BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sunrise

Re: BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....

Post by sunrise »

Lilith
gdje sad zivis? kod koga spavas? koliko dugo ne zivis s roditeljima? kako tvoja mama u svemu i cinjenici da nisi s njom a tako mlada?

drzi se
citam te svaki dan i pratim kako se cupas i ne das....nemam stalno vremena nesto napisati ali znaj da ima puno ljudi koji su uz tebe
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Lilith

Post by Lilith »

sunrise wrote:Lilith
gdje sad zivis? kod koga spavas? koliko dugo ne zivis s roditeljima? kako tvoja mama u svemu i cinjenici da nisi s njom a tako mlada?

drzi se
citam te svaki dan i pratim kako se cupas i ne das....nemam stalno vremena nesto napisati ali znaj da ima puno ljudi koji su uz tebe
HEY...
TRENUTNO SAM KOD KEWINIH RODITELJA,U IZOLACIJI....
KEWA I JA NE UMEMO DA PRICAMO,A I OWDE SAM DOK NE ODEM U KOMUNU...
NISAM SAD NI NA STREETU,NI KOD ......ALI AKO SE SJEBEM,JASNO I GLASNO ZNAM DA WISE NIKOG NEMAM,MOZDA NEKO OPET DA ME PRIMI NA 2 DANA,ALI STREET MI NE GINE....
A ZATIM JOS GORE......

ZATO I IDEM U KOMUNU,SAMO NE ZNAM STA CE ME TO OWDE DOCEKATI...
KOD KEWE CU SE TADA WRATITI...
GOWORIMO POTPUNO RAZLICITIM JEZICIMA....

A CALE????KOD NJEGA SAM KRATKO ZIWELA.....
AKTIWAN ZAWISNIK.....NADAM SE DA JE SADA STWARNO SAMO NA METADONU,ALI STA MI WREDI KAD KOD NJEGA NEMA MESTA ZA MENE....
I ON ZIWI OWDE,U SOMBORU,GDE SAM SAD....
NI JEDNOM ME NIJE NAZWAO,NEGO NJEGOWI....

SWE STO SAM PROSLA....STREET,SWASTA O CEMU NE BIH....
ZATO HOCU U KOMUNU STO PRE....
ALI OPET,STA ME POSLE CEKA KAD I OWAKO NEMAM BUKWALNO NISTA SWOJE OSIM TELA....
I ONO UNUTR JE PRAZNO.....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pPSuh24Xe1Q[/youtube]
JOHNNY CASH-HURT

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0eUmcL11DbQ[/youtube]
AMY MACDONALD-THIS IS THE LIFE
Last edited by Lilith on Wed Sep 10, 2008 6:38 pm, edited 1 time in total.
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
Deno

Post by Deno »

Kao prvo divna si osoba. Kada budes u komuni kad te prodzu krize razmisli sta bi tjela dalje, kako bi htjela da zivis cime da se bavis i koje su mogucnosti. Ako mozes negdje da se ispalis gdje bi voljla da zivis. Jer tu gdje si sve se vrti u krug. Da sebi napravis neki cilj, kaku bi sebe stjela da vidis u buducnosti. Da budes svoj covjek. Momentalno nije ti dobro ( katastrofa ) padas u depresije i mislis da si sama, ali vidim da si borac i ovo ce proci i sve mozes nadoknaditi. Sve ti najbolje zelim glavu gore.
Lilith

Post by Lilith »

Deno wrote:Kao prvo divna si osoba. Kada budes u komuni kad te prodzu krize razmisli sta bi tjela dalje, kako bi htjela da zivis cime da se bavis i koje su mogucnosti. Ako mozes negdje da se ispalis gdje bi voljla da zivis. Jer tu gdje si sve se vrti u krug. Da sebi napravis neki cilj, kaku bi sebe stjela da vidis u buducnosti. Da budes svoj covjek. Momentalno nije ti dobro ( katastrofa ) padas u depresije i mislis da si sama, ali vidim da si borac i ovo ce proci i sve mozes nadoknaditi. Sve ti najbolje zelim glavu gore.
IZNENADIO ME JE TWOJ POST....
HWALA TI PUUUNO....
DA,SADA JE KATASTROFA,NI NA NEBU,NI NA ZEMLJI...NA RASKRSCU PUTEWA...U NEIZWESNOSTI.....
UPRAWU SI...JA NA TRENUTKE SWE ISPLANIRAM,U MOJOJ GLAWI SWE BUDE TAKO SAWRSENO I ONDA SWE NAPRASNO PUKNE U 1000 SITNIH KOMADICA NICEGA.....
DA,JOS UWEK NISAM SPREMNA NISTA DA PLANIRAM......
HWALA TI :heart: :heart:
Ahhhh.gif
Ahhhh.gif (165.58 KiB) Viewed 2205 times
She likes the Dark
the Devils mark!
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

LILITH
Ljube, nemoj tako...
U apstinenciji si i pripremas se za komunu...u depesiji si,stavise-depra te razara...to nije nimalo lijepo ni ugodno,ali je uobicajeno za taj period u kojem si sada...BORBA...KOPRCANJE...BORBA...BORBA...Znam da ti je tesko i to razumijem...
ali MOLIM TE shvati, sada ti treba mir,treba ti prijatelj za razgovor (ja sam uvijek tu,a i citav forum :-D )trebas se sabrati i ne opterecivati se stvarima i dogadajima iz proslosti....
a TI RADIS SVE SUPROTNO!!!
nemoj me pogresno shvatiti i pomisliti da te napadam,molim te,jer ja hocu da ti bude bolje i lakse...svatko je od nas radio gadarije kojih se stidi,povrijedili smo svoje bliznje i unistili mnoge situacije...ne kazem da to treba zaboraviti,ali sada nije vrijeme da time razbijas svoju glavicu...sada nije vrijeme da gledas isjecke iz "rekvijema za snove" i "trainspottinga" i marka rentona kako se odvaljuje, ROVAC TI TRENUTNO NE TREBA,shvati to...zaboravi na lose stvari koje su se desile,i snagu crpi iz lijepih sjecanja...kazes da sada ne mozes planirati buducnost...pa naravno,zivot ti je trenutno koma...ali za sve IMA LIJEKA,pa tako i za nas narkomane... :wink:
heeeej,pa ides uskoro u komunu,tamo ces se oporaviti i bit ce sve u redu...i tada ces planirati...
a do tada-znas kako se ono kaze :"ZIVI DAN PO DAN"...
vec smo odavno svi shvatili da si ti jedna divna osoba i super cura...stvarno...
a i ti si vec trebala znati da ovdje imas punu podrsku od sviju nas...ovdje uvijek imas savjet i koju lijepu rijec,jer se razumijemo i u svom ovom nasem jadu smo povezani...
ne znam vise sta da ti velim...
cuvaj se i razmisli o ovome...
KISS & HUG
PDT_Love_23 PDT_Love_25 :smt056
pozdrav i voli vas sve
ANA
:heart:
Potpis.
Lilith

Post by Lilith »

AnAna_mo wrote:LILITH
Ljube, nemoj tako...
U apstinenciji si i pripremas se za komunu...u depesiji si,stavise-depra te razara...to nije nimalo lijepo ni ugodno,ali je uobicajeno za taj period u kojem si sada...BORBA...KOPRCANJE...BORBA...BORBA...Znam da ti je tesko i to razumijem...
ali MOLIM TE shvati, sada ti treba mir,treba ti prijatelj za razgovor (ja sam uvijek tu,a i citav forum :-D )trebas se sabrati i ne opterecivati se stvarima i dogadajima iz proslosti....
a TI RADIS SVE SUPROTNO!!!
nemoj me pogresno shvatiti i pomisliti da te napadam,molim te,jer ja hocu da ti bude bolje i lakse...svatko je od nas radio gadarije kojih se stidi,povrijedili smo svoje bliznje i unistili mnoge situacije...ne kazem da to treba zaboraviti,ali sada nije vrijeme da time razbijas svoju glavicu...sada nije vrijeme da gledas isjecke iz "rekvijema za snove" i "trainspottinga" i marka rentona kako se odvaljuje, ROVAC TI TRENUTNO NE TREBA,shvati to...zaboravi na lose stvari koje su se desile,i snagu crpi iz lijepih sjecanja...kazes da sada ne mozes planirati buducnost...pa naravno,zivot ti je trenutno koma...ali za sve IMA LIJEKA,pa tako i za nas narkomane... :wink:
heeeej,pa ides uskoro u komunu,tamo ces se oporaviti i bit ce sve u redu...i tada ces planirati...
a do tada-znas kako se ono kaze :"ZIVI DAN PO DAN"...
vec smo odavno svi shvatili da si ti jedna divna osoba i super cura...stvarno...
a i ti si vec trebala znati da ovdje imas punu podrsku od sviju nas...ovdje uvijek imas savjet i koju lijepu rijec,jer se razumijemo i u svom ovom nasem jadu smo povezani...
ne znam vise sta da ti velim...
cuvaj se i razmisli o ovome...
KISS & HUG
PDT_Love_23 PDT_Love_25 :smt056
pozdrav i voli vas sve
ANA
:heart:
ANA,HWALA TI STO SI TU I STO ME RAZUMES..... :heart: :heart: ....

STO SE TICE TRAINSPOTTINGA I REQUIEMA,BAS SUPROTNO....UOPSTE MI NE STWARA ROWCA WEC ME PODSECA DA JA NE ZELIM WISE TAKO DA ZIWIM!!!!!!!!!!!!
RANIJE JE BILA DRUGA PRICA....

BAS SAM PRICALA JAAAKO DUGO FONOM SA JEDNIM POSEBNIM DECKOM,KOJI MI JE GLAS RAZUMA...WEOMA CUDNO,RAZMISLJA SKORO IDENTICNO KAO MOJA MAJKA,ALI NJEGA U POTPUNOSTI SASLUSAM,A SA NJOM NE MOGU BEZ WRISTANJA NI JEDAN POZIW DA ZAWRSIM...
WECERAS MI JE NEKAKO UNEO SPOKOJ......

TI SI JEDNA DIWNA OSOBA I PUNO TI HWALA NA OWIM RECIMA... :heart: :heart:
valentine108.gif
valentine108.gif (5.66 KiB) Viewed 2636 times
She likes the Dark
the Devils mark!
paramparcad

Post by paramparcad »

samo da pozdravim moju lepoticu i porucim"punk is dead"...hehehe...salim se,naravno,samo napred.
Lilith

Post by Lilith »

paramparcad wrote:samo da pozdravim moju lepoticu i porucim"punk is dead"...hehehe...salim se,naravno,samo napred.
THANX!!!!
POZZ I ZA TEBE!!!!!!!!!!!!!HUG!
PUNX NOT DEAD.png
PUNX NOT DEAD.png (135.12 KiB) Viewed 2616 times
She likes the Dark
the Devils mark!
Deno

Post by Deno »

s.jpg
s.jpg (43.9 KiB) Viewed 2570 times
Lilith

Post by Lilith »

DENO,THANX 4 PITC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
She likes the Dark
the Devils mark!
Post Reply