I poslije njega...ON
Moderator: sanela
-
Re: I poslije njega...ON
ja svaki drugi dan razmisljam o sto bezbolnijem samoubistvu...i eto i mene jos tu. 

.........
Last edited by STOP on Sat Nov 15, 2008 9:18 am, edited 1 time in total.
Na sekundu zamislim da letim,otvorim oci SVEGA se sjetim!!!
ja ću se samoubiti za nekih 40 godina definitivno obećavam :snakeman:
.
Last edited by vudd on Mon Jan 19, 2009 3:34 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
potpisujem
vudd wrote:to se tebi saaamo cini...ubice te sarkazam,majke mi!paramparcad wrote:ja svaki drugi dan razmisljam o sto bezbolnijem samoubistvu...i eto i mene jos tu.
Pa zasto ne pedjes sa reci na delo, evo ja ti mogu pomoci, sa osobitim zadovoljstvom.paramparcad wrote:ja svaki drugi dan razmisljam o sto bezbolnijem samoubistvu...i eto i mene jos tu.
trice i kucine
- Sagitarius
Nije mi bila namjera da ti spustim,samo primjećujem da si u dosta "rastresenoj situaciji".STOP wrote: Ma prika baš si mi spustio.I sada ja kao serem!Traćim vaše rječi ne bi li dobila malo podrške,privukla pažnju ili ne znam ti ja već koju glupost !!!!!Ma daj prika!!!!Prošlo je par dana od kad sam ....................ma nemam živaca da pišem!!!uglavnom bez obzira na učinak hvala vam svima za podršku,a sag kontam ja o čemu ti pričaš ali...
OK,izbacilo te iz komune,shit happens.
Ne bi ti ni išla u komunu,da nemaš volje za životom.Jebiga,sad kako ti je -tako ti je.Uvijek može bit gore,to ja sebi kažem kad me uhvati malodušnost,a vjeruj mi,imam možda i većih problema od tebe.
.
Last edited by STOP on Sat Nov 15, 2008 9:19 am, edited 1 time in total.
Na sekundu zamislim da letim,otvorim oci SVEGA se sjetim!!!
Da nije bitno,nebi nam ni saopstila ovo.Meni nece biti glupo cuti sta te diglo.Danas bas super dan,mada mislim da sam juce, onako sjeban,popravljao nesto oko struje kod komsije...Javili su da je komsija van zivotne opasnostiSTOP wrote:Zanimljivo u svakom slučaju!!!Stajat sa strane i čitat vaša prepucavanja!Nego bed,bar onaj žešći prošao,malo mi je glupo reći kako,ma nije ni bitno!
.
Last edited by vudd on Mon Jan 19, 2009 3:37 am, edited 2 times in total.