Ne mogu se skinuti
Moderator: sanela
-
Re: Ne mogu se skinuti
sve najbolje ti zelim. i drzi se tamo kad stignes odgovornih osoba ,jel ti zele dobro bice i tebi dobro dok se ne naviknes .sve ono sto sijemo to ce mo i zeti :drinkers: sve rane koje trebamo zaljecit malo ce bolit ali ce se isplatit drzi se .zelim ti iz sveg srca da uspjes
koje si trudnicke testove naoravila do sad
jesi vadila krv za hepatitis ili AIDs
sta kaze cika doktor na tvoje zdravsrv. stanje,38kg i zivot kakav imas
sta kazu roditelji tvog bivseg decka
zasto oca djeteta zoves tzv.deckom? sta ti nije jasno u kakvim ste odnosima? kako rwagiraju ti roditelji znajuci da nosis tudje djete a oni te goste trajno?
sta si kuhala,kakav je bio rucak? sta mislis djetetu kuhati? mislis da ces biti spremna na to biti majka,domacica, osoba koja mora biti spremna za sve a ima uz tebe tzv decka ?
zasto oca djeteta zoves tzv.deckom? sta ti nije jasno u kakvim ste odnosima? kako rwagiraju ti roditelji znajuci da nosis tudje djete a oni te goste trajno?
sta si kuhala,kakav je bio rucak? sta mislis djetetu kuhati? mislis da ces biti spremna na to biti majka,domacica, osoba koja mora biti spremna za sve a ima uz tebe tzv decka ?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
izgleda da je tebi ovde sudjen detektor lazi black rose...
- black rose
ma nemam ja aids,imam hepatitis B,al to je sranje,to svi imaju..nije to toliko strasno..sunrise wrote:koje si trudnicke testove naoravila do sad
A paravila sam onaj test,samo urin i to,al sam isla kod ginekologa,na ultrazvuku se vec vidi maja bombica,posto sam ja vec u 3 mjesecu...
Tih mojih 38 kg,nije sat toliko strasno s obzirom da sam visoka 151cm

a i sitna sam uvijek bila,treba jos nekih 7 kg da bi bilo idealno...a za trudnocu mi je rekla da je uredna samo da ne koristim terapije jer bi bilo pogubno za bebu,cak mi je predlozila da ne idem u komunu vec psihijatrijsko lijecenje,jer je u ovom stanju cesto jako tesko iznjeti trudnocu,moglo bi ze zakomplikovati morala bi je bas cuvati,al sad nema nikakvih ukazatelja na komplikacije,zasad je ok...
Otac od djeteta,hmm!!!mi nikad nismo bili u vezi,samo me je po nekad "tjesio"ako me razumijes,on je totalno u fazonu,ne pusi,po nekad malo popije..mi nikad nismo ni imali temu za razgovor..ne volim ga,i ne zamisljm ga kao covjeka sa kojim bi provela zivot,a on mene pogotovo!!!
Roditelji mog Borisa su i moji roditelji i jako su srecni zbog nekih mojih odluka,srecni su sto cu se bar ja izvuci...Ja sam im na svemu zahvalna do neba,volim ih najvise na svijetu,volim ih kao svoje roditelje a i oni mene kao svoju rodjenu kcerku...
Brankice i cika Rajko volim vas zauvijek!!!

Danas sam kuvala makarone,bile su bljak i gnjecave,al za prvi put-super!!!
A za moju bebu samo najzdravije,,,
Nadam se da sam ti odgovorila na sva pitanja..ako sam neko preskocila-oprosti,slucajno...

Nista se ne desava bez razloga...
- black rose
Izgleda...paramparcad wrote:izgleda da je tebi ovde sudjen detektor lazi black rose...

Daj black rose...majke ti.Ja kad vidim kako kod tebe sve ide, pozelim se opet navuci.Sve je happy,malo smajlici,malo ovo/ono.Covjece, ako si stvarno trudna de 'oladi malo..cuj predlozili ti da neides u komunu.Brankice i cika Rajko...izvinite molim vas!black rose wrote:ma nemam ja aids,imam hepatitis B,al to je sranje,to svi imaju..nije to toliko strasno..sunrise wrote:koje si trudnicke testove naoravila do sad
A paravila sam onaj test,samo urin i to,al sam isla kod ginekologa,na ultrazvuku se vec vidi maja bombica,posto sam ja vec u 3 mjesecu...
Tih mojih 38 kg,nije sat toliko strasno s obzirom da sam visoka 151cm![]()
![]()
a i sitna sam uvijek bila,treba jos nekih 7 kg da bi bilo idealno...a za trudnocu mi je rekla da je uredna samo da ne koristim terapije jer bi bilo pogubno za bebu,cak mi je predlozila da ne idem u komunu vec psihijatrijsko lijecenje,jer je u ovom stanju cesto jako tesko iznjeti trudnocu,moglo bi ze zakomplikovati morala bi je bas cuvati,al sad nema nikakvih ukazatelja na komplikacije,zasad je ok...
Otac od djeteta,hmm!!!mi nikad nismo bili u vezi,samo me je po nekad "tjesio"ako me razumijes,on je totalno u fazonu,ne pusi,po nekad malo popije..mi nikad nismo ni imali temu za razgovor..ne volim ga,i ne zamisljm ga kao covjeka sa kojim bi provela zivot,a on mene pogotovo!!!
Roditelji mog Borisa su i moji roditelji i jako su srecni zbog nekih mojih odluka,srecni su sto cu se bar ja izvuci...Ja sam im na svemu zahvalna do neba,volim ih najvise na svijetu,volim ih kao svoje roditelje a i oni mene kao svoju rodjenu kcerku...
Brankice i cika Rajko volim vas zauvijek!!!![]()
![]()
![]()
Danas sam kuvala makarone,bile su bljak i gnjecave,al za prvi put-super!!!
A za moju bebu samo najzdravije,,,
Nadam se da sam ti odgovorila na sva pitanja..ako sam neko preskocila-oprosti,slucajno...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- black rose
Molim te vuddy, ima li u Marjanovcu ginekolog koji ce pratiti moju trudnocu i??ne znas da zbog ovog stanja u kojem sam mogu lako izgubiti dijete..al ja u Marjanovac svakako idem 5 oktobra to je odluceno,pa bice kako bude...
a Brankica i cika Rajko su ljudi koje najvise volim na svijetu i imala sam potrebu da to napisem...
I zar ja ne mogu biti malo pozitivna i staviti koji smjlic u tekst???
a Brankica i cika Rajko su ljudi koje najvise volim na svijetu i imala sam potrebu da to napisem...
- black rose
I da,neko mi rece sa ovog foruma da ide bas u mom periodu u Marjanovac,oko 5. oktobra...
Ali poslao mi je pp koju sam ja izbrisala...
Pa ja tog nekog molim da mi se opet javi da znam sa kim cu se druziti tamo...

Ali poslao mi je pp koju sam ja izbrisala...
Pa ja tog nekog molim da mi se opet javi da znam sa kim cu se druziti tamo...

black rose wrote:Molim te vuddy, ima li u Marjanovcu ginekolog koji ce pratiti moju trudnocu i??ne znas da zbog ovog stanja u kojem sam mogu lako izgubiti dijete..al ja u Marjanovac svakako idem 5 oktobra to je odluceno,pa bice kako bude...

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- black rose