SEX-sada i ranije-okreni-obrni ;)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

mvp

Re: SEX-sada i ranije-okreni-obrni ;)

Post by mvp »

volim sex ali ne i komplikovane devojke...
primer!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xDO6Y4jy95E[/youtube]
trice i kucine
sunrise

Post by sunrise »

sladja kurva hehe
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Tužna

Post by Tužna »

Joj...sex sada je kada sam strejt je mnogo bolji,dok sam bila na dopu o sexu nisam ni razmišljala a iskreno nikakvu potrebu za njim nisam ni imala...pošto sam uglavnom uzimal heroin,sex me nije zanimao...dešavalo se da po godinu dana nemam odnose...ali zato kada sam se skinula sa dopa prvih mesec dana mi se često dešavalo da u snu svršavam.
Tužna

Post by Tužna »

pepeljuga84 wrote:
I ne mogu se porediti orgazam i fleš-fleš je mnogo bolji :wink:
Ovo je bila moja svakodnevna izreka..."fleš je bolji od sexa"...ali sada znam da to definitivno nije tako i da nema boljeg fleša od orgazma kada si strejt... :smt041
paramparcad

Post by paramparcad »

ej,sad...
Tužna

Post by Tužna »

paramparcad wrote:ej,sad...
ej,sad...ŠTA?????????? ... :smt017
black rose

Post by black rose »

Jel ovo na telefonu zmaj od Shipova???
Nista se ne desava bez razloga...
black rose

Post by black rose »

Iskreno,ne sjecam se svog zadnjeg strejt sexa... mozda prije daaaaavno al i tad sam bila napusena krava!!!
S mojim bivsim(pokojnim deckom)seks je bio odlican toga se sjecammmmmmm,ali svaki put smo bili uradjeni,a poslije nekog vremena smo izgubili i volju za njim,mozda 1 u 2-3 mjeseca(porazavajuce ali istinito)...
Moj sadasnji "decko"-ako ga uopste mogu tako nazvati,s njim sam svaki put bila uradjena,a evo kako se skidam i kako sam cista ovih desetak dana nismo se ni sexsali,nekako nemam snage za to nikako... Vidjecemo...
Nista se ne desava bez razloga...
Tužna

Post by Tužna »

black rose wrote:Iskreno,ne sjecam se svog zadnjeg strejt sexa... mozda prije daaaaavno al i tad sam bila napusena krava!!!
S mojim bivsim(pokojnim deckom)seks je bio odlican toga se sjecammmmmmm,ali svaki put smo bili uradjeni,a poslije nekog vremena smo izgubili i volju za njim,mozda 1 u 2-3 mjeseca(porazavajuce ali istinito)...
Moj sadasnji "decko"-ako ga uopste mogu tako nazvati,s njim sam svaki put bila uradjena,a evo kako se skidam i kako sam cista ovih desetak dana nismo se ni sexsali,nekako nemam snage za to nikako... Vidjecemo...
Pa baš upravo sada treba najviše da se sexaš,jeste da nemaš snage ali probaj i videćeš da ćeš se bolje osećati i fizički i psihički.
sunrise

Post by sunrise »

ja apstiniram vec skoro dva mjeseca.kad si u dugoj vezi i imas redovite odnose i onda uslijedi aus dodju momenti da ti zafali njeghovo tijelo no ajde ide sve to nekako kad imas druge probleme.
mislim da puno cura nema pojma o seksu i svojem tijelu i ima hrabrosti izboriti se za svoj uzitak
isto tako mislim da se na jednu ruku mogu nabrojati uopce one koje su ikad imale i znaju sta je orgazam.mislim da su mlade cure dosta sputane pa rade ili dopustaju da im se r ade stvari koje nisu njihov osobni izbor i da ga one uopce nemaju jer se ne poznaju a kamoli svoje tijelo a jos manje se usude reci "ja to volim i nesto drugo.
nekako furam film da zene tek u 30-time ili 40-tima dolaze do prave seksualne snage i ispunjenja a do tad ih voza ko hoce i kako hoce
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply