Vozdra BORBA !
Cuj to...jebo njegov stan,mogao je nas porokati....bilo bi Cigani Lete u Nebo hahahahh....svasta.
Ipak,dobro je da Bosko Buha nije zagin'o.
Overs,ortak moj...komp. mi je bio bolestan,sad je polubolestan,ili poluzdrav...pa se zato nismo culi.
A Dine mi bas,bas zao.Ja sam uz njegovu Glazbu rastao,shminkeris'o se,funkeris'o....kad se poceo saltati na elektroniku,malo sam popustio,ali sam jedva cekao da izadje ovaj novi uradak.Ja cu docekati,a on nece...jebiga.Uvjek je bio megaloman(za razliku od nas vecine...hahahha) i bezveze mi sto se prejeo hepova.
YugoStar
Moderator: sanela
-
Re: YugoStar
I meni ga zao Dino je bio Car, mislim covek je izabrao, nije se vise mogao nositi sa deprom hepovima neshvacenoscu. Bio je ziva legenda koji je ziveo umetnost ziveo Funk zivot, do kraja i dao svoj zivot za njega, jer jedna od posednjih recenica je bila Dani mozda ce mi se sad album poceti prodavati kada me ne bude. Bio legenda i otisao u legenduOtkako sam cuo da je umro ponovo sam stavio njegove pesme u komp i non stop ih slusam. Vec sam na nekom profilu da kod Obm pisao o njemu malo.
DAnas u 15 i 15 bice kremiran, bice vesela sahrana, da sam malo blize sigurno bi otisao da mu se poklonim a kad budem isao u zg to cu i uraditi. i ja sam Yugo odrastao uz njegovu muziku i joj kako sam se jadan mucio da napravim njegovu rokabili frizuru danima sam je namestao jer mi je bio idol. kada se pojavila pesma
Ljubav se tvojim imenom zove
LjUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
Znas, ponekad se pitam
je li bas moralo
toliko dugo bez tebe
probaj zamisliti kako je tesko
voziti se nocu kroz pusti grad
u drustvu gospodje samoce
I zbog toga se nemoj dosadjivati
kad pretjerujem sa njeznostima
jer za tebe, ljubavi moja
njeznost je jedina istina
na licu ti vidim
da si u snovima sretna
a ja vise ni sam ne znam
ima li razloga spavati
jer suvise je lijepo uzivo vidjeti san
ljubav se zove imenom tvojim
Da, ti si ta samo meni potrebna
tvoje lice njezno je moja istina
tvoje tijelo osjecam
budi me tvoj dah, ja volim te
jer ova noc je iskrena poput nas
Samo ti sve tajne znas
o meni, moja ljubavi
sve ono sto sam ja
samo ti, ti jedina si sreca
mojoj istini, moja ljubavi
Nikad nisam kao tebe nikog volio
cak sam radi drugih zena sebe lagao
vjerovao nisam nikad da sreca postoji
tek sada vidim
sto je prava snaga ljubavi
sreco moja, hvala ti za sve
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jW2q_cwzx9c[/youtube]
ovo obavezno kliknite jer ja kreten ne znam postaviti kako treba
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N5eC6o16pDo[/youtube]
DAnas u 15 i 15 bice kremiran, bice vesela sahrana, da sam malo blize sigurno bi otisao da mu se poklonim a kad budem isao u zg to cu i uraditi. i ja sam Yugo odrastao uz njegovu muziku i joj kako sam se jadan mucio da napravim njegovu rokabili frizuru danima sam je namestao jer mi je bio idol. kada se pojavila pesma
Ljubav se tvojim imenom zove
LjUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
Znas, ponekad se pitam
je li bas moralo
toliko dugo bez tebe
probaj zamisliti kako je tesko
voziti se nocu kroz pusti grad
u drustvu gospodje samoce
I zbog toga se nemoj dosadjivati
kad pretjerujem sa njeznostima
jer za tebe, ljubavi moja
njeznost je jedina istina
na licu ti vidim
da si u snovima sretna
a ja vise ni sam ne znam
ima li razloga spavati
jer suvise je lijepo uzivo vidjeti san
ljubav se zove imenom tvojim
Da, ti si ta samo meni potrebna
tvoje lice njezno je moja istina
tvoje tijelo osjecam
budi me tvoj dah, ja volim te
jer ova noc je iskrena poput nas
Samo ti sve tajne znas
o meni, moja ljubavi
sve ono sto sam ja
samo ti, ti jedina si sreca
mojoj istini, moja ljubavi
Nikad nisam kao tebe nikog volio
cak sam radi drugih zena sebe lagao
vjerovao nisam nikad da sreca postoji
tek sada vidim
sto je prava snaga ljubavi
sreco moja, hvala ti za sve
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jW2q_cwzx9c[/youtube]
ovo obavezno kliknite jer ja kreten ne znam postaviti kako treba
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N5eC6o16pDo[/youtube]
Last edited by igra bez granica on Wed Sep 17, 2008 9:01 pm, edited 1 time in total.
Ej, kretenu, POSTAVIO si kako treba, ljubi BABA 

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
meni je isto jako tesko i vec danima ga slusam.ovo mi je vjerovatno the best pjesma jos od onih vremena.
bio bi red da mu pokazemo respect kupovinom novog cd-a, to bi on htio a ne przenjem muzike s neta
POZIVAJ U MIRU
NEKA TI JE VJECNA SLAVA
bio bi red da mu pokazemo respect kupovinom novog cd-a, to bi on htio a ne przenjem muzike s neta
POZIVAJ U MIRU
NEKA TI JE VJECNA SLAVA
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
...nije sad bas ovo,....respekt zbog kupovine cd-ja,.---kad bi on jos hodao po koncertima,...e sad,..to je zamene respekt,....RIP,..dino,...voljeli ga isto i ovde u Sloveniji,..isto ko i Split 

tryin" to be the best of me,...
-
Naco jesam li dobro postavio
juhu a ja mislio da sam nesto zbrljao i da nikada necu skuziti kako da postavim spot sa youtubea
jos jednom RIP MAJSTORE
juhu a ja mislio da sam nesto zbrljao i da nikada necu skuziti kako da postavim spot sa youtubea
jos jednom RIP MAJSTORE
LJUBIM MOJU ZWEZDICU!!!!!!
I IGRICU MOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/color][/b]
I IGRICU MOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/color][/b]
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
Sve vas pozdravljam.
Bio sam na putu,a i ova sedmica ce biti zajebana.
Ali tu sam !
Bio sam na putu,a i ova sedmica ce biti zajebana.
Ali tu sam !
Vozdra,..yugic,...samo da te pozdravim,...i zelim da si ok,..i to,...
..aha,..
ps: nasi super policajci sad nabavili mnostvo nekih novih autica,.....pa sad jure po autoputu,..bas neki dan mi kaze sestric,...kako su ga na autoputu trojica ( sa skoda.octavia.karavan),....zaustavili,....i to ono kao u nekom hollywood filmu,....jedan sprijeda,..jedan nazad ,..a jedan sporedno,..i tako ga ispratili do prvog izvoza,...,..tako,..da,.....kod nas se vise ne isplati juriti po cestama,.....poludjeli su nasi sa kaznama i to,...
...drzi mi se,...
..aha,..
ps: nasi super policajci sad nabavili mnostvo nekih novih autica,.....pa sad jure po autoputu,..bas neki dan mi kaze sestric,...kako su ga na autoputu trojica ( sa skoda.octavia.karavan),....zaustavili,....i to ono kao u nekom hollywood filmu,....jedan sprijeda,..jedan nazad ,..a jedan sporedno,..i tako ga ispratili do prvog izvoza,...,..tako,..da,.....kod nas se vise ne isplati juriti po cestama,.....poludjeli su nasi sa kaznama i to,...
...drzi mi se,...
tryin" to be the best of me,...
- overseas girl
Je li, Falco, a u kom ti je stanju bio sestric? Kalo rec sesrtic naivno i nevino zvuci...
bye
P.S. e, ako me nema ovde za tri - cetiri dana - znajte da sam na Thailand-u... nisam se iskljucila sa foruna... i to...
pooooozzzzzzzzz
bye
P.S. e, ako me nema ovde za tri - cetiri dana - znajte da sam na Thailand-u... nisam se iskljucila sa foruna... i to...
pooooozzzzzzzzz