How does "normal life" look like???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

overseas girl

Re: How does "normal life" look like???

Post by overseas girl »

I TEBI ISTO... SVE NAJBOLJE BABY... A POSLE OVOGA OD TEBE.... JA NEMAM STA DADODAM SEM - BTW PRENESI KOGA ZANIMA - MENE NA OVOM FORUMU VISE NECE BITI...

POZZ I TEBI.................
sunrise

Post by sunrise »

a sta mislis o komuni Falco
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Falco

Post by Falco »

....dobra ideja,...ali ne za mene,... :D
tryin" to be the best of me,...
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Drzi se Falco, znam kako ti je i veruj mi nikoga ti ne davis sa svojim pisanjem. Meni je ovaj forum fakat pomogao i ja sam samo pisao ponekad bez ikakvog smisla, ali ljudi su bili tu koji su mi pomogli da prekrizim 15 godina neizvjednosti sa gudrom sa 11 godina promasenim brakom. Jest da sam na terapiji subovima 4 komada na dan ali veruj mi nigde ne zurim, dobro se osecam, pocinjem svoj posao, zaljubio sam se preko usiju to nasa OBM zna dobro u koga ali daleko je pa me samo to izbacuje iz ovog sada vec preko pet meseci kako nisam probao ono zlo kako nisam ni pomislio na njega, niti ga sanjao ma nista. Idem na terapiju, pocinjem da uzivam u zivotu. Ja sada nisam imao tih problema sa raznim deprama, ma jesam malo ali ne vezano za gudru vec zamisli sa ljubavlju ona je veliki lek, ali par litara zestine me izvuklo iz tih sranja i sada sam opet kao novi, izbacio alkohol i antidepresiv ujutro sad sam dobio one subove po 8 mg pa i on jedan ujutro i mir. Idemo dalje. Ja znam da mi tek pretstoji borba sa ostavljanjem suba ali jebi ga o tome cu kasnije da razmisljam.
Srzi se druze i mene su sjebali tako sto su me tjerali da ostavim terapiju antidepresivima a otjerali me ponovo u dop i caj pa na kraju silne kolicine meta i za kraj kao slag i koka uz sve to. Tako da sam bio prso ali eto meni je sub pomogao. jer sem sto sam imao reakciju kada su se pomesali sub i boca i po meta pa sam jebo sebi kevu. I od tada pocinje moj oporavak i eto.
Sad sam se ja raspisao umesto da tebe tesim ja malo svoju muku da napisem ako se to moze nazvati mukom
Drzi se druze pozdrav iz Vinkovaca ja konacno izlazim iz izolacije a u tome mi sub pomaze jer se fakat bojim one reakcije koju sam doziveo tada.
Zato idi bre kod dr i ne prestaj sa terapijom ni pod razno a ostalo ce samo od sebe doci veruj mi
drzi se
Boban

Post by Boban »

Falco wrote::) overseas,......

...i know,...love can be of great help,..but when the problems are so deep planted in my brain,...even love can not be experienced like it should be,...with the troubles i"m facing now i can not feel like i should,.like i could,..and like i know i can,..saddly,....but so very true....

...nisu dr. idiotski,..sem nekih,....ali necemo sad o tome,...ima kod mene mnostvo problema,..pocevsi sa anksioznosti,.koja ubija dusu u meni,..ubija srce,...sposobnost voljeti i biti kreativan,...kako mogu biti kreativan,...kad se vec ujutro kad se probudim i otvorim oci borim sa strahom,....sa ubrzanim pulsom,...i neverovatnim umorom,...i sve to se onda kroz dan potencira,.i kad bi dosao posle sljake kuci osjecam se kao da mi je 105 godina,...kazem vam...nije bas da se pozeli,....i ko mi je kriv?.--sam naravno,...jer umjesto da bi se izljecio,..ja sam u nekoliko puta prekunuo sa terapijom(sem poslednji put,..kad su me sjeb.... dr.)...i tako i meni,.ali samo meni ostaje da pokusam jos jednom,...jer drugog izlaza nema,...sem smrti,.ali to i nije bas neki izlaz,...barem meni nije(jos)....Imam sad u petak dogovoreno kod dr.,pa idemo opet,...ali sad mora da bude poslednji put da zapocinjem,....i ostaje mi samo da nastavim,..jer je pomalo i meni dosta tih vracanja na pocetak,...i tih pada u prepad,..jer su svaki put dublji,....

...e sad,....sori,...i sam neznam zasto vas sada tu smaram,..sa svojimi problemi i tako,..ali mi se ponekad cini,.da mi je i ovo sto pisem po forumu,.u neki vid i pomalo terapija,....

....pozdrav svima,...i nek vas ovo (ne)vrijeme,sto nas napalo ne ubija,..kao mene,...budite mi dobri i sve najbolje,...

pozzz

Ja sam imao to recimo ja nisamo smeo iz kuce da izadjem od kolicine straha kao neki osecaj u stomaku.Bojao bih se necega ali nebih znao cega se bojim.To je normalno stanje jer drogirali smo se zar ne????Nismo lizali chup chups.Bori se sa tim strahom,sam nemozes ja sam pokusavao sam sa lekovima ali pojeo bih kutiju lekova i opet bi se vratilo.Meni je komuna pomogla tj ljudi koji su tamo uz pomoc njih sam pobedio taj strah od ljudi i od sutrasnjeg dana.pozz i drzi se.
Falco

Post by Falco »

hei :D ,...y muchas gracias,....hvala na pozdravima i zeljama,....

....;...when the darkness has fallen,...and seems like all hope is lost,...there came friends from all around wishing me well and so,....thanx,.. :D

...moram da se opet ovde da istresem,...isao sam danas kod dr.,...i opet povukao kratko,.naime,...onog dr. ,sa kojim sam bio dogovoren nije bilo(rekli oni meni ima vaznijeg posla,....wtf??? ),..i dobio tako ja dogovor sa nekim,....i prosao je tako jedan sat,..a dogovorili nismo nista,...jos nikakvu terapiju,..nista,...ma da,...kriv sam sam jer ustrajem na tome da me konacno primi taj,..kod koga sam imao dogovoreno,...i tako sad moram pricekati jos neke 2 sedmice,....nek bude,....ali skoro da ne povjerujes,..koliko ima kod nas u sloveniji psihickih bolesnika,...odnosno,..ljudi kojima je potrebna pomoc psihiatra,...mislim da se pretvaramo u pravi PROZAC NATION (btw,...istoimeni film je mnogo dobar).I vjerojatno i nije slucaj da ima u SLO,..najvisi postotak samoubijstva u evropi,...

...I tako to meni opet preostaje da cekam,....a barem ce ova sedmica malo brze proci,..jer po jednosedmicnom bolovanju moram opet nazad na sljaku,...a tamo i nije takav bedak...ako nista drugo,..barem na osam sati zaboravim na sve,..i mislim samo na posao i probleme koji se tamo stvaraju,...

...tnx,..jos jednom na podrsci,..i budite mi dobri svi,..

...pozz...

btw,...huh,..ova moja tema sve vise lici na neki dnevnik osobe falco,...ali jbg,...barem je "moj dnevnik",...hehe :D
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Hrcatska se odavno pretvorila u Seroxat i Xanax nacion.
Chemical world,a za 15-20 g trave odvale ti bar 2godl robije...
sunrise

Post by sunrise »

Sta uzimas u medjuvremenu dok cekas tog slavnog doktora?

I,da si stvarno ozbiljan i zelis nesto napraviti po tom pitanju i da ti je terapija bitna u zivotu ti bi pristao ici kod drugog dok ovaj Best ne napravi termin tebi.

Ili?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Falco

Post by Falco »

...ma kakav "slavni doktor",...kod njega sam imao zakazano,.i kod njega zelim terapiju,...a kod onog drugog(kao sto sam vec napisao) sam bio,.i imali smo razgovor,....ali zasto bi sad poceo sa terapijom kod onog i onda je (mozda) morao da promijenim,...neznam,...bez veze,...

:D bas si radoznala,..a sunrise?,....sta uzimam?,..nista,...povremeno mozda pokoji joint,...ali i to mi vise ne "prija" kao prije,.....cini mi se da mi samo pogorsava stanje,..i to,...proklete paranoje,....ponekad....

...i kako sam?,...ubija me depresija,..mozda bi morao da promenim lokaciju,....da idem na jug,...nekamo gde ima vise sunca,...mozda u emirate??????ko zna,....sve je moguce,..

pozz,..svima.

ah,..da zaboravio sam,....pijem litre kamilice i 3 puta dnevno kapljice baldrijana,..za smirenje,..to ti je sve ono: over the counter medicine...
sunrise

Post by sunrise »

da,ponekad pitam puno, ali to znaci da mi je stalo i da me zanima
Post Reply