Ne mogu se skinuti

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Doll

Re: Ne mogu se skinuti

Post by Doll »

Da me ne shvatite pogrešno...nisam neki hejter, samo mi je malo vređalo inteligenciju da neko me voza ovakvim postovima koji nemaju veze jedni sa drugim.Čak sam se nekoliko puta vraćala na temu, da ponovo pročitam, iz razloga što sam počela da sumnjam u svoju moć rasuđivanja. Jedan post je potirao drugi! Taman nešto shvatim, opet mi ništa ne bude jasno! I to doživljavam kao gaženje po tuđim stvarnim problemima...ovde nema potrebe za neistinom...
Eto osetla sam potrebu Vama da objasnim i da se Vama izvinim...Vama koji ste puni saosećanja pristupili ovoj temi i pored svojih ličnih velikih muka ste se trudili da nekom drugom pomognete...
Vi ste veliki ljudi!
Sagitarius

Post by Sagitarius »

netko wrote:Ovako joj samo pojedini odnemazete, ona ako zeli skinut ce se onako kako misli da moze, a kazu da je volja najbitnija ako je ona ima ona ce se skinuti na koji god to nacin bilo i to je njena volja koju ce na kraju sprovesti u dijelo, hoce li uspjeti to ce samo ona znati.. pozdrav
E,da je to tako jednostavno.Heroin prvo što ti uzme,je volja za ičim drugim,počevši od banalnosti kao zabava i hobiji,pa do osobne higijene.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

I da se zna,ja sam ovisnik vec 5 god,ali nikada se nisam pucala 10 puta dnevno kao neki niti su meni su bila dovoljna 2 g dnevno koja sebi fino rasporedim na 2 jednaka dijela...
E ovo je isto žešća nebuloza,u rangu s onim što se navukao,jer je umro Dino Dvornik.
vudd

Post by vudd »

Sagitarius wrote:
I da se zna,ja sam ovisnik vec 5 god,ali nikada se nisam pucala 10 puta dnevno kao neki niti su meni su bila dovoljna 2 g dnevno koja sebi fino rasporedim na 2 jednaka dijela...
E ovo je isto žešća nebuloza,u rangu s onim što se navukao,jer je umro Dino Dvornik.
koji ti je ...rac.nisam se navukao,cist sam godinu dana .jel'imas krize ponekad ?Pricam o tome da me sjebalo psihicki.nekad je dovoljna sekunda naizgled nevaznog neceg da te sjebe,bar meniPrvo razmisli o tome sto procitas,tek onda prd...pricaj!pardon
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
paramparcad

Post by paramparcad »

hehehe
black rose

Post by black rose »

Ovako,ja nisam pala sa kruske pa da izmisljam kojekakve price ali isto tako ne zelim se ovde nikome pravdati...
Moj zivot je u velikom haosu i ja sam svaki dan pisala postove jednake tome kako se ja osjecam..jedan dan bi isla u marjanovac,cak sam i dobila mjesto,drugi dan bi ostala sa deckom u bl i posvetila se faksu i trudnoci i skidanju sto je najbitnije,treci dan bi se sredila...
Vi ste svi cisti vec duze vrijeme i ne razumijete moju situaciju...

Kroz vase postove shvatila sam jednu oooooooooooooogromnu laz a to je:
Ja ne mogu ovo sama i nemam snage za to bez izolacije i strucne pomoci,nemam dovoljno samopouzdanja i nije mi lako uopste...-a tvrdila sam suprotno-zelim vam se zahvaliti sto ste mi otvorili oci-bili ste u pravu..
Lagala sam sama sebe i bila uvjerena u suprotno...

Nemam vise volju za prepucavanjem stvarno
Izvinite sto sam vas pravila budalama,trbala sam na vrijeme poslusati savjete vas,tj. ljudi starijih,pametnijih i najbitnije,ljudi koji su ovo vec prosli...
Hvala
Nista se ne desava bez razloga...
paramparcad

Post by paramparcad »

nema na cemu,dete moje...mi smo tu da te prosvetlimo i otvorimo oci.ja cu licno da te prevedem zednu preko bare(to mi je uza specijalnost)ako treba evo,zrtvovacu se za tebe.samo pitaj sta ti nije jasno :)
black rose

Post by black rose »

paramparcad wrote:nema na cemu,dete moje...mi smo tu da te prosvetlimo i otvorimo oci.ja cu licno da te prevedem zednu preko bare(to mi je uza specijalnost)ako treba evo,zrtvovacu se za tebe.samo pitaj sta ti nije jasno :)
:? nemoj da me zajebavas :!: :!: nije mi bilo lako priznati sebi te cinjenice..

I,pravicu se glupa,pa cu ti zahvaliti na tom podrzavajucem postu ne znajuci da je to ironija... :) :)
Nista se ne desava bez razloga...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Vi ste svi cisti vec duze vrijeme i ne razumijete moju situaciju...
Odakle ti ovo?
Ja prvi nisam čist,na terapiji sam.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

vudd wrote:koji ti je ...rac.nisam se navukao,cist sam godinu dana .jel'imas krize ponekad ?Pricam o tome da me sjebalo psihicki.nekad je dovoljna sekunda naizgled nevaznog neceg da te sjebe,bar meniPrvo razmisli o tome sto procitas,tek onda prd...pricaj!pardon
Imam krize,godinu dana sam na terapiji subom,bilo je i recidiva,Dina Dvornika sam i osobno poznavao(nismo sad bili prst i nokat,pa se ja nešto ovdje kurčim s tim,ali kod istih ljudi smo bijelo uzimali jedno vrijeme),ali to me nije potaklo na šemu,ražalostilo me je.
Stvari unutar mene me vode u recidiv,a ne okolnosti oko mene.
Post Reply