Sretan rodjendan

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Hvala legendo na cestitkama, jao ja u zivotu za jedan rodzendan nisam ovoliko cestitki primio, ali naj, naj zalosnije sto su mi tri banke (30) ali eto ja se opet osjecam kao da mi je 20-cvancika.Hhheheh, ljubim vas.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
M4j4

Post by M4j4 »

Samo se ti nama podmladjuj,Omare,ima za sledeci rodjendan da se osecas kao da ti je 16 ;-) Jos jednom,sve najbolje!!!
Image
zvrky

Post by zvrky »

Boga mi Omare ni ja nisam dobila toliko čestitki u životu i verovatno neću,ali to ti valjda nešto govori...VOLE TE LJUDI BAR OVDE NA FORUMU :!: :!: :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

To je vrijednost svakog čovjeka, ako te ljudi vole znaci da si dobar, a ako te ljudi ne vole onda si gofno od čoeka.Ja se bar trudim da budem OK, naravno i ja imam svojih momenata kada sam sam sebi fuj.Trudi se i bices kako treba.Cmokenzi
zvrky

Post by zvrky »

Naravno da se trudim dragi Omare,ali nije mi baš toliko bitno da me baš svi vole,samo po neko... :lol:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Znaš da te ja volim :!: :heart:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Fanatik

Post by Fanatik »

Eto vidis da ima neko ko te linvo, evo pepeljuga ,pa onda skoro svi te ovde vole .Nemoj biti tako nemilosrdna prema sebi, voli sebe, cijeni sebe.
sunrise

Post by sunrise »

Ja se naknadno pridruzujem cestitkama povodom rodjendana a ujedno bi ovom prilikom htjela reci Omaru da sam te puno citala...isto tako sam citala o tvojim problemima i traumama kroz koje si prosao u zivotu te ti zelim reci da ti se divim na tvojoj hrabrosti, velicini i snazi da si usprkos svemu izasao kao pobjednik...
Teret koji nosis na ledjima je povelik ali ti sa njime uspjevas izaci na kraj dok bi mnogi vec davno bili slomljeni pod tom tezinom.Odakle crpis snagu samo ti znas. Puno toga si postigao na sta mozes i trebas biti ponosan. Ja ti se divim u puno pogleda. respekt
Fanatik

Post by Fanatik »

Hvala ti puno na ovim rijecima hvale i na podrskama.Ni ja stvarno ne znam odakle ni kako sve to postizem.Ono probudim se ujutro i krenem a kada kuci dođem na kraju dana osjecam se prazno, jer nema onih ljudi sa kojima sam provodio citav život.Nemam nekog prijatelja ,ono najboljeg.Imao sam ga i on je nažalost umro.Šta cu, sada imam vas i ovaj forum i vjeruj mi jako mi je lijepo.Još jednom hvala vam na svemu ,koliko sebi zeli brzo ozdravljenje tako zelim i vama.Puno cmoka ,puno lijepih želja.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

SAMO JE POTREBNO DA SE DRŽIMO ZAJEDNO :!: PDT_Love_10
Locked