Bobane...u kojoj si ti komuni bio?? Koliko puta si se lječio u komuni??
I zašto misliš da nema objašnjenje?? Misliš da meni život nije drag,i da ga i ja rado ne bih živila ko i sav normalan svijet???
Daj,ne budi budala...ne pariš ko glup momak!!!
Svak ima svoja iskustva..ja znam kakva su bila moja...i neču da pišem jednostavno zato šta ih se neželim ni sječat a ni zato što ako ovo čita netko ko se možda premišlja o odlasku u komunu da mu moj primjer sjebe odluku..jer kad bi ja počela pisat imala bi šta napisat..vjeruj mi!!
Šta se tiče ulice i overa..sorry,malo sam nočas sjebana..al neznam,kad bi došlo opet do toga:komuna ili ulica...sad znam 100% šta bi bio moj izbor!!
ovisnost o subotexu!!! moguče ili ne??
Moderator: sanela
Re: ovisnost o subotexu!!! moguče ili ne??
Zavisnot?! Mijenjanje zavisnosti drugom. Prosla sam kroz "subtex terapiju. U CG nije legalizovana prodaja. Nabavljala sam ga na crno.Nea fizicke krize...Al i dalje kontam da je bole sjecati se iste
ja sam sa subom ustvari nakon suba postoji jedna tableta ciji je sastav isti kao suba, dosla do 0,2mg (od suba,znaci 2mg podojeli sa 0,2), i nakon toga je dosao neki zajeb,ne mojom krivicom ali su me stavili na morfij ali mislim,ustvari vjerujem da nakon te tablete od 0,2 ne bi apsolutno nikakvu krizu osjetila.
znaci od 2mg suba ides opet na manje i manje dok ne dodjes do nikakve doze koju ni ne ojsetis
meni je lijep primjer,kako se zvala ona cura na nasem forumu,ceca ili kako,cura je bila na metadonu ali jojj je mama davali po kapima metadona i ona uopce nije ni znala koliko i ako ih uopce uzima da bi dosla do toga da se skinula a nije ni znala kad ni kako.znaci,psiha jako puno igra
Ceca,ceca,nasa prelijepa mladenka!!!!!!!!!!!
znaci od 2mg suba ides opet na manje i manje dok ne dodjes do nikakve doze koju ni ne ojsetis
meni je lijep primjer,kako se zvala ona cura na nasem forumu,ceca ili kako,cura je bila na metadonu ali jojj je mama davali po kapima metadona i ona uopce nije ni znala koliko i ako ih uopce uzima da bi dosla do toga da se skinula a nije ni znala kad ni kako.znaci,psiha jako puno igra
Ceca,ceca,nasa prelijepa mladenka!!!!!!!!!!!
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sto ljudi,sto čudi...čudni su puti Gospodnji.....bravo sunrise....samo napred....psiha je čudo.
-------
Last edited by biba on Fri Oct 31, 2008 7:35 am, edited 1 time in total.
biba ne furaj bed jer ide lako,vjeruj mi, evo ja opet dolazim tj.dosla sam do 2mg i idem do nule i nemam ni mrvicu sumnje ili straha dal cu krizirat ili ne. nije to tolka frka
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
NADIMAK MI JE BUJO BIO SAM U KOMUNI 1 GODINU PRIJE KOMUNE BIO SAM NA 30 HEPTANONA . 6 GODINA SAM ČIST . NEDAVNO SU ME POČELE MUČITI PSIHIČKE KRIZE OD POSLJEDICA OPIJATA . SAD PO POTREBI PIJEM SUBOTEKS, PIO SAM GA JEDANPUT 2 MJESECA SVAKI DRUGI DAN I ODLUČIO SAM STATI JEL MI JE BILO DOBRO I STANJE SE JE POPRAVILO . ALI TO JE GREŠKA BILA JEL SAM OPET PAO U PSIHIČKU KRIZU . ALI NE ŽELJU DA UZIMAM DROGU NE TO NEGO PSIHIČKU KRIZU DA VAS NEDAVIM DALJE NEGO KAD SAM STAO SA SUBOM NIJE MI NIŠTA BILO , ALI MENI JE TIJELO BILO ZAISTA ČISTO 6 GODINA PA MOGUČE DA ZATO NISAM NIŠTA OSJETIO . HEPTANON ISUBOTEKST SE NEMOGU MJERITI .
- Sagitarius
Opijati su najboji antidepresivi,s čak i manje nuspojava od razno-raznih farmaceutskih otrova,
A haj mi nabroj prednosti opijata nad lijekovima, molim te... Jest da su opijati nelegalni, ali hajmo zanemariti tu sitnicu...Sagitarius wrote:Opijati su najboji antidepresivi,s čak i manje nuspojava od razno-raznih farmaceutskih otrova,