Ovako, da si otkrijemo tajne, omiljene stranice, forume, igrice....
Recite mi na koje stranice najcesce idete, sta volite raditi na netu?
Koliko sati dnevno provedete na internetu dnevno?
Pretpostavljam da svi mi imamo neke rituale tipa, npr.ja prvo prelistam novine "Glas Istre", pa neke dnevne austrijske novine, ili casopise tipa "People" gdje vidim novo u svijetu, ko je s kim, ko je na lijecenju, ko se udebljao, nove mode.
Onda dodjem na forum.ba pa sam tu koliko mogu provesti,ovisno o vremenu i koliko mi bebica dozvoli.
Volim gledati nollywood filmove pa to radim ako imam vise vremena
Ponekad odem na mameibebe.com po korisne stvari vezane uz bebe i majcinstvo.
MNS otvaram u principu samo ako znam da sam se dogovorila s nekim naci i pricati, inace se psovetim sta me zanima.
Za igrice idem na playit.ch-tamo ima krdo koje su mi ok
Ponekad svratim do e-bay
nemam pojma, dodati cu jos toga kad se sjetim
sta je s vama?
INTERNET
Moderator: sanela
Re: INTERNET
Na netu sam uglavnom samo rano ujutru, kada se probudim, to je oko 15 minuta, prvo odem na b92, pa firmin sajt, pa narkomanija.ba...Ponekad odem na jos neke strane, nista odredjeno, u principu retko provedem vise od pola sata dnevno na netu.
SAMO CEO ŽIVOT...
- Sagitarius
ovaj forum,uho,black poppy,erowid,moj-posao,slobodna dalmacija,mikroelektronika.com.
3-4h dnevno na netu.
3-4h dnevno na netu.
Šta je to?mvp wrote:tube 8 ,uglavnom!!!
- Zona Sumraka
kapiram da je mislio na youtube...
hahaha pa kako se zabavljate vi zene kad ne gledate tube8,youjizz,redtube,lubetube,i jos gomilu inace jako edukativnih sajtova!!!sanela wrote:Šta je to?mvp wrote:tube 8 ,uglavnom!!!Zona Sumraka wrote:kapiram da je mislio na youtube...
trice i kucine
hahahahahahamvp wrote:hahaha pa kako se zabavljate vi zene kad ne gledate tube8,youjizz,redtube,lubetube,i jos gomilu inace jako edukativnih sajtova!!!sanela wrote:Šta je to?mvp wrote:tube 8 ,uglavnom!!!Zona Sumraka wrote:kapiram da je mislio na youtube...
sad upisah u google... ccc
Jeste da sam plavuša, ali jbg... ne znadoh za ove edukativne sadržaje do sada.
Cekiram E-mail,....forum Narkomanija.ba,YouTube,Izklop( to ti je jedan sajt za razonodu-mislim da se tako pise---pa slovenac sam.....haha),..pa onda dosta sam i na Wikipedia-i,.....a i Google je moj dobar prijatelj,..pa sta on izbaci to ja cekiram,... 

tryin" to be the best of me,...
Jooj na netu sam oko 4-5 sati dnevno....uglavnom sam po raznim forumimasunrise wrote:
Recite mi na koje stranice najcesce idete, sta volite raditi na netu?
Koliko sati dnevno provedete na internetu dnevno?