black rose wrote:koji je tvoj problem? sta imas protiv mene???paramparcad wrote:"Nemogu se skinuti"...zanimljiv naslov
Ne mogu se skinuti
Moderator: sanela
Re: Ne mogu se skinuti
samo ti pokatuje sta je bilo prije par dana a sta je sad,to je normalno kod narkomana,sto prije to shvatis bit ce ti bolje
Devojko nemoj obracati paznju na pojedince koji grubim recima pokusavaju da se nametnu,misle da ce biti vazniji ako ti spuste. Naravno da je tesko skinuti se,pogotovo je tesko skinuti se sam,ali podjebavanje ti nikako nece pomoci. Zato poslusaj savete dobronamernih,strucnih ,ljudi i pici ka svom cilju,jer
sada imas dobar razlog da se skines.Pusti decu da se igraju!
trice i kucine
- Zona Sumraka
a sta ti predlazes, da je drugarski podrzimo?...to mala :smt038 samo naprijed...uz tebe smooo...
pa dovoljno mi je da procitam ovaj, u blagom smislu te rijeci, naivni plan skidanja i zivota happily ever after da vidim koliko tu manjka dodira sa realnoscu... djevojka je ocito nespremna za apstinenciju, ili u krajnjoj liniji nedovoljno informisana, jer se u suprotnom sigurno ne bi tako bahato postavljala prema heroinu...
i jebem ga ja ako istina nije dobronamjerna onda ne znam sta je...
pa dovoljno mi je da procitam ovaj, u blagom smislu te rijeci, naivni plan skidanja i zivota happily ever after da vidim koliko tu manjka dodira sa realnoscu... djevojka je ocito nespremna za apstinenciju, ili u krajnjoj liniji nedovoljno informisana, jer se u suprotnom sigurno ne bi tako bahato postavljala prema heroinu...
i jebem ga ja ako istina nije dobronamjerna onda ne znam sta je...
Upravu si ti zono sto i nije retkost,pametna si cura,ali istina se moze spakovati svakojako,ja sam prevashodno mislio na provokacije,koje usput,budi receno i ja sejem tu i tamo, ali mislim da na ovoj temi treba lepim recima nastupit. Znaci LEPIM a ne LAZNIM, da se razumemo.
trice i kucine
rose jesi li se ti skinula ili imas jos uvijek zikru
-
e MladjoVoliPajdo,avatar sa slikom Zorana Cvijanovica dosta govori o tebi.Sta se ti uplices kada pojma nemas sta sam hteo reci.Bravo Zonce...Jedino suvislo razmisljanje.
- black rose
Hvala ti,to je sve sto sam htjela da cujem-u sustini ti si me jedini i razumio!!!mvp wrote:Devojko nemoj obracati paznju na pojedince koji grubim recima pokusavaju da se nametnu,misle da ce biti vazniji ako ti spuste. Naravno da je tesko skinuti se,pogotovo je tesko skinuti se sam,ali podjebavanje ti nikako nece pomoci. Zato poslusaj savete dobronamernih,strucnih ,ljudi i pici ka svom cilju,jer

Ljudi,sto ste toliko oholi,zasto me vrijedjate,ne znate da kao lav se borim,stvarno imam prejaku zelju da ostanem cista...
Pa pobogu,ako 90% ljudi nije uspjelo na ovaj nacin zasto ja ne bi mogla biti u tih 10%

Pa nisam glupa,znam da skidanje ne traje 5 dana,predamnom su jos godine i godine ciscenja,ali svim silama cu se truditi da ostanem cista..
Pa ja kad bi se sad sredila pucala bi sebi u glavu,mrzim ga!
Nista se ne desava bez razloga...
Dios santo.
Rose,pred tobom su josh godine i godine borbe,nadam se da cesh da pobjedish bez obzira na to, kako ti to opisujesh,nije jednostavno(znamo).
Hajde budi ti macher,pokazi svima.
drz se
mise
ovo bez trunka ironije.......
Rose,pred tobom su josh godine i godine borbe,nadam se da cesh da pobjedish bez obzira na to, kako ti to opisujesh,nije jednostavno(znamo).
Hajde budi ti macher,pokazi svima.
drz se
mise
ovo bez trunka ironije.......
- black rose
ja nazalost sumnjam u te rijeci
kriza koja traje niti dva dana, gdje ti je vec drugi dan super. di to ima. ili ti nisi dop vidjela i bila navucena ili mutis. a jos trudna. pa, izvini sto cu ti ovo reci ali, bolje ti je da si na dopu nego na suho s bebom u stomaku. a,terapiju neces jel tako? jel zna neki tvoj doktor tvoje trenutno stanje?
znas koji dio trudnoce je najbitniji za bebu? jesi citala malo, jesi svjesna posljedica koje mogu biti?
koji to 10% uspijeva? sta onaj koji se skida na suho,bez terapije i icega.
pitaj saleta koje su statistike da ja ne lupam
kriza koja traje niti dva dana, gdje ti je vec drugi dan super. di to ima. ili ti nisi dop vidjela i bila navucena ili mutis. a jos trudna. pa, izvini sto cu ti ovo reci ali, bolje ti je da si na dopu nego na suho s bebom u stomaku. a,terapiju neces jel tako? jel zna neki tvoj doktor tvoje trenutno stanje?
znas koji dio trudnoce je najbitniji za bebu? jesi citala malo, jesi svjesna posljedica koje mogu biti?
koji to 10% uspijeva? sta onaj koji se skida na suho,bez terapije i icega.
pitaj saleta koje su statistike da ja ne lupam
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.