ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by YugoStar »

Dobro jutro ti zelim!
Sad znas.
Ja sam ucio znanje i iskustvo,isljucivo na svojoj kozi.
Takva spoznaja je nekad bolna,ali se bar dooobro nauci.
Bice to sve OK!
Nancy In Black

Post by Nancy In Black »

oci boje meda wrote:NANCY pitala si me dolazim li na AN u bgd, dolazim, i doci cu sutra, u 19h makedonska 23, ali verovatno znas, pa ako mozes dodji, bas bih volela da te i licno upoznam
Hm, ne znam da li cu moci, necu nista da obecavam..Videcemo.Ako ne sutra onda tamo sledece nedelje ili tako nesto, zavisi od mojih obaveza. I ja bih volela tebe da upoznam, bas, bas! :-D Dodjem i pokupim te i odpalimo na Kalish da se ispricamo i onako na AN ne mozemo da pricamo "medjusobno", haha, salim se samo.
A sto se tice tvog poslednjeg posta - to sto si popila malo alkohola nece skoditi, bezveze je da sada moralisemo kao: "Nisi trebala, zamenjujes jednu supstancu drugom, moras da naucis da zivis trezvena...bla, trutj..." Neces sada ceo zivot da se shetkash da se slucajno ne napijes ili da slucajno ne popijes neki bendzos kada ne mozes da spavas 2 noci....Samo treba biti umeren u svemu i to je to. To sto si popila par chashica ne cini te alkoholicarkom, a u postu deluje kao da se pravdas nekome. Jeste da mozda i ja sada preterujem posto si tek mesec dana cista a ja pricam kao da si cista 3 godine, ali i mesec dana je mnogo vremena pogotovu sto "nama" vreme bez gudre prolazi bolno sporo...I dobro je to sto ne gajis neke preterane simpatije prema alkoholu ( kao tvoja drugarica Nancy na primer :oops: ) inace bi se verovatno vec uveliko opijala...Ja imam obicaj da pijem kao luda kada me sibne rovac, a i u medjuvremenu....
It's not a matter of luck it's just a matter of time!
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Draga moja OBM
Neka si ti samo izasla iz ta 4 zida to je sad najvaznije, neka si i popila koju i malo bolje se osecala, vazno je da zaboravis sva ona sranja koja te muce, vazno je da na makar na sekund ne mislis na njega, a kako Yugo kaze pojavice se i onaj koji lebdi - a ko zna mozda se i pojavio!!!veruj mi. znas moju pricu i sta sam sve prosao i sta se sve desilohvala bogu ziv je, a ako je sudbina namenila da budete skupa ponovo to ce se desiti mozda i tamo daleko. Ja sa, siguran da i on ovo cita i da je i njemu tesko. Shvati to kao prelazni period. Tebi je sad tesko, ja to znam ali kad se pojavi taj sto lebdi i zbog kog ces ti lebditi sve ce biti lakse. Fakat je da ti i on bi ponovno povukli jedno drugo, nemojmo se zavaravati, bolje je i za tebe i za njega. Nije ni njemu lako znas ti to vidio sam u onom mailu, i on bori svoju bitku sam kao sto svi mi moramo svoju bitku izboriti sami. On mora naci uzrok zasto sva ta sranja kao sto i ti ija i svi ostali pa se sa tim demonom uhvatiti u borbu. Cinjenica je da smo mi imali vecina nekog demona u nama koji je js gori demon zamenio i nama je postalo lakse jednostavnije jer sa ovim nema boli a sa onim boli jako jako. Zato draga moja prijateljice nemoj ocajavati, popi ponekad ako ce ti biti lakse. ja sam evo u par dana bio poceo piti da bi zaboravio Du, jer smo se posvadjali bili daleko jedno od drugog, ali shvatio sam da ja moram da se prvo sredim i da onda napraviti sta treba. volio bi te videti dolazim uskoro u ns a mozda zapalim i do zr do tebe.
ajde drzi mi se nije tako sve strasno.
YugoStar

Post by YugoStar »

Slazem se sa igracem!
On ti je drug,kao i ja.
Znas da ti obojica zelimo najbolje!
oci boje meda

Post by oci boje meda »

dragi moji tnx.....IGRICE veruj mi sve ce se srediti, i ako treba da otpalis tih 900 jebenih km otpalices, ako ne treba, jednostavno se nece desiti, isto kao i kod mene, ako ztreba da odem oticicu. juce kada sam drugarima izlozila situaciju, jedan je odmah poceo ma jesi li ti luda , sta ces tamo, vrati se u NS, leo sredjena, cista da se opet zajebavamo kao nekad, sta cu ja kada si ti tako daleko. drugi konta o cemu pricam, tj da nema meni oporavka ovde previse boli i previse je uspomena....lepih i tuznih......YUGO, tebi nista ni ne treba reci......NANCY bas bi bilo super da dodjes...jednom i hoces pa cemo se ispricati....ljubim vas sve
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
YugoStar

Post by YugoStar »

O:)
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

............... ćao........... da te toplo pozdravim i da ti poželim da mi budeš čvrsta. nedaj se mila............. ljubi Jaca......... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Draga moja, jeste tako je ako treba ako je sudjeno otici cemo. Ja se sam iskreno nadam da se necemo zajebati, pogorsati stvari jos vise, da to nije nas beg od nase realnosti koja je nama neizbezna i koja nam isto takopretstoji meni sa subovima tebi sa uspomenama na njega i roviti smo jos i suvise i ti i ja i svi ostali. Ma jebi ga bicemo roviti citav zivot. Ponekad se pitam sad kada sam cuo pricu o kralju funka, kako se predao, kao i Magi kao i mnogi drugi pustili se da ih voda nosi u zaborav. Samo ko ce se nas secati nasi roditelji poneki prijatelj. King je bio depresivan izgubio je volju video je da ce ostati citav zivot neprilagodjen, nerkoman ex narokoman, drogeras, kako ga zovu moji i mnogi drugi. A on je bio car, zabavljao celu hrvatsku i sire svi su ga voleli kada im je izneo svoj prljav ves, kada su mogli proviriti u njegov zivot i shvatili tj sebe uverili da je njihov jebeni mali zivot bolji od onog ludaka , flegmaticne zene i jos udarenije kcerke. A Q. je bolji, zivimo u svetu gde se sve treba sakriti, gde nemoj da komsija vidi ili cuje, radovati ce se nasoj tragediji. Malogradjanstina!!!
Mila moja znas koliko te volim i samo molim boga da si u pravu sa odlaskom da je to tvoj spas kao i da je moj spas 900 km na putu za jug iako je dan vreo i put dug i to u zadnjem vagonu. Dali cemo uspeti? ja znam da jos ne mogu i ne zelim nigde otici, ne mogu, moram prvo uciniti nesto od svog zivota pa tek onda ,a put za jug, morati ce sacekati mislim idem ja tamo, kod celave, ali prvo da ja napravim nesto od sebe. Oni samim tim sto su rodjeni tamo, sto su im roditelji stari gospari dubrovacki, imaju tu privilegiju da im je zivot laksi, ako je laksi. Mi se moramo izboriti za nase mesto, pogtovo mi cigani cergari koji pola svog zivota smo na nekom putu ni na nebu ni na zemlji. Mnogo nas je takvih koji su svoje mesto pod suncem svoju mladost izgubili nasavsi ga u ovom zlu, neprilagodjeni, neprihvaceni, izbeglice, cetnici, ustase i naravno drogosi. Valjda draga moja postoji to mesto i za nas. Do sada ga ocigledno nismo pronasli, a mozda i jesmo samo sto smo bili u ovom sranju, ne svesni da je upravo to neko mesto nase mesto pod suncem pa smo otisli dalje.
eto pomoliti cu se bogu i danas u 15.15 pomolimo se svi bogu za KRALJA FUNKA naseg suborca on ce biti u crvenom odelu i cilindru a svi ce biti u sarenoj odeci, i nadajmo se da ce sresti tamo negde svog idola Jamesa Browna. i kako Partibrejkerski kazu u jednoj od mojih omiljenih pesama kazu
BOŽE OPROSTI NAM PRUZI RUKU I POMILUJ NAS, OVO JE MOJA MOLITVA NE ZABORAVI NAS....
oci boje meda

Post by oci boje meda »

au IGRICE moj dragi, nahezih se sva kad procitah tvoj post,.....ja ZNAM da je moj spas tamo preko, i ZNAM da mi nije rano da odem, jer ako PREDUGO ovde ostanem, znam vracam se na pocetak....ili cu jako tesko uspeti da se ne vratim....jer ja nema sta da menjam, mislim na ekipu, i sve to....osim sebe same i svoje glave..... a to ce mi biti mnogo lakse daleko odavde. shvatas o cemu pricam jer znas sta je sve bilo.....i koliko boli...ali ono sto si pisao o svetu ovom kakav jeste, moramo ga prihvatiti. o tome sam htela govoriti danas. jece na AN upravo je bila tema PRIHVAANJE. svako je rekao sta je imao, price su nam manje vise vrlo slicne.jos kao vrlo mlada, shvatila sam da mi se ovaj svet ovakav kakav je ne dopada.svi lazu, gledaju sebe, imaju amove na ocima...ik onda posto ja nisam mogla da prihvatim svet, pocela sam da bezim od njega.kako?kao i svi mi, kroz droge, prvo su to bile tablete, pa gandza i na kraju naravno kralj kraljeva prokleti heroin...i onda sam se tako godinama drigirala heroinom, i dugo mislila kako sam uspela. eto nisam kao drugi, nemam te amove na ocima.....sve dok jednog dana nisam shvatila, da sam i ja u jebeno zestokoj kolotecini, da sam upravo u onom od cega sam citav zivot bezala, da i ja imam jebene amove na ocima, samo druge boje....moj zivot je bio kolotecina, sve se svelo na diler dop i ja.....amovi su mi bili veci nego kod drugih, onih tzv obicnih ljudi...oni su mozda imali cak i sire vidikje, jer ja sam videla samo heroin.nista vise.bilo mi je bitno samo da se uradim.da bih pobegla od kolotecine. a nesvesno sam u nj upala. i dok su obicni ljudi vodili obicne zivote kojih sam se ja tako grozila, ali oni su ipak nesto menjali u svojim zivotima makar na kratko, oni su putovali, odlazili na letovanja zimovannja...a ja...ja sam ostajala u sobi sa svojim voljenim praskom.nista nisam uradila.ni od cega pobegla.stvorila svoj svet iz kojeg se nije moglo pobeci, cinilo se nije bilo izlaza
i onda mi je kliknulo. kada sam shvatila upravo to, da je moj zivot postao upravo ono od cega sam citav zivot bezala.kolotecina.i shvatih da samo treba da naucim da prihvatim ljude takve kakvi jesu, neka su obicni, sa sivim pogledom, i u sivom odelu, shvatih da upravo bez droge, ako uspem u tom sivom svetu ostati sarena i svoja, da sam uspela...i tako je krenulo moje lecenje......i tako sad ponosno gledam u novi crveni privezak na kojem stoji sa jedne strane AN a sa druge strane pise CIST I SPOKOJAN 30 DANA.....juhu.....i ja sam zadovoljna. zaista.imam svoje napade histerija i padove, ali u poslednje vreme to nije bilo zbog droge, bar ne direktno, ti bar igrice znas.....bilo je to jer smo LJ i ja zavrsili bez reci prakticno, svesno a nesvesno, zbog nerazumevanja mojih, ali ne i zbog zelje za drogom..tih padova nije bilo. ne kazem da nikada necu pozeleti da se uradim, ali danas ne zelim, o sutra necu da razmisljam, jer ko zna da li ce sutra uopste doci...ko zna sta sve moze da se desi...zato polako i strpljivo dan po dan... asad opet na pocetak, za tebe ne znam ali za sebe sam sigurna da me tamo preko ceka bolje sutra i laksi oporavak. zato i zelim da odem.....pozzz
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
Falco

Post by Falco »

...Buenas Nochas,..malena,.....nisam doso sad da moralisem i to,..jer i nisam ti najkompetentnija osoba za to,...

...ali tu sam,...da ti pruzam podrsku,.....i kazem ti,...ne damo se mi ;-)

a depresija i ostali mrak,...evo: :butthead:

pozz...OBM
tryin" to be the best of me,...
Post Reply