unistena sestra
unistena sestra
sta uraditi sa osobom koja je u problemu nekolko godina.sve moguce je koristila.dva puta pokusaj lecenja.drajzerova,privatna klinika pokusaj na konjaniku iskljucivo grupni tretmani i nista. ona na nagovor pristaje na lecenje ali kad se dodje na grupne terapije lazi,lazi,i samo lazi.najnoviji pokusaj opet drajzerova kao idemo samo na pregle gde joj je u krvi nadjen lsd,kokain,heroin,spid,amfit neznam to zadnje ni da izgovorim STRASNO.to sve u jednoj analizi.kad je to ona mogla uzimati koliko se to zadrzava u organizmu.na terapije nece da ide hoce samo kod neuropsihijatra sama da ide. UCENA.inace bivsi sa kojim je bila isti slucaj.on isto laze imaze roditelje jadne slatkoreciv .krijuci se vidja sa njom posto od njih ne sme.kako rasturiti tu bandu. da li icic od jednog do drugog uz pretnju, koliko to pali kod narkomana.ona ne radi nigde ne krade iz kuce nista kako dolazi do droge.izgleda super nikad niko ne bi rekao da je na necemu.kako joj oduzeti telefon od koga se ne odvaj. sigurna sam da kad bi je oni otkacili morala bi na lecenje jer mama sa kojom zivi nema para za drogu da joj da.inace mi smo to dugo krili sad smo ukljucili jos jednog clana porodice uze.bas zahvvaljujuci njemu je i otisla u drajzer.nije smela da ga odbije.kakvo je raskrsce?mama je izgubila i nadi i volju. molim sto pre neki odgovor..inace ona sad ne sme da izadje zbog ujaka koji joj je zabranio. inace novi ukljucen.ali to nije resenje izolacija u kuci a telefon u ruci.kako je naterati na pravo lecenj kako rasterati bandu oko nje?
Re: unistena sestra
Pozdrav
da joj decko mozda nije diler?
Sve te droge sto je imala na testu pozitivno je uzela zadnja recimo 2 dana,odnosno nisu one tamo mjesecima nego pred test su uzete zato je i pozitivna.
Ne zeli lijecenje jer ima dostupnu drogu i ne vidi razlog da stane, ima druge opcije i mogucnosti koje su lakse.
Zasto joj uopce i taj mob dozvoljavate? uzmi ga i baci u wc pa cete vidjeti pravo stanje
nek je ona kuci ali droga joj se moze jako lako donijeti,baicit kroz prozor,sakriti iza kante,ma ima sto mogucnosti.
Koliko ona uopce ima godina?
Sta radi u zivotu?
Kako trenutno izgleda njezin zivot i sta radi po cijele dane?
Koje odgovore vam je ona dala? sta je rekla za test i sve te droge? jeste li pricali s njom?
da joj decko mozda nije diler?
Sve te droge sto je imala na testu pozitivno je uzela zadnja recimo 2 dana,odnosno nisu one tamo mjesecima nego pred test su uzete zato je i pozitivna.
Ne zeli lijecenje jer ima dostupnu drogu i ne vidi razlog da stane, ima druge opcije i mogucnosti koje su lakse.
Zasto joj uopce i taj mob dozvoljavate? uzmi ga i baci u wc pa cete vidjeti pravo stanje
nek je ona kuci ali droga joj se moze jako lako donijeti,baicit kroz prozor,sakriti iza kante,ma ima sto mogucnosti.
Koliko ona uopce ima godina?
Sta radi u zivotu?
Kako trenutno izgleda njezin zivot i sta radi po cijele dane?
Koje odgovore vam je ona dala? sta je rekla za test i sve te droge? jeste li pricali s njom?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ima 27 godina.spava do 11,12 onda ustane da li nesto pomogne mami ili ne ne znam ne zivim sa njima ja sam udata imama svoju porodicu.sta reci sad trazi da je mama pusti kod drugarice za koju sumnjamo da je u problemu isto...ne sme sad da izadje od ujaka pa je sva mila fina i dobra pomagaj ne zna da li si bio u problemu ili nisi unistice i majku i sebe.kako skloniti bandu od sebe da li su oni plasljivi osvetoljubivi?sigurna sam kad bi je oni sutnuli da bi pristala na lecenje.sta raditi. doktor iz drajzerove je rekla da je ona veliki manipulator, nece da saradjuje,..a morala je doci zbog ujaka.mama je nikad ne bi naterala .sto nece na grupu a trazi da ide samostalno kod psihijatra?da li pokusava da se leci a ne zna kako ce
Ta"banda" oko nje koju spominjete nije kriva za to sto se ona drogira, pa to sto kazete "kako rastjerati bandu oko nje," ne pije vode.Niko nju ne sili ni na sta.Takoder ste napisali nesto u stilu "bi li upalilo kada bi isli od jednog do drugog narkomana iz njenog drustva i prijetili im, jesu li narkomani plasljivi i osvetoljubivi i slicno" Zaboravite na to, to su vam ciste gluposti. gledajte vi nju, a kanite se drugih, ko su vam oni-mozete samo bezveze imati problema. ONA je ovisnica.Ako ne izlazi i ne krade, ocito joj neko drogu donosi.Moguce da joj je taj decko diler kao sto je sunrise napisala,pa je njoj sada "dobro" i "super" i misli da ce se moci uvijek drogirati,ali sve to traje kratko.
Vidi se iz vaseg pisanja da ste jako slabo informirani i da ne kontate kako jedan narkoman u stanju slagati, izmanipulirati i uraditi bilo sta da dode do dopa.
Morate znati da se ona nece izlijeciti na silu,tj. zato jer vi to hocete. Nemojte se zavaravati, nista ne ide na silu. Za oporavak treba njena odluka i volja, ali i pomoc obitelji. Nazalost,narkomanija je jedna uzasna i teska bolest, ali izljeciva.
Kazete da nikako ne izlazi iz kuce, ali da ima mobitel. Samo da znate, ona ni ne mora izlaziti ako ga ima-to znaci da ima vezu sa vanjskim svijetom,tj. sa dilerom a to je izgleda sve sto joj trenutno treba. Nemate pojma koliko "mastovitih" nacina za donosenje i uzimanje droge pstoji- kroz balkon,ispod otiraca,po nekoj drugoj osobi,bla,bla,ima toga bezbroj.
Probajte joj uzeti taj mobitel koji joj je "jako vazan, sigurna sam da cete cuti milion i jedan razlog da ostane kod nje, vidjet cete tada placa, deranja i svade.
Izvinjavam se ako sam vas uznemirila, ali situacija nije nimalo jednostavna, toga ste sigurno i sami svjesni.
Pisite i javljajte se, pitajte sve sta vas zanima ne ustrucavajte se...
Uvijek je neko ovdje da vam odgovori...
Izvjestavajte nas o dogadajima...
Pozdrav,
ANA

Vidi se iz vaseg pisanja da ste jako slabo informirani i da ne kontate kako jedan narkoman u stanju slagati, izmanipulirati i uraditi bilo sta da dode do dopa.
Morate znati da se ona nece izlijeciti na silu,tj. zato jer vi to hocete. Nemojte se zavaravati, nista ne ide na silu. Za oporavak treba njena odluka i volja, ali i pomoc obitelji. Nazalost,narkomanija je jedna uzasna i teska bolest, ali izljeciva.
Kazete da nikako ne izlazi iz kuce, ali da ima mobitel. Samo da znate, ona ni ne mora izlaziti ako ga ima-to znaci da ima vezu sa vanjskim svijetom,tj. sa dilerom a to je izgleda sve sto joj trenutno treba. Nemate pojma koliko "mastovitih" nacina za donosenje i uzimanje droge pstoji- kroz balkon,ispod otiraca,po nekoj drugoj osobi,bla,bla,ima toga bezbroj.
Probajte joj uzeti taj mobitel koji joj je "jako vazan, sigurna sam da cete cuti milion i jedan razlog da ostane kod nje, vidjet cete tada placa, deranja i svade.
Izvinjavam se ako sam vas uznemirila, ali situacija nije nimalo jednostavna, toga ste sigurno i sami svjesni.
Pisite i javljajte se, pitajte sve sta vas zanima ne ustrucavajte se...
Uvijek je neko ovdje da vam odgovori...
Izvjestavajte nas o dogadajima...
Pozdrav,
ANA
Potpis.
hajde dajte predlog ako imate sta da radimo sa njom da li je pametno da krene sama kod psihijatra da proba njemu da se otvori da je on ubedi na neko lecenje jer posle svega ovoga sigurna sam da bez adekvatnog i pravog lecenja njoj nema pomoci.hoce li mi neko reci da li zna nekoga sa programa RASKRSCE posto ovde u gradu gde joj je to drustvo spas nema
OPET SVADJA PRETNJA DA CE DA IDE IZ KUCE A 7 DANA KAO DA NISTA NIJE BILO SPREMANJE ZIMNICE...KAKO DOPRETI DO ISPRANOG I OSTECENOG MOZGA ....LJUDI POMAGAJTE....AKO ODE OD KUCE DA JE UJAK NE TRAZI...STA TO ZNACI...
kod psihijatra treba da ide sa clanom porodice a ta svadja je normalna za njeno stanje pod hitno joj uzmite telefon i probajte saznati kako dolazi do droge