci koja mi ZNACI
pozz
Jos uvijek ne znam ni sama kako cu organizovati zivot kad se beba rodi jer ga iskreno ne mogu organizovati ni sad...
Sada su mi bitne neke druge stvari...
A sta znas,mozda se moj nesudjeni i ja zavoli,nikad se ne zna!!!

Hvala ti na dobronamjernosti

pozz
Nista se ne desava bez razloga...
razmisli još jednom nikad nije kasno

blacki,drago mi je sto si ovaj post shvatila kako treba,a i to da ti moja podrska znaci !!!

- black rose
sargman wrote:razmisli još jednom nikad nije kasno![]()

- black rose
ne zovi me blecki osjecam se kao neka koza ili ovca ili kao neka krava...YugoStar wrote:blacki,drago mi je sto si ovaj post shvatila kako treba,a i to da ti moja podrska znaci !!!

jel ima tamo oko tebe netko s time mozes popricati,ko ce te posavjetovati i tako to?
sta kaze bebin tata kojeg ne volis a on tebe jos manje? vjerovatno ti ni nece priznati dijete i time neces ni lovu dobivati za djete,ti ne radis,drzavaa ti nis ne da, roditelji ako imaju ne znam da li si svjesna koliko dijete kosta,pogotovo sta ti sve treba od opreme za dijete.pa sama kolica su ti 300E. al ajde jebes lovu, sta ces ti jadna zeno,ni posla nit si ti ok ni nemas ni podsrku od nikog.
di je ta tvoja mama i tata da porazgovaraju s tobom? ili ti vec cika i teta?
sta kaze bebin tata kojeg ne volis a on tebe jos manje? vjerovatno ti ni nece priznati dijete i time neces ni lovu dobivati za djete,ti ne radis,drzavaa ti nis ne da, roditelji ako imaju ne znam da li si svjesna koliko dijete kosta,pogotovo sta ti sve treba od opreme za dijete.pa sama kolica su ti 300E. al ajde jebes lovu, sta ces ti jadna zeno,ni posla nit si ti ok ni nemas ni podsrku od nikog.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Preselicu se kod decka iduce sedmice,on ima jako dobar posao i platu dovoljnu za izdrzavanje mene i djeteta,sve dok ja ne zavrsim fax i budem sposobna za rad..
Otac od djeteta,hmm!!!mi nikad nismo bili u vezi,samo me je po nekad "tjesio"ako me razumijes,on je totalno u fazonu,ne pusi,po nekad malo popije..mi nikad nismo ni imali temu za razgovor..ne volim ga,i ne zamisljm ga kao covjeka sa kojim bi provela zivot,a on mene pogotovo!!!

Ako si stvarno trudna...nek je Bog i tebi i tom detetu u pomoci...

dinamicki avatar by http://www.myrandomsignature.iz.rs
Ooo jebo te sto je neko dosadan!Doll wrote:Ako si stvarno trudna...nek je Bog i tebi i tom detetu u pomoci...

Potpis.
- black rose
Ma nemam ja ni prijatelja ni nikoga za popricati...jedino s kim mogu pricati su ljudi sa ovog foruma...Imam navodne "prijatelje" koji su jos uvijek ovisnici al ne zelim imati nikakav kontakt sa njima jer jos uvijek se bojim tog iskusenja..sunrise wrote:jel ima tamo oko tebe netko s time mozes popricati,ko ce te posavjetovati i tako to?

Sto se tice bebinog tate...ja o tom covjeku nikada necu reci nista ruzno...on je divan covjek i priznace djete..i zivicemo zajedno,mozda kad beba dodje desi se da se stvarno zblizimo i zavolimo,ja se nadam...ja ga volim na jedan poseban nacin ,kao covjeka...samo se osjecam jako odvratno(ne zbog sebe,jer sama sam si kriva za sve)vec zbog njega sto sam mu upropastila zivot(iako on tvrdi da nije istina i da je mnogo srecan,al znam da laze...)
Mama i tata ne zele nikakav kontakt samnom...stvarno ne razumijem koji to roditelj moze napustiti svoje djete,bez obzira na sve...ali sjetice se oni mene jednom...
pozdrav veliki...

Last edited by black rose on Fri Oct 03, 2008 1:32 am, edited 1 time in total.