naj prijatelj ovisnik????

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Post Reply
neupucena

naj prijatelj ovisnik????

Post by neupucena »

veceras, nakon sto sam se dobro isplakala, pocela sam pretrazivati sajtove o narkomaniji
naime, imam jako dobrog prijatelja kojeg obozavam i ne mogu zamisliti dan bez njega, a isto tako znam da on mene voli....
druzimo se intezivno vec godinu dana a znamo se jos od ranije...znam da je prije uzimao svasta na partijima i zurkama, ali u zadnje vrijeme sam pocela da sumnjam u njega....
cesto ima promjene raspolozenja, pada u neku depresiju, niti na jednom poslu ne moze da izdrzi dugo, ima probleme sa nesanicom....u zadnje vrijeme takodje jako puno laze, barem se meni tako cini..nedavno je dosao sa jako neuvjerljivom pricom i trazio mi pare..dala sam mu jer sam mislila "ajde mozda mu fakat treba" ali sada u sve sumnjam...
bojim se da je ovisnik o speedu ili bijelom
da ne spominjem kako se druzi sa sumnjivim likovima za koje znam da su dilaju..skontala sam iz price

ja zaista nemam pojma o tome niti sta je to, ne znam ni kako to izgleda :roll: :roll: :roll: ono totalno sam neupucena u sve sto se tice droge osim trave i ne znam kako prepoznati simptome ovisnosti....
kako da ga pitam je li uzima sta i da li je ovisan..par puta sam pokusala ali on se branio napadom, "ti meni e vjerujes" bla bla
razmisljam da ga nagovorim na testiranje pa da ga testiram svaki dan..nakon koliko dana se javi kriza'???
Post Reply