Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Ima pripreme za more )) nestrpljiva sam i jedva cekam da otpalim iz bg-a cisto da mi dupe vidi put hehehe ja evo vec cetiri dana se setkam po beer festu,volim desavanja po gradu narocito kada su ovako veliki skupovi,veliki broj ljudi inace nema nista specijalno novo sve je u savrsenom redu i miru sto je najbitnije. LJubi tebe tvoja zvrky Kako tebi napreduje ljubav?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
wow kako lijepo cuti od tebe
sve je u savrsenom redu
super zvrky, bas mi je drago, super
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Vidjela ili nisi na mom topicu-al za Tebe-ne znam kokolko puta ponovicu::}
Ovo nije smijsano...otac mi je umro prije 46 dana....Nemoj tvoj topic da zatrpavamo. Smatram da ne postoji osoba kojoj bi bilo milo....Drzi se duso...Vjerovala ili ne, puno sam mislila na tebe i tvoje rijeci u poslednjoj PP...Slicne smo....Cu ti pisati-Budi mi dobra i dobro!