COCAIN-postoji i ljepša strana života

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
sargman

Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života

Post by sargman »

jaco ja mislim da ta prica vrijeme je da prestanem.....od sutra vise ne.........mislim da je ovo zadnji put....to je sve suplja prica koliko god zvucalo bezosjecajno.........dok god ti ne skontas zasto se pucas pa makar i tabletama zasto sebe svjesno ubijas i od cega bjezis neces izaci iz tog prokletog pakla
YugoStar

Post by YugoStar »

Vozdra Dzaaasminee !
Nisam bio Ovde,pa sve kontam kad te otvorim,a ono kolektivna pozivnica za svadbu na Neretvi.....hahahhaa,jebiga izvini,ovo je drugarska zajebancija,znas me,pa kontam da ti mogu pisati,a da me ne skontas pogresno!!!
I fakat nemoj nekog bezveznjakovica frajera...neka bude bar malo ljepsi i bolji od mene !
Ma grli te drug tvoj !
:wink:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

.....................SARGMAN, DA BUDEM BAŠ ISKRENA...... donekle si upravu, ono šuplja priča, da ja faktički već neko vrijeme šupljiram samu sebe, da tako je..... svjesno..... ali ne bježim ja od same sebe, nego od okoline u kojoj se nalazim... sve je tako nekako napeto.... NAPETO DA MI NE DA DISATI, KUŽIŠ.......... situacija u kući je idealna, samo kada ne sumnjaju u mene, tada kuća odzvanja smijehom, obožavam svoje i dom u kojem živim..... ali opet je prisutan taj bjeg od istine koja me žestoko boli...... i kada sam regularna i ne lažem i ne radim ništa loše majka sumnja u mene a baš tada nema potrebe....... i to me strašno smeta,jer sebe sekira nekada bez potrebe.... naravno da ja često userem, ono golemo, jer popijem tablete.. svjesno što je najtužnije..... a znam, zna i moja najmilija mati da mogu bez njih, da nema potrebe da ih ločem....... ali još uvjek ČVRSTO, ČVRSTO NISAM SEBI REKLA PA, JACO BONA KOJI ĆE TI KU... kada možeš bez svega........ VJERUJ MI DA JE SITUACIJA U MOJOJ GLAVI TOTALNO NEOBJAŠNJIVA................. JEDNOSTAVNO MORAM SAMO POJEDNOSTAVNITI STVARI U SVOJOJ ZALUĐENOJ GLAVI I REĆI MA VIŠE JE DOSTA....... jebo te opet po ko zna koji put.. ali, opet ali....... kada sada sebe gledam, pa čovječe ja sam čista normala, radim, super podnosim terapiju..... društvo sam iskristalisala..... uživam u poslu dok radim, volim praviti frizure, i sada kontam početi raditi jedan svoj pozorišni komad..... i eto šta mi treba još od života kada sam se bogovski izvukla iz govana, naravno uz pomoć mojih roditelja........ još uvjek radim na povjerenju, i to će trajati dugo, dugo, ali ću se truditi pa makar trajalo vječnost..........evo npr..... večeras ja sa posla izašla sa najboljom i jednom jedinom prijateljicom na piće i picu, šetale, smijale se do bola, ma super nam bilo..... da bi u po večeri meni mama poslala sms.... dolazi odmah kući, nisi ti snjom ti si negdje drugo, bog zna gdje........... ma niđe veze života mi........... a ja snjom..... i došla sam kući, sve je ovo večeras bilo..... i mama zove prijateljicu da provjeri da li smo zaista bile skupa...... hajd znam da mi ne vjeruje ništa..... ali nikada je nisam slagala kada sam izašla sa tom prijateljicom...... e to me strašno nervira....... hajd druga je stvar kada me uhvati da joj petljam... lažem..... onda sagnem glavu , jer me stid i priznam sve... na kraju..... ali ima dosta trenutaka kada zaista sam ok i kada ne lažem, a mama mi ne vjeruje..... opet shvatam izgubila je totalno povjerenje u mene..... pa je to i normalno DONEKLE da me provjerava, ali brate mili zna ga nekada i pretjerati, da mi dođe da poludim........ pa ne popij tabletu........ ma daj, nisam sama sebi jasna........ BAŠ U TAKVIM TRENUTCIMA TREBAM SE IZBORITI SAMA SA SOBOM, A NE POPITI TABLETE...... znam, znam, znam, svjesna sam što je najtužnije u svoj mojoj živitnoj priči..... koju sada ovdje pišem..... pišem kako se osjećam, pišem i kada mi je dobro i kada mi nije dobro........... jednostavno imam potrebu da se povjerim ovom kompu, umjesto slabašnom ljudskom biću.........nekako sam uvjek na kraju dana puna negativne energije.... mislim ne uvjek.... ponekad.... a ne treba mi ni to ponekad, kada sam dovoljno, ludo pozitivna i nassmijana osoba......... A YUGO BRATE.......... ma bit će i to jednog dana .... jednog lijepog sunčanog dana pored Neretve....... ali majne žurbe........ ma ti si najzgodniji frajer,a bogami znaš biti i nezgodan.....hahahahahahaaa.........ja nikada nisam imala frajera bezveznjakovića..... svi moji momci su vrijedili nešto........ ali ti si poseban Yugo..... srećnica je tvoja đevojka, vjeruj mi...... ljibi te drugarica Jaca........... :? :? :? :? :D i tebe naravno SARGMAN..... hvala što me pratiš i daješ svoje kratko mišljenje, na koje se ja večeras ovako otvorih........ podstičeš me da se duboko, duboko zapitam i održim sebi lekciju..... molim te samo tako nastavi i piši mi.... bit ću pravo srećna i zahvalna..... ljubi Jaca......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
sargman

Post by sargman »

jako veliki problem predstavlja povratak povjerenja kod porodice,kod mene je to ne moguce iako se ne gudram jedino sestra ima povjerenja i bori se sa mnom sadcu ti reci sta je porodicna situacija.sa starim nisam u kontaktu godinu dana, naravno zbog droge i sranja koja sam pravio. danas je dosao kod mojih kod kojih sam i ja posto sam u nekom prelaznom periodu da ti ne duzim sad inace dugo ne zivim sa njima i vidim stara i sestra nervozne u fazonu ne bih bilo dobro da se sretnemo. malo kasnije cujem da je poludio kad je cuo da sam tu posto smo na dvije lokacije nismo se sreli, poludim i ja niti mogu da pricam niti da razmisljam,nabijem slusalice u usi,pustim muziku i krenem kontati dali da odem i ubijem se od alkohola i sve otjeram u pm ili da sve to iskuliram jer fakat covjek je u pravu...prava borba sa samim sobom
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

...................... Pozdrav...sargman..... razumijem te u potpunosti, ja sam sa svojim starim u dobrim odnosima, imamo super komunikaciju, pričamo o svemu, smijemo se, mahalamo...... kod mene ti je inače pravo pozorište u kući, jer su svi uvjek nasmijani i pozitivni ono pravo..... samo.... mi ama baš ništa ne vjeruju.... moram se pravdati za svaku sitnicu, taman mi malo ko ono počnu vjerovati, i ja ga userem do balčaka..... i tako stalno, samo se vrti u krug..... uopće nije do njih, nego do mene.... ja na glupim sitnicama stalno gubim povjerenje..... ni sama ne znam što mi to treba, i onda se kajem i kajem...... nikako da se urazumim...... a to sa tvojim ocem je pravo zajebano..... kažeš sestra ima povjerenje u tebe, to je super pa ga neko u porodici ima.... evo npr... ja imam mlađeg brata koji je anđeo od dečka, nikada u životu nije povisio ton na roditelje, neviđeno ih poštuje i vjeruju mu baš, jer nikada nije napravio nikakvu glupost..... sportista je i sva raja ga vole i poštuju.... i boje ga se jer je i zajeban..... eh sada nisam više ja starija sestra, nego se on ponaša kao stariji brat..... ne mogu ti nikako opisati taj naš odnos.... pazi na mene, i ako ja napravim bilo kakv kiks on odmah ode i kaže majci, jer se brine za mene i kaže mi seko to je za tvoje dobro..... ja ti ne mislim i ne radim ništa loše samo te pazim... on ima 21 god.... a ja neki dan napunila 26-u....... do prije 3-4 godine bio je moj mali brat a sada sam ja mala seka...... prije smo uvjek imali neku zajedničku priču i uvjek me pokrivao kod roditelja tipa me izvlačio, ja mu se povjeravala i nikada nije ništa rekao starcima ...... a sada kako ja počesto znam napraviti sranje i onda niko samnom ne priča u kući..... tada se OSJEĆAM GROZNO, USRANO, POSTIĐENO JER ISTINA BOLI.... trudim se da zadobijem neko povjerenje ali nikako mi se neda..... majka kaže i kada izađem tu ispred kuće u kafić na piće, znači tu sam joj pred nosom ali ne vjeruje.... NARAVNO SA RAZLOGOM....... Eh sad i kad govorim istinu ona mi ne vjeruhe..... malo me to nervira........ ali šta ću nema mi druge nego se i dalje truditi..... sargman.... za tvoju situaciju, zaista ne znam šta bih ti pametno rekla, majke mi...... totalno ti je zajebana situacija...... ja da sam na tvom mjestu trudila bih se pričom i iskulirala ono zavisi opet kakva je situacija, ali nemoj se ubijati alkoholom...... ja nisam popila kapi ima godina i 2-3 mjeseca otprilike..... jer nevaljam kad popijem, totalno sam luda, otkačim, i ne znam stati na jednom piću nego brate idem do kraja i ubijem se ko tena..... zato sam odustala od alkohola ono skroz...... godinama sam pila i propila sve.... baš sve, znala sam svaku veče poslije posla otići u pozorište odraditi probu, i sjesti sa društvom i ubiti se od cuge, i tako iz noći u noć..... ono dođem kući i samo se zavalim zaspim i ponovno na posao i tako godinama...... dešavalo mi se kada me majka vidi pijanu kada dođem sposla iz pozorišta, onda se navije i sere mi, opet si pila, i ja joj govorim ........ majko pusti me sada popila sam, sutra ćemo pričati, ali jok ona mi počne srati, a ja agresivna i totalno luda istresem se na nju, izderem se, plačem, prosipam histeriju..... ma užas kada se samo sjetim..... zato ne pijem, jer ne valjam u piću....... jooooj što se ja natipka..... ajd javi mi se na pp..... da te pitam nešto....... mislim da se bolje upoznamo, zaista bih voljela...... ljubi Jaca...... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
rajouno

Post by rajouno »

Drugarice,evo da te i ja pozdravim...
znas da je moguce izvuci se iz tog problema,jer sam i ja imala slican..bar jednom mjesecno sam se znala nagutati tableta..ali i to covjek pregura,samo hrabro sa stisnutim zubima i celicnom voljom.ne postoji univerzalni lijek...
Udajom samo zelis pobjeci iz te situacije,ne shvatajuci da tu "situaciju" nosis sa sobom gdje god da krenes...prob;lem je u tebi!!!
Ajd' budi mi dobra i pametna,pa se kuckamo...
ljubac :D
PER ASPERA AD ASTRA...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

PDT_Love_23 PDT_Love_18 PDT_Love_23
Za Tajcimepro
Za Rajo
Za YugoZvezdicu i sve ostale
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
sargman

Post by sargman »

nije to jedina stvar sa kojom se nosim,stižu me grijesi iz prošlosti a uprkos svemu godinu i po nisam popio ni kapi alkohola a skoro godinu dana sam čist bez ikakve terapije,jednostavno se nekad zapitam čemu sve to i tolika borba kad stvari konstantno idu niz brdo
overseas girl

Post by overseas girl »

kako si to uspeo, brate slatki... pa ti si moj heroj...
sargman

Post by sargman »

jak motiv i borba :axe:
Locked