Ne mogu se skinuti

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

paramparcad

Re: Ne mogu se skinuti

Post by paramparcad »

vudd wrote:...ako si trudna, naravno.
hehehe.
bekim remar

Post by bekim remar »

sve se moze kad se hoce ja sam bio tri god i osto sam ziv kad sam izaso mislio sam da sve pada u vodu ali sam i dalje jak ne pusim ne pijem ne psujem i to me veseli kao nikad do sada ovo je br>00385993315303 mozes se obratit za savjet drzi se zelim svakom srecu ko je u tome i ko misli da nema izlaza ima itekako ali nemojmo sjedit skrstenih ruku nego se bacimo u akciju
bojanol

Post by bojanol »

Da, Da, u akciju, nego šta.
paramparcad

Post by paramparcad »

da,da,u akciju nego sta,samo da srolam jedan i idemo :D
vudd

Post by vudd »

A za akcije, trebaju reakcije...strucnog zirija pozz parcetu i bojanolu
Last edited by vudd on Sun Sep 28, 2008 12:43 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
black rose

Post by black rose »

Nisam zeljela nikoga da uznemirim i izvinite zbog toga...
A sto sam lagala-nisam ni primjecivala,jer sam prvenstveno lagala sebe da je sve u redu da cu ja to sve lako izgurati da nisam ja nesto bog zna koliko ovisna i da se mogu lako skinuti,bila sam ubjedjena u to...
Bila sam ubjedjena u to i da sam srecna zbog trudnoce i da ce mi to biti podsticaj da se skinem ali shvatila sam da nije,i tu sam lagala sebe....
ustvari jako sam sjebana i nesrecna...
Nisam imala namjeru da ikoga lazem ali izgleda da jesam-nesvjesno...
Zelim da se zahvalim nekim ljudima na ovom forumu koji su mi otvorili oci i pomogli mi da dodjem do ovih saznanja..sami ce se prepoznati... :D :D
Nista se ne desava bez razloga...
rajouno

Post by rajouno »

Koliko se sjecam ti si trebala biti sada u nekoj komuni???
PER ASPERA AD ASTRA...
vudd

Post by vudd »

black rose wrote:Nisam zeljela nikoga da uznemirim i izvinite zbog toga...
A sto sam lagala-nisam ni primjecivala,jer sam prvenstveno lagala sebe da je sve u redu da cu ja to sve lako izgurati da nisam ja nesto bog zna koliko ovisna i da se mogu lako skinuti,bila sam ubjedjena u to...
Bila sam ubjedjena u to i da sam srecna zbog trudnoce i da ce mi to biti podsticaj da se skinem ali shvatila sam da nije,i tu sam lagala sebe....
Zelim da se zahvalim nekim ljudima na ovom forumu koji su mi otvorili oci i pomogli mi da dodjem do ovih saznanja..sami ce se prepoznati... :D :D
nisi ti nikog uznemirila...ma sve je to klasicno za nekog ko se skida,samo eto neki ljudi nemogu a da malo nebudu psiholozi,poluoperateri etc.etc. Vole oplesti po drugom lakse je,ljepse nekako ...
nego gledaj da popricas sama sa sobom i stvarno, ali stvarno odlucis stati s tim sranjem...Tvoja beba ce ti biti zahvalna.pozz iz bl okoline
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
black rose

Post by black rose »

rajouno wrote:Koliko se sjecam ti si trebala biti sada u nekoj komuni???
Ne jos, 5.oktobra tek idem,kako mi se cini jos neko sa ovog foruma ide u tom periodu pa se vidimo tamo...ipak ideeeeeeeeeeeeeeeeeeem :)
black rose

Post by black rose »

vudd wrote:
black rose wrote:Nisam zeljela nikoga da uznemirim i izvinite zbog toga...
nisi ti nikog uznemirila...ma sve je to klasicno za nekog ko se skida,samo eto neki ljudi nemogu a da malo nebudu psiholozi,poluoperateri etc.etc. Vole oplesti po drugom lakse je,ljepse nekako ...
nego gledaj da popricas sama sa sobom i stvarno, ali stvarno odlucis stati s tim sranjem...Tvoja beba ce ti biti zahvalna.pozz iz bl okoline
Hvala vuddy :) :)
Hvala sto si me razumio... :)
Pozdrav iz Bl 8)
Post Reply