ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

oci boje meda

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by oci boje meda »

danas sam kao nesto bolje, jos uvek me drzi AN od sinoc,ali decak iz vode ubi me u pojam podsetivsi me na PLACEBO, a pogotovo stvar without Im nothing, i sad je iznova i iznova slusam i vrtim u krug, mislim da su svi u kuci i ulici poludeli ali ko ih jebe...i znam da to sto radim nije dobro za mene jer stvar me ubija, koda, pogotovo jer sam jebeno sama, i tako......umesto da nesto uradim ja dopustam da me pesma uvuce i polako ubije....a bas sam bila dobro...decace, decace....ali proci ce i to...dan po dan, pa doci ce i moj dan....jos malo....nadam se....iskoristicu seobu divljih ptica za beg....
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
overseas girl

Post by overseas girl »

e, drugari, samo nesto da dodam... na ovo hocu sad i hocu sve... to ne treba da izgubis nikad - moze to i kad si str8 odlicno da radi... a kad je jos prihvaceno od okoline... onda je ludilo... to ja samo da vam ubacim malo sunca...

P.S. odoh ja sutra na kurs sky diving-a

sifra: ludo i brzo i hocu sad i hocu sve

voli vas sve puno vasa overseas
sanela

Post by sanela »

oci boje meda wrote:danas sam kao nesto bolje, jos uvek me drzi AN od sinoc,ali decak iz vode ubi me u pojam podsetivsi me na PLACEBO, a pogotovo stvar without Im nothing, i sad je iznova i iznova slusam i vrtim u krug, mislim da su svi u kuci i ulici poludeli ali ko ih jebe...i znam da to sto radim nije dobro za mene jer stvar me ubija, koda, pogotovo jer sam jebeno sama, i tako......umesto da nesto uradim ja dopustam da me pesma uvuce i polako ubije....a bas sam bila dobro...decace, decace....ali proci ce i to...dan po dan, pa doci ce i moj dan....jos malo....nadam se....iskoristicu seobu divljih ptica za beg....
Ih, najlakše je okrivljivati nekog drugog za naše ponašanje. Nema dečak iz vode ništa s tim što se ti crnjačiš uz Placebo... Trzni se, promijeni pjesmu. Ko će to uraditi, ako nećeš ti? Promijeni film u svojoj glavi, draga... Čuvaj se
oci boje meda

Post by oci boje meda »

eh, kada bi to bilo lako tako, promenis pesmu....ali sta je sa onim u tvojoj glavi.lako je kliknuti turn off, ali pesma se nastavlja vrteti u glavi i vrti i vrti i vrti, koliko god se ja batrgala.....polako gubim snagu.danima sedim u svojoj sobi zatvorena, osim kada me odvedu svakog jebenog dana jebenog prepodneva na psihijatriju, gde glupi lekari samo me kljukaju lekovima, a u stvari nemaju pojma sta rade, i tako sedim u svojoj sobi, svoja 4 zida, posmatram zoru kako svice, novi dan kako se radja, pa suton, polako pada mrak, ubija dan, mesec i zvezde zaklonili su sunce, a onda novo svitanje, novi dan ubija noc.....i tako dan za danom, osecam kako zivot prolazi pokraj mene, a ja sam potpuno nemocna, ne mogu nista, jer moji vode glavnu rec, tuzno je da sa svojih 30 godina sam potpuno nemocna, ucenjena......ok. sama sebe sam dovela dovde, ali ako pokazujem napredak, zasluzujem malo vise od 4 zida.....i prozora......
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Falco

Post by Falco »

Hei,...O.B.M.,....generacijo:),......ja sam ti godiste 79,....huh,..znam kako ti je,....meni se isto dogodilo pre jedne 2,3 godine,..ne volim se bas sjecati,...ali tada,..(bilo je moje prvo zesce skidanje),...ja sam se za izolaciju,..odlucio sam,....jer,....tada nisam imao snage da idem medju ljude,....bila su to strasna vremena,..jer bas tada kad se ja odlucio skidati,...napisao sam mojem best friend-u,..kako ne zelim vise da smo u kontaktu(on nije htio da se skida),..i saznam onda kroz nekoliko dana kako ga jedan junkie ubio zbog 3g dop-a.... :(..I to je mene tako pogodilo da 6. mjeseci nisam izasao iz kuce,....No,..isao sam samo na terapiju 1,..ili 2. puta tjednom,....i ja sam tada bio na Antidepresivu i jos na jednom Antipsihotiku(Seroquel),..koji se inace rabi za ljecenje shizofrenije i manije,...,..Ja neznam,..sad bas tocno za tebe,..ali tada bi ja bez lijekova 100 posto napravio suicide,...mene su spasili,....Imao sam tada tjedan do dva, noci bez sna,...mozda za koji sat,..ali to je to,....sjecam se kako su mi davali one tablete za spavanje,..Sanval,.....ali nista meni nije pomoglo,.....

...ej,..sori,..malo se opet raspisao,...ali samo zelim da ti kazem,..kako su lijekovi mozda i tebi sada potrebni,..da preguras ova vremena,...jer i meni se tada cinilo(kroz neko vreme),..da mi svi ti lijekovi ne trebaju,..i sam sam prekinuo terapiju,...ali bas sada vidim,..da je to bila pogresna odluka,...jer se depresija i svo ostalo sra..e,...vratilo 100 puta snaznije,...

...zelim ti opet napisati kako mislim na tebe i kako mi nije svejedno kako si,...ali isto da razumijem kakav mrak se spustio u tvoju dusu,...ali opet,....i starcima treba mnogo vremena,....(isto i tebi),.......tesko je to,.,...znam,..dusa treba mnogo vremena da se izljeci,...nazalost,...znas sta sam ja tada radio?.. :D ..renovirao sam pola kuce,....svaki tjedan sam slao cale-ta po material za kucu,...naucio polagati ploscice,...laminate,....oko dvorista sam postavio novu ogradu,.....ma svasta,...bio sam pravi mali kucni majstor :D pa da,....i opet naucio koristiti kompjuter,...jer sam mnogo godina prespavao,...i tako to,...

....saljem ti zagrljaj i ne daj se,....volimo te svi ovde na forumu i sa tobom smo kroz sva vremena,....
tryin" to be the best of me,...
oci boje meda

Post by oci boje meda »

hej falco, mnogo znaci sto mislis na mene...nisam ti ja sve lekove izbacila pa i na tvojoj ispovesti bas o tome pricala, uzimam antidepresive psihostabilizator i spavalice, ali sam pod br,1 izbacial neuroleptike, jer su mi pravili strasne blokade u mozgu. to su mi dali zbog mog pokusaja suicida i i uopste tih suicidalnih misli, ali posto sad imam jedan motiv koji me drzi nema vise ni tih misli.pa izbacih to sranje. kontam ja, to sam ti pisala kod tebe, da su nam u prvo vreme lekovi potrebni, ali ne predugo...i tabletomanija je jbg bolest ovisnosti, kontas? ali polako.jedno po jedno, prvo prasak izbaciti, lekove cemo lako.....kako tebi ide, sa tvojom anakondom, meni sutra mesec dana, hura!!!!najduzi period apstinencije ikada, do sada samo fiziku izgurala, i cim prodje to i napustim roditeljsku kucu ja odmah okrecem broj..a sto se izolacije tice, i ja sam sama dosla kod mojih rekla im sve fore na koje ih mogu preci i rekla da mene pustaju nigde, ali to je bilo 19.06. ok, napravila od tada 2, 3 ozbiljnija recidiva, sve u prvoj polovini jula, pokrala ih, i sranja ostala, ali od tada sam kao dobra.mislim na to, da nisam pravila recidive, vec se metom skinula, pa detox, i od onda sam cista, tako da bi se moglo reci da sam i vise od mesec dana str8 ali ajde kao da racunamo od dana kada sam pocela da pijem blokove-06'8.2008. mada u AN pod cistocom se podrazumeva apsolutna cistoca, znaci nikakvi lekovi niti blokovi, ali i svi oni sve to kontaju, i svi oni su pili lekove i blokove jer nam u prvo vreme trebaju, a od nas i nase volje zavisi koliko cemo dugo uzimati....meni eto ako upali ta varijanta za koju se svaki dan molim moj period apsolutne cistoce pocece mnogo ranije nego sto sam mislila i ocekivala, ako ne, moracu se strpiti, nauciti, valjda jednom i uspem
pozz
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

oci boje meda

Post by oci boje meda »

"samo ne vise patnje!
Probudim se nocu i skruseno sapucem " Samo ne vise patnje!" Tako sam srodjen sa njom da joj vec dobro poznajem zakone, mere i cudi. Znam je kako se radja, znam kako nice tupi ledac bola u dnu izmucene puti. Znam je kad kliktava lece crna preklana ptica i krilom skruseno udara o stene svoje teskobe.znam je kad klonula, pusto bije celom o hladni prag beznadja.
Dusa dise u patnji, kao more u plimama i osekama.
O, dobro poznajem mehaniku bola!
Tako sam svikao na patnju, da joj vec dobro znam vaku boru na licu i svaki topli prevoj naborima skuta"
vladan desnica "proleca ivana galeba"
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

.................. Ćao svaka čast za samo ne više patnje.. nađoh se pravo................. mila kada si toliko izgurala taj najduži period, pokušaj da izguraš još mjesec, pa još jedan. vidjet ćeš da ćeš doći na svoje... samo naprijed. čuva ti Jaca fige....... ljubim te. pozzzzzzzzzz :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
oci boje meda

Post by oci boje meda »

draga moja procitaj me nista ja nisam izgurala....mislim nisam napravila recidiv, ali jebes mesec dana...trenutno nije gudra ono sto me jebe nego usamljenost...treba mi neko bre da me zagrli cvrsto, uhvati za ruku, ali nikog nema....moj dragi je zapalio iz komune, to su krili od mene, nisu znali kako cu prihvatiti, posto se istina uvek sazna, saznala sam i ja, razmenuli mailove, lubaqv definitivno postoji jer ja znam da je on moje drugo ja, i da nikada vise necu naci nekog kao on, ali prokleti heroin nas je razorio.bar ja to tako kontam. on nece da se vidi samnom dok kako kaze vucemo iza sebe taj teret, sto je verovatno u pravu, ali taj teret cemovuci do kraja zivota, samo ce vremenom malo olaksati...tako da na zalost i pored ljubavi ne vidim da ima sanse za nas...prokleti heroin, proklinjem dan...samo cekam da prodje ovo vreme i da odem, stalno se molim toj nekoj visoj sili da mi pokaze put, da mi pomogne da odem odavde daleko zauvek. jer znam da vracanje u ns, bez moje ljubavi, u stan u kojem sam se smo gudrala, ne moze izaci na dobro, a tek ziveti sa matorcima nije opcija,zato jedino paljba....sto pre...da se moze sutra bih otisla, ali ne moze se.pa moram da brojim dane, ali svaki dan kad prodje i noc dodje kazem hvala ti jedan dan manje....ako mi taj plan uspe, iam rezervni, ali ne bih volela to.....ipak bih da zivim, ali ne ovde.....pozz
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Nancy In Black

Post by Nancy In Black »

Draga moja,
kada sam se "vratila" na ovaj forum i samo citala ispovesti i pratila sta se desava, tvoja ispovest je bila prva koju sam procitala i redovno pratila. Zelim da te ( za pocetak ) pozdravim, i nadam se da cemo se lepo druziti ovako preko neta i pomoci jedna drugoj..
Znam koliko ti je tesko, i koliko se lomis i boris, znam koliko je uzasno i koliko boli :( i ja sam takodje strasno slomljena, trazim sebe negde izmedju svetova..Ne znam koliko si citala Anatomiju zivota pre nego sto sam je izbrisala, ne znam da li si citala moju nekadasnju ispovest dok sam imala nick DarkAngel i ispovest moje mame Erineje na suovisnicima. E pa i ja sam imala jednu veliku ljubav ali nas je heroin pojeo, unistio je sve lepo sto smo imali i sto smo mogli imati, i zelim da znas da razumem koliko boli kada shvatis i vidis da je heroin razorio sve , ali apsolutno sve i ostavio samo tisinu i pustos u krugu od 3km oko tebe a najvise u tebi, iskopao rupu bez dna...
Ali znas sta?
Znas onu dobru staru :Ono sto nas ne ubije samo nas cini jacim - pre ili kasnije! 8)To svi mi znamo. Ma koliko je sve bolno sada za tebe vremenom ces se izboriti, tu gde si pala - ustaces, obrisaces kolena od prljavstine i nastavices da koracas napred, ostace oziljci od posekotina i rana od tezine pada - to je sigurno, ali MORAS da nastavis dalje, samo pravo i hrabro! A onda ce se vremenom pojaviti i osmeh na tvom licu, i videces stvari u malo zivljim bojama, ne moze vecito biti crno, to jednostavno nije pravilo zivota, ravnoteza MORA da postoji.
I takodje znam da je lako sve to reci drugome ali primeniti u praksi - ufff......Kod mene je to tesko....Uvek imam savet za drugoga.. Btw, zasto ne ides negde u prirodu ( ako je imas u blizini kuce ). Ako se tvoji plase da ces da pobegnes ili nesto slicno neka krene neko sa tobom, ali mislim da bi ti mali "izleti" u prirodi prijali dok je jos uvekl lepo vreme. Mislim da to sto sedis zatvorena u sobi uz comp moze da utice na tvoje psihicko stanje i da te jos vise baca u depresiju.
Jel posecujes AN u Beogradu?..Ja sam bila jednom, i dosla bih opet,volela bih da dodjem ali postoje tu neke sitnice koje me trenutno koce,a i puno radim i nemam vremena i moze da se desi da se uskoro i upoznamo...
Kuckamo se...
Kiss

N.
It's not a matter of luck it's just a matter of time!
Post Reply