e cao black rose zao mi je pravo sto ti je trenutna situacija takva ali za sve ima rijesenja.ovako ja cu ti samo reci posto vidim da si prepustena sama sebi kosto kazes jer nemas onu najvazniju podrsku a to je obitelj savjetovao bi ti da odes za komunu jer ces tamo da nades nekoga sigurno ko ce ti koliko toliko olaksati tvoj problem a ujedno ces se i lakse skinuti sa ovog sranja jer to skidanje na suho je jebeno pravo jeste da je najbolje ko moze da ga podnese ali u 99% slucajeva izdrzi se dan dva i onda ponovo po dopu,zato predi tu granicu pogotovo ove nase je najmanji problem preci mislim na granice sa srbijom i hrvatskom i ufati se komune.a ako nemas mogucnosti da je predes sama postoje neki ljudi koji ce ti pomci pa eto javi se ako ti sta zatreba po pitanju toga.
puno srece ti zelim i da se sto prije ufatis komune jer drugogo izbora kako se cini nemas.
Ne mogu se skinuti
Moderator: sanela
- mise en place
Re: Ne mogu se skinuti
ciao black rose,
banjalucanka,ja sam banjalucanin,mejdan,danas obilicevo
nedaj se!!!!
idi u komunu shto dalje,nishta ti to skidanje nece pomoci dok si u toj sredini koja nije nimalo jednostavna za tebe,naprotiv
morash izaci odtud
zapamti,sto dalje,daleko
ser fuerte
banjalucanka,ja sam banjalucanin,mejdan,danas obilicevo
nedaj se!!!!
idi u komunu shto dalje,nishta ti to skidanje nece pomoci dok si u toj sredini koja nije nimalo jednostavna za tebe,naprotiv
morash izaci odtud
zapamti,sto dalje,daleko
ser fuerte
- black rose
Ja sam u centru,u aleji,kod hotel "Krajina"!!! Mislila sam da nema banjslucanina na ovom forumu...
Ganjam da idem negdje da se lijecim,al posto ne mogu uskoro ici hocu da se skinem na suvo,pa da zaljecena odem u komunu...Vec duze od 7 dana odgadjam skidanje..

Ganjam da idem negdje da se lijecim,al posto ne mogu uskoro ici hocu da se skinem na suvo,pa da zaljecena odem u komunu...Vec duze od 7 dana odgadjam skidanje..

Nista se ne desava bez razloga...
...black rose wrote:Ja sam u centru,u aleji,kod hotel "Krajina"!!! Mislila sam da nema banjslucanina na ovom forumu...![]()
![]()
Ganjam da idem negdje da se lijecim,al posto ne mogu uskoro ici hocu da se skinem na suvo,pa da zaljecena odem u komunu...Vec duze od 7 dana odgadjam skidanje..![]()
et ja sma ti blizu bila..iz Doboja...kad tad ces je morati proci...mislim ak zelis da se skines...
Skinula se u komuni,na suvo....ovoj sto ti je Sale dao br...u Beogradu,u Retu...sto se prelaska granice tice...mozes je preci sa licnom...jedino ne,ak te trazi interpol..tako...drz' se
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Hei,..B.R.
...Da ti i ja pozelim dobrodoslicu na forumu,...i to,...kako vec ljudi kazu,..najbolje rjesenje ti je komuna,....i neko uz tebe kroz cijelo vrijeme,...ovo skidanje sam,.na suvo ili sa pomagalima,...nije bas neko rjesenje za uvijek,....znam sta govorim,....radio bih to sto puta i uvijek se vracao nazad u pakao,...nazalost,...
...tako,..da probaj naci najbolje rjesenje za sebe,.i pisi,..a mi bicemo tu,..i po najboljim mogucnostima i po koju pametnu napisati,..
...drzi mi se,...
...Da ti i ja pozelim dobrodoslicu na forumu,...i to,...kako vec ljudi kazu,..najbolje rjesenje ti je komuna,....i neko uz tebe kroz cijelo vrijeme,...ovo skidanje sam,.na suvo ili sa pomagalima,...nije bas neko rjesenje za uvijek,....znam sta govorim,....radio bih to sto puta i uvijek se vracao nazad u pakao,...nazalost,...
...tako,..da probaj naci najbolje rjesenje za sebe,.i pisi,..a mi bicemo tu,..i po najboljim mogucnostima i po koju pametnu napisati,..
...drzi mi se,...
tryin" to be the best of me,...
- mise en place
Stvarno cudno...
na forumu nas ima puno iz razlicitih djelova bivshe Juge.
Razmisli gdje bi ti bilo najbolje,gdje bi voljela da idesh,mislim mozesh cak i da birash.
Kontaktiraj po tome i raspitaj se,predlazem ti da trazish supstituciju nego da propatish tu krizu i isplivash nakon par dana na cvrshce tlo.Onda ti odlazak u komunu nece biti bash ...ono kao,sad kad sam cista sta ce mi ?
hajd nece josh dugo
na forumu nas ima puno iz razlicitih djelova bivshe Juge.
Razmisli gdje bi ti bilo najbolje,gdje bi voljela da idesh,mislim mozesh cak i da birash.
Kontaktiraj po tome i raspitaj se,predlazem ti da trazish supstituciju nego da propatish tu krizu i isplivash nakon par dana na cvrshce tlo.Onda ti odlazak u komunu nece biti bash ...ono kao,sad kad sam cista sta ce mi ?
hajd nece josh dugo
- black rose
Jako se bojim fizicke krize
mrzim je iz dna duse,zato i odgadjam..Zovem sutra komunu i idem,svega mi je dosta..Gledam se u ogledalo i vidim kostura od 38 kg koji smrdi na trulez..
Ostanem li ovde,umrjecu...
Veeeeeeeeliki poljubac svima...

BRAVO ROSYYY..navijam za tebe...black rose wrote:Jako se bojim fizicke krize![]()
mrzim je iz dna duse,zato i odgadjam..Zovem sutra komunu i idem,svega mi je dosta..Gledam se u ogledalo i vidim kostura od 38 kg koji smrdi na trulez..
:smt041
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
-
ajde Rose!!!
Drzi se uz tebe smo iz svih krajeva,tek si dosla ovde ali uz tebe smo, ovo je hitan vapaj za pomoc i moras sama sebi pomoci mi smo tu svi za tebe da te moralno podrzimo ali odluka je samo tvoja. Drzi se molim te
Drzi se uz tebe smo iz svih krajeva,tek si dosla ovde ali uz tebe smo, ovo je hitan vapaj za pomoc i moras sama sebi pomoci mi smo tu svi za tebe da te moralno podrzimo ali odluka je samo tvoja. Drzi se molim te
- black rose
Ne mogu pisati,ne slusaju me ruke...
Ovo je drugi dan mog fiz.skidanja..bolje da ne pricam kako je...fuj,smrdim ko puma,povracam,tresem se,pisam nekontrolisano...
Napisala sam nesto u svojoj ispovjesti "vrlo tuzna prica" pa mozete procitati,jer vidima da mi niko vec 2 dana ne pdgovara na to...
Puno vam hvala sto ste uz mene...Znaci mi...
Svima veliki pozdrav od mene i mog prijatelja koji je bio tako dobar da je kuckao i srocio sve ovo za mene...
Ovo je drugi dan mog fiz.skidanja..bolje da ne pricam kako je...fuj,smrdim ko puma,povracam,tresem se,pisam nekontrolisano...
Napisala sam nesto u svojoj ispovjesti "vrlo tuzna prica" pa mozete procitati,jer vidima da mi niko vec 2 dana ne pdgovara na to...
Puno vam hvala sto ste uz mene...Znaci mi...
Svima veliki pozdrav od mene i mog prijatelja koji je bio tako dobar da je kuckao i srocio sve ovo za mene...