ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
Moderator: sanela
- overseas girl
Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
.... i ja sam tu sreco ... Yugo brate,javi se... nemam vremena ... ni trunke i sve vas volim, o kako vas volim...
kad biste vi samo delic od toga voleli sebe...
kad biste vi samo delic od toga voleli sebe...
-
POSLEDNJI POZDRAV ZA VELIKOG COVEKA DINU DVORNIKA!!!!! SLAVA MU!!!!!!!!!!!!
- Nancy In Black
oci boje meda wrote:NANCY, pokusala sam i sa igricama i sa filmovima ali nista mi ne drzi paznju. ne ide jednostavno. ne mogu. konacno sam pocela da citam knjige, polako, nekada sam ih gutala....ali dobro, i to je pocetak...tv ne palim danima, zvuk mi smeta, sad samo tisina ili moja muzika prijaju mojim usima.....tuzna sam jebeno...sve svesnija postajem da sam ostala bez svoje ljubavi, mada on u mailu kaze da zna da nema druge devojke za njega osim mene, ali koristi proslo vreme.ocigledno da je i on bolno svestan da bez obzira koliko smo se voleli i koliko se volimo sada, nece to ici...previse je bolnih uspomena, pretezak je krst koji na ledjima nosimo....i tako iako sam podsvesno bila svesna jos dok smo se rastajali pre njegovog odlaska u komunu da je to kraj, potajno sam se naravno nadala da ce nasa ljubav ipak pobediti....ali izgleda da nije.....a najtuznije je sto se mi toliko volimo, a nikada vise necemo biti zajedno....nikada necu naci nekog kao on, jer je on poseban, moj decak koji hoda na rukama, kome trcim otvoriti vrata kada cujem kljuc u bravi, koji najdivnije nakrivi glavu nasmesi se, oci mu se smese, cvrsto me zagrli, i samo kaze bebo moja...niakada necu to vise naci...ne kazem da necu naci drugog muskarca, ali nekoga kao on nikada, jer je on zaista poseban, on je moj decak koji hoda na rukama......

Neverovatno...kada bih pisala o D. napisala bih 80% istih stvari kao i ti.....Boli sve to...Ali da ti kazem nesto - nas dvoje nismo zajedno vec evo - 3 godine, i vremenom ta bol prodje, ostane samo neka blaga tuga kada se setim svega, vremenom one i ruzne stvari odlozis u neku fioku skroz na dnu, gore na povrsini ostanu lepe stvari kojih krenes da se secas uz osmeh, VERUJ MI...On ce uvek ostati "tvoj decak koji hoda na rukama" i ti ces uvek biti ono sto on kaze da si, i tako ostaje, ali vas dvoje idete dalje svojim putevima...Kao sto sam ja za D. ostala Alis ( Po Alisi u zemlji cuda ) i Medica, i cak me i sada kada povremeno posaljemo mail jedno drugom, ili kada se cujemo, tako i dalje zove. I ja znam da ta devojka sa kojom je sada nikada nece zauzeti ono mesto u njegovom srcu koje je odvojeno za mene, isto kao sto ni jedan muskarac nece zauzeti mesto u kome je on, ali vise ga nikada necu voletikao pre, i vise nikada necemo biti zajedno. E tako ces se i ti osecati za neko vreme, videces..Npr, kada smo se rastali neko vreme nakon toga sam bila ubedjena da nikada vise nikoga necu voleti, da je to kraj krajeva, dno dna...medjutim sada sam sigurna da je moje srce otvoreno za neku novu i snaznu ljubav, i spremna sam opet da volim cak i jace nego tada....Ali trebalo je vremena, znas.....
Sto se tice igrica i bilo kakvih zanimacija i knjiga je dobro resenje samo nemoj da se bacis na neku mracnu i tuznu tematiku, pogotovu ne ljubavnu, nego nadji neku fantaziju. Imam ja dobru preporuku za tebe, ako imas para i neku dobro opremljenu knjizaru. Trilogija po kojoj je snimljen film, prvi deo The Golden Compass, cula si za taj film. E nadji sve tri knjige:
Filip Pulman - Severna svetlost, Cilibarski durbin i Cudotvorni noz.
Prica je fantasticna, i verujem da ce ti se dopasti! Prvi deo filma je takodje fantastican, odradili su sve kao u knjizi, ali prvo procitaj sve tri knjige pa gledaj film.
A ako nemas para i ako ih nikada ne kupis, jednom kada ja budem imala para dobices ih na poklon od mene ako se jos uvek budu prodavale!

It's not a matter of luck it's just a matter of time!
- overseas girl
...i kako sada da se oprostim od tebe, i kako sada da zaboravim na sve... i kako sada da se otkacim od tebe, i kako sada da zaboravim na sve... 
RIP Dino

RIP Dino
A sta ako naleti momak koji ne hoda na rukama,nego lebdi?
- oci boje meda
ne znam ljudi, sve je jako sveze i sve jako boli, NANCY volela bih da si u pravu.....zaa ono da nikada necu nikoga kao njega voleti jesi, i ja sam kada kazem da znam da on nikada nece naci i voleti devojku kao mene sto je. ja to znam. ali zivot ide dalje, vreme leci rane, oziljci ostaju.....
YUGO, nadji mi decaka koji lebdi...hehheheh
tuzna sam, i ne mogu da verujem u price, prosto ne umem da verujem kada mi kazu da ce sve ovo proci, i bol za izgubljenom ljubavi, i ova depresija sto je nas voljeni-omrazeni prasak nosi...jednostavno ne mogu to da pojmim.....ne dopire to mog mozga...citam, ali uvek pomislim meni to ne moze da se desi, to se desava drugima, kako je moguce da ovolika bol prodje?iznova postavljam to pitanje i ne dobijam odgovor, valjda zato ne mogu ni da poverujem....ljubim vas sve
YUGO, nadji mi decaka koji lebdi...hehheheh
tuzna sam, i ne mogu da verujem u price, prosto ne umem da verujem kada mi kazu da ce sve ovo proci, i bol za izgubljenom ljubavi, i ova depresija sto je nas voljeni-omrazeni prasak nosi...jednostavno ne mogu to da pojmim.....ne dopire to mog mozga...citam, ali uvek pomislim meni to ne moze da se desi, to se desava drugima, kako je moguce da ovolika bol prodje?iznova postavljam to pitanje i ne dobijam odgovor, valjda zato ne mogu ni da poverujem....ljubim vas sve
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
- oci boje meda
NANCY pitala si me dolazim li na AN u bgd, dolazim, i doci cu sutra, u 19h makedonska 23, ali verovatno znas, pa ako mozes dodji, bas bih volela da te i licno upoznam
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Kontam te ja odlicno,pa prosao sam vec to,mislim neznam sta da ti kazem vise,a da ti bude bara malo bolje i da se neponavljam kao papagaj.
Ti nemoj recidivirati,skupljaj sate,dane,sedmice,mjesece....pa ce i taj "lebdeci" dojezditi,sigurno !
Znas koliko te gotivim!
Ti nemoj recidivirati,skupljaj sate,dane,sedmice,mjesece....pa ce i taj "lebdeci" dojezditi,sigurno !
Znas koliko te gotivim!
- oci boje meda
jbt ljudi ko bi rekao da tolerancija moze tako brzo da opadne!NE! ne, nisam reecidvivirala, barem ne sa drogama, ali dosli su mi drugari iz NS i konacno sam izasla naPOlje, van jebena 4 zida, i kompa koji mi je jedina spona sa spoljnim svetom, bolnicu ne racunam.....i iako ne pijem popih sada par duplih crnogorskih ......i upopste mi nije lose..ringispil u glavi i bas mi se dopada,,,.znam da ce mnogi reci kako gresim, ali jbg, meni je dobro, polupijana, ni placebo ne boli toliko, ni ljubav izgzbljena.....to je ona rupa koju smo popunjavali dopom.....NE, nemam nameru da sad tu rupu umesto dopom punim alkoholom,o9vo je samo za ovaj put, jer kako nas AN uci i alkohol je droga, ali eto jedan izlet, ionako ne volim nesto alkohol, nikada ga nisam ni nesto preterano konzumirala.bas retko.ali sad kad nema druge alternative, a ti izolovan od sveta dugo vremena, daj sta das, pa makar to bila i loza crnogorska...ionako je to sad i ko zna kad opet.....pravo mi je dobro...mada sam i nekako tuzna, prica sa drugarima.... podsecanja, njihovca sreca na mojih mesec dana cistoce i moje bas me briga......cini me ipak tuznom..nista ne moze da popuni prazniunu u mojoj dusi...i srcu...zal za izgubljenom ljubavi...saznanjem da ces uvek u nekom drugom traziti njega, a on je daleko, i znas da se volite i da ste savrsen spoj...nekada bili, jer prokleti prasak je ucinio svoje.....rakoh jednom nikada nisam verovala da heroin moze da razori pravu ljubav. e pa moze! iz sopstvenog iskustva govorim...sad da nije bilo H, verovatno bismo slavili prvi rodjendan naseg deteta...ovako svako na svojoj strani tuguje....zali i zna da nikada vise, nećemo se uhvatiti za ruke ni hodati od ugla do ugla, i pokušavati uzalud da se setimo dok ćutimo nečega vrlo važnog, nečega toliko ogromno važnog čega se razdvojeni nikada više nećemo moći setiti...... 

pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?