ŠOKIRANA SAM!!!
Moderator: sanela
-
Re: ŠOKIRANA SAM!!!
pocinjem polako osecati besmislenost ovog napusavanja...dok drugima treba dim da se izvrnu,mene ne pipa ni topcina.opet sam poceo da preterujem i od ujutro do uvece popusim buksni,ne mogu ih prebrojati...nema.od sutra vise ne pijem i ne pusim...mozda samo singlic pred spavanje 

ma to smo svi skroz istii,....umjerenost,.....khm,....a.?......di?....sta je to??????
hahaha,.... :axe: :rock: :snakeman:
hahaha,.... :axe: :rock: :snakeman:
tryin" to be the best of me,...
-
ajde bojanol...ko da vutra ne smori brzo kad je ima u abnormalnim kolicinama...i ti je sigurno vozis sa malo piva a ja danas nisam ceo dan pio...valjda"ti"razumes to,jebiga...mada moram priznati da si me zamislio...tome valjda i sluzi ovaj forum.
'lk';lk';l
Last edited by bojanol on Thu Dec 17, 2009 11:15 pm, edited 1 time in total.
-
znam da nisi nista lose mislio,izgubio sam pojam o vremenu i krajnje je vreme da i ja iskoristim jedan takav odmor od nje...bar nedelju dana...brzo gubi car vutra,ma koliko da je dobra,smolava,mirisljava...mmmm,ma jos veceras rolam i to je to 

- Zona Sumraka
eh sad, sale nemoj da si hejter...
Sale
nije valjda da vjerujes ti lovackim pricama?
nije valjda da vjerujes ti lovackim pricama?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
nema potrebe da budes k.... neverna.peace.