I simply can't resist to answer these lines... let me just say to you... and I know I won't be misunderstood - CUT THE CRAP!
LOVE U
How does "normal life" look like???
Moderator: sanela
- overseas girl
-
Re: How does "normal life" look like???
overseas girl...you read my mind.
overseas girl....you are allways on my mind !
Da i ja napisem koju na ango-saxonskom,bar ovo sto znam!
Da i ja napisem koju na ango-saxonskom,bar ovo sto znam!
- overseas girl
Ma, decaci....slobodno - ja cu vas razumeti - nego paramparcad, daj sakupi se - bar koliko promeno nick? a? hoces? meni za ljubav.... mada i ovaj je mnooogo gotivan... ne znam sta da kazem , osim da vam svima kazem - uzivajte, kao sto cu i ja sad - odoh na pivo....
ljubim vas sve bas ste dobri frajeri...
ljubim vas sve bas ste dobri frajeri...
yes,..yes,..afcourse,...CUT the Crap,.....kad bi barem to islo tako lakim putem,.....kod mene je tacno, da mi se kemijska ravnoteza u mozgu totalno srusila,....vidim to na sebi, kad mi se razpolozenje menja u 5 minutnim intervalima,...a za srecu moram da se trudim vise nego ikada prije,...ali nadam se da ce se i to promijeniti,...cekam sad da dodjem na red za terapiju,...pa da vidimo,.....kako dalje,...
,..a vama Tnx,...za rijeci,....
...i zelim svima sve najbolje,....a tebi OverSeas,..rad te imam
,..a vama Tnx,...za rijeci,....
...i zelim svima sve najbolje,....a tebi OverSeas,..rad te imam

tryin" to be the best of me,...
Hallo Falco
Evo, pisem ti prvi put i pozz te i zelim dobrodoslicu i nadam se da ces biti dovoljno dugo da naucis neke stvari kako se izboriti s ovisnusti.
Imam dojam da ti sve olako shvacas, cijelu spiku,cijeli problem i njegovu moc i sveobuhvatnost.
igras se,brijes,brijes dok ne spizdis svu lovu pa si nabavis par tabletica pa se skidas i sve dok se malo ne oporavis pa opet sve ispocetka. tvoj org je umoran,svako skidanje teze,krize duze. treba ti terapija, stabilna ili komuna. ako biras terapiju,treba ti psiholog da malo sredis kockice u glavi s obzirom na traume iz djetinjstva koje ti opisujes kao neki piknit i sve s tim humorom skidas pravu tezinu.
i zajebi travu i ostala sranja
ako ne ceka te puno teze borbe nego ove sto imas sad
pozz
Evo, pisem ti prvi put i pozz te i zelim dobrodoslicu i nadam se da ces biti dovoljno dugo da naucis neke stvari kako se izboriti s ovisnusti.
Imam dojam da ti sve olako shvacas, cijelu spiku,cijeli problem i njegovu moc i sveobuhvatnost.
igras se,brijes,brijes dok ne spizdis svu lovu pa si nabavis par tabletica pa se skidas i sve dok se malo ne oporavis pa opet sve ispocetka. tvoj org je umoran,svako skidanje teze,krize duze. treba ti terapija, stabilna ili komuna. ako biras terapiju,treba ti psiholog da malo sredis kockice u glavi s obzirom na traume iz djetinjstva koje ti opisujes kao neki piknit i sve s tim humorom skidas pravu tezinu.
i zajebi travu i ostala sranja
ako ne ceka te puno teze borbe nego ove sto imas sad
pozz
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Hallo,..sunrise,..i hvala na dobrodoslici,....
...Dobro si to pogodila,....znam ja vec odavno,..kako se ja krecem u nekom zacaranom krugu,....ali grijesis sa ovim kako ja to sve olako shvacam,....i jasno je meni dosta toga oko bolesti,..ovisnosti,....pa medju drugim,..dao sam vec skroz nekoliko terapija,..(poslednja je trajala oko 6 mjeseci),...ali sam dosad ili postupao veoma glupo i sam prekinuo terapiju,..ili kako je bilo poslednji put,..sjebali me doktori,..koji su rijesili,.kako sam ja vec ok,..i skinuli mi terapiju sa antidepresivima i to,....a oko trauma iz djetinstva:ne shvacam ja njih olako,..samo kako si vec rekla,..gledam na sve skupa sa nesto ironije i humora,....jer njih sam vec mnogo puta dao skroz,....sam,.i sa psihologom,...pa mislim ,.da oko njih ne treba vise plakati i pogrijavati jih,....znam da.su te "traume" i glavni razlog moga ponasanja,...ali necu vise da zivim u proslosti nego sad,..i danas,....
...I opet oko terapije,.....imam sad dogovoreno kod nekog dr.,koji je medju najboljimi ovde,...pa hocu da tu terapiju uzmem ozbiljno,...No,..sto se i doktora tice,....ima ovde kod nas,..u SLO,..dosta nekih sarlatana i neozbiljnih likova,...znam sta govorim,....jer pricam iz sopstvenih iskustva,...
...Problem kod mene je motivacija,..nesto,..zasto se isplati zivjeti,..razlog za borbu,..i razlog za ne-predaju,..u kratko,...smisao mog postojanja,....jer kad bi sve to u svojoj glavi "skockao" i stavio na pravo mjesto,...ja bih prestao sa svojim ILL-BEHAVIOUR,....i opet...zato,..meni treba terapija,..opet,...i opet ispocetka,..ali ovaj put ozbiljno,...nadam se,..i zelim to,....
...hvala na post-u i pozdravu,....budi dobra i pozz
ps.....trava je zasad na cekanju,....ili nije mi sad bas do nje,....
...Dobro si to pogodila,....znam ja vec odavno,..kako se ja krecem u nekom zacaranom krugu,....ali grijesis sa ovim kako ja to sve olako shvacam,....i jasno je meni dosta toga oko bolesti,..ovisnosti,....pa medju drugim,..dao sam vec skroz nekoliko terapija,..(poslednja je trajala oko 6 mjeseci),...ali sam dosad ili postupao veoma glupo i sam prekinuo terapiju,..ili kako je bilo poslednji put,..sjebali me doktori,..koji su rijesili,.kako sam ja vec ok,..i skinuli mi terapiju sa antidepresivima i to,....a oko trauma iz djetinstva:ne shvacam ja njih olako,..samo kako si vec rekla,..gledam na sve skupa sa nesto ironije i humora,....jer njih sam vec mnogo puta dao skroz,....sam,.i sa psihologom,...pa mislim ,.da oko njih ne treba vise plakati i pogrijavati jih,....znam da.su te "traume" i glavni razlog moga ponasanja,...ali necu vise da zivim u proslosti nego sad,..i danas,....
...I opet oko terapije,.....imam sad dogovoreno kod nekog dr.,koji je medju najboljimi ovde,...pa hocu da tu terapiju uzmem ozbiljno,...No,..sto se i doktora tice,....ima ovde kod nas,..u SLO,..dosta nekih sarlatana i neozbiljnih likova,...znam sta govorim,....jer pricam iz sopstvenih iskustva,...
...Problem kod mene je motivacija,..nesto,..zasto se isplati zivjeti,..razlog za borbu,..i razlog za ne-predaju,..u kratko,...smisao mog postojanja,....jer kad bi sve to u svojoj glavi "skockao" i stavio na pravo mjesto,...ja bih prestao sa svojim ILL-BEHAVIOUR,....i opet...zato,..meni treba terapija,..opet,...i opet ispocetka,..ali ovaj put ozbiljno,...nadam se,..i zelim to,....
...hvala na post-u i pozdravu,....budi dobra i pozz
ps.....trava je zasad na cekanju,....ili nije mi sad bas do nje,....
- overseas girl
a, sta, znaci nema nikakve pomoci - sem idiotskih doktora, i nema motivacije...ipak? E BAS SI ME RASTUZIO SAD
- overseas girl
DOBRO TE DOBRO... have fun with the doctors!
P.S. the easiest solution available!
P.S. the easiest solution available!

...i know,...love can be of great help,..but when the problems are so deep planted in my brain,...even love can not be experienced like it should be,...with the troubles i"m facing now i can not feel like i should,.like i could,..and like i know i can,..saddly,....but so very true....
...nisu dr. idiotski,..sem nekih,....ali necemo sad o tome,...ima kod mene mnostvo problema,..pocevsi sa anksioznosti,.koja ubija dusu u meni,..ubija srce,...sposobnost voljeti i biti kreativan,...kako mogu biti kreativan,...kad se vec ujutro kad se probudim i otvorim oci borim sa strahom,....sa ubrzanim pulsom,...i neverovatnim umorom,...i sve to se onda kroz dan potencira,.i kad bi dosao posle sljake kuci osjecam se kao da mi je 105 godina,...kazem vam...nije bas da se pozeli,....i ko mi je kriv?.--sam naravno,...jer umjesto da bi se izljecio,..ja sam u nekoliko puta prekunuo sa terapijom(sem poslednji put,..kad su me sjeb.... dr.)...i tako i meni,.ali samo meni ostaje da pokusam jos jednom,...jer drugog izlaza nema,...sem smrti,.ali to i nije bas neki izlaz,...barem meni nije(jos)....Imam sad u petak dogovoreno kod dr.,pa idemo opet,...ali sad mora da bude poslednji put da zapocinjem,....i ostaje mi samo da nastavim,..jer je pomalo i meni dosta tih vracanja na pocetak,...i tih pada u prepad,..jer su svaki put dublji,....
...e sad,....sori,...i sam neznam zasto vas sada tu smaram,..sa svojimi problemi i tako,..ali mi se ponekad cini,.da mi je i ovo sto pisem po forumu,.u neki vid i pomalo terapija,....
....pozdrav svima,...i nek vas ovo (ne)vrijeme,sto nas napalo ne ubija,..kao mene,...budite mi dobri i sve najbolje,...
pozzz