kako sam mu pomogla da se rijesi heroina

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

mirjanavk

Re: kako sam mu pomogla da se rijesi heroina

Post by mirjanavk »

paramparcad wrote:
mirjanavk wrote:
YugoStar wrote:Ma ako si to ti na Avataru,nikako mu nemoze biti lose!!!
ja sam.....
mogla si otkriti i malo vise...

nemam ni jednu drugu to sam izrezala sa slike iz svatova, ne znam ju smanjiti pa ono.....
YugoStar

Post by YugoStar »

Ma sve OK,nego nema te dugo.
Jeli sve u redu?
mirjanavk

Post by mirjanavk »

YugoStar wrote:Ma sve OK,nego nema te dugo.
Jeli sve u redu?

Ma sve je super , imala puno posla zadnje vrijeme pravi se kuća , ludnica na poslu pa dođem doma premorena , i tak ....
Jesi li ti ok?
YugoStar

Post by YugoStar »

Cao!
Drago mi da te vidim i da je sve OK.
Ja sam super.
Javljaj se!
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Sorry Mirjana sto se ne javih tako dugo i hvala ti na podrsci i lijepim zeljama. Ja sam dobro, polako idem naprijed, jos uvek sam na 4 komada ali sada cu se polako spustati. evo idu nam vinkovacke jeseni pa se radujem kao malo dijete. ovaj put bez frke dali cu imati dopa da mogu ostati nekoliko dana vec mi je sad dobro. kako je tamo napisano ja znam da kao i tvom dragom muzu pretstoji borba ono zbog cega sam ja uvek padao i vracao se sranju. sada je dobro sa subom i dobro se osecam konacno mogu reci normalno jer nema onih sranja kljucanja i ostalih simptoma koje ima metadon vec mi je mozak bistar i to mi je jako vazno. kao narkoman cija zena nije izdrzala sa borbom mogu ti reci budi jaka jer potrebna si mu, a i ti si suovisnik pa moras gledati i na sebe, moras biti jaka za oboje, jer on ocigledno vidi u tebi svoj oslonac i svoj izlaz.
Ja sada prvenstveno sada mislim na sebe i ne zelim o ex ni razmisljati jer stvara mi veliki nemir i svaki put postajem razdrazljiv i ogorcen, tlak mi skace na preko 200 i to bukvalno. kel on ima problema sa tlakom meni ne pada ispod 180-100 a bude i preko 220-140 ali kuzim da je to na psihickoj bazi.
pozz za oboje
mirjanavk

Post by mirjanavk »

Poz igra bez granica , pa nema visok tlak to ti sve na psihičkoj bazi ..... Nije me dugo bilo pa DA TI ODGOVORIM....... pOZ
heroinapg

Post by heroinapg »

Ni mene nije bilo neko vrijeme..Nadam se da je sve ok kod tebe. Bolje jeste. Imas komplimente i od mene, al i da nisi postavila sliku..vidjela se ljepota...
(izbija iz postupaka i sl)... Malo me ispizde ovi muski komentari, bez uvrede momci, nije sve u izgledu..Mozemo se mi salit naravno, prva sam ja poznti zastupnik da mlatnem, al... Da vam se pojavila najbolja riba kada ste bili navuceni da li biste izabrali nju ili liniju?
Mirjana, pricaj, ako zelis..bice ti lakse..A mozes vala i sliku postavit-skini neku s interneta? :wink:
Kako ide, btw?
Ocekujem bombardovanje.....
mirjanavk

Post by mirjanavk »

poz.. evo me nakon duzeg vremena.... sve je ok jos je na 2 suba al ide nabolje....
jupi rade nam se vrata za kucu... napredak... trebali bi useliti do proljeca - ljeta tak da smo obuzeti time . T. je dobro malo ga je prala depresija al razgovor sa psihologom je to rijesio.... Samo bojim se jedne stvari....
Naime firma u kojoj radi je sve blize propadaju mozda još poživi koji mjesec strah me da mu ne postane lose zbog toga jer to je jedna od stvari oko kojih se briwne se bojim da ne poklekne u apstinenciji

moze savjet kako da ublazim to ak dođe do otkaza?
YugoStar

Post by YugoStar »

Cao Miri.
Bas super sto si se javila.Znas da si mi draga,volim zene koje ce stati iza svog covjeka,a i oci...JoJ,opet lupam :idea:
Nego opet si me pozitivno iznenadila,sto razmisljas tako.
Pocnite traziti novi posao uz pricu da ce biti jos bolje i sl.,ali nemoj da i ako se ubrzo nenadje neki drugi,to bude licilo na neku katastrofu,pad i tako to.Ono,pa i ako malo nebudes radio,sta fali.Imaces vremena za kucu i to,a vec ce nesto i uletiti kad se najmanje budes nadao.
Nadam se da ce ta optimisticka prica valjati,a i da nisam valjao gluposti :?: :!:
Sve najbolje vam zelim :!:
:D
iron

Post by iron »

Nadam se da ce sve biti ok, ali tu treba puno snage i volje...
Evo sta se meni dogodilo.....hebemu m....nisam nista uzimao poprilicno puno mjeseci, samo sub....i neki dan mi uleti u zivot jedan stari "frend" i malo po malo mi naceli temu rokanja. On i dalje na igli (a fin decko, radi jako fini posao i sve to) sto se sa obzirom kako izgleda nebi reklo...a ja na subu se ljecim. I jucer ujutro nisam popio sub i na nos povukao popricno dosta dopa i pozalio istoga trena. Sjedim i mislim si koji k.... ja to radim sada!? Toliko se hebam da se skinem sa tpga i onda odjednom tu sjedim pred dopom i odmah pokleknem.... Danas me isti frend zove opet na kavu...ne hvala, lijepo sam ga odbio i rekao da ne mogu. Sa ovime ti samo hocu reci da jako dobro pazis...jer nista nije gotovo. Svi mi imamo onoga crva u glavi koji nam stalno radi... Hvala Bogu ja sam jucer ono napravio i nadam se da je to zadnji puta....a uz to od silnih subova dop sam jedva i osjetio...ma nista skoro, jer sam ga vukao na nos a ne IV. No nista se ne desava bez razloga.....tako vjerujem i moja narkomanija nije bila bezveze....sve se desava sa razlogom definitivno.

Sretno i pozdrav iz kisnoga Zg! :D
Post Reply