ljudi, ja mislim da ovog ... mi gospoda treba da elegantno ignorisemo...
pepe, draga nadam se da si mi dobro...
PEPELJUGA....priča u nastavcima
Moderator: sanela
Re: PEPELJUGA....priča u nastavcima
crvenkapo nikada ne znas sta moze da te strefi u zivotu ako ne tebe onda nekoga do koga ti je stalo,nas je zadeslio ovo tebe ko zna....veliki je luksuz kenjati nekome za nesto u danasnje vreme
Gde si mi se sakrila draga, Devojcice sa jednom cipelicom?
Nadam se da si OK!
Ljubim te....
Nadam se da si OK!
Ljubim te....

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
- pepeljuga84
Samo jedan odgovor za gospodina koji se skriva pod ženskim nickom "crvenkapa".
Da bog da se tvojim mukama u životu smejao neko kao što si se ti smejao mojoj priči...
I otkud ti na forumu narkomanija?Zašto si na googlu ukucao narkomanija-ili bilo šta u vezi sa tim pa pronašao ovaj forum.
Mi imamo problem-ali možemo ga ispraviti za razliku od tebe koji si loš čovek,a povrh svega reklo bi se i nisko inteligentan...
Nedao ti Bog da te slučajno sretnem negde na ulici-videli bi ko bi se smejao.
Zato pali sad dok te ne zarazim nekom narkomanskom bolešću
Dragi moji....
Kod mene nije dobro.
Ne znam šta se dešava,ali ja kao jedini svoj spas vidim nebo.
I besna sam na sve ljude oko sebe-jer moram da živim zbog njih.
Besna sam.
Dosta dugo sam stajala na uzbrdici.Čvrsto.
Onda kao da su kočnice otkazale,i ja padam i padam...
Da mogu od života da se odmorim na jedan dan-na jedan sat.
Počela sam da pijem blokatore.Zamislite-opet.Jebeni blokatori mi samo još jače daju do znanja da je hors bio na prvom mestu u mom životu-i naravno jačaju u meni želju da ga uzmem.
Ipak nemam snage-nemam snage za novo jutro,kamoli za novi over.
Moji razmišljaju o bolnici.Zbog depresije.Meni je sve jedno.Niti imam volje niti imam želje za bilo čim.Jedva sam skupila snage da i sad sednem i napišem nešto.
Sutra je prvi septembar.
Volela bi da sam klinka,da ponovo osećam ono uzbuđenje pred polazak u školu.
Nemam snage.
Nemam više snage.......
Da bog da se tvojim mukama u životu smejao neko kao što si se ti smejao mojoj priči...
I otkud ti na forumu narkomanija?Zašto si na googlu ukucao narkomanija-ili bilo šta u vezi sa tim pa pronašao ovaj forum.
Mi imamo problem-ali možemo ga ispraviti za razliku od tebe koji si loš čovek,a povrh svega reklo bi se i nisko inteligentan...
Nedao ti Bog da te slučajno sretnem negde na ulici-videli bi ko bi se smejao.
Zato pali sad dok te ne zarazim nekom narkomanskom bolešću

Dragi moji....
Kod mene nije dobro.
Ne znam šta se dešava,ali ja kao jedini svoj spas vidim nebo.
I besna sam na sve ljude oko sebe-jer moram da živim zbog njih.
Besna sam.
Dosta dugo sam stajala na uzbrdici.Čvrsto.
Onda kao da su kočnice otkazale,i ja padam i padam...
Da mogu od života da se odmorim na jedan dan-na jedan sat.
Počela sam da pijem blokatore.Zamislite-opet.Jebeni blokatori mi samo još jače daju do znanja da je hors bio na prvom mestu u mom životu-i naravno jačaju u meni želju da ga uzmem.
Ipak nemam snage-nemam snage za novo jutro,kamoli za novi over.
Moji razmišljaju o bolnici.Zbog depresije.Meni je sve jedno.Niti imam volje niti imam želje za bilo čim.Jedva sam skupila snage da i sad sednem i napišem nešto.
Sutra je prvi septembar.
Volela bi da sam klinka,da ponovo osećam ono uzbuđenje pred polazak u školu.
Nemam snage.
Nemam više snage.......

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
vozdrica raja.
pepeljugo mojne da se sikiras i obracas paznju na ovakve likove poput crvenkapice vidis da nije normalan lik nema on pojma sta hoce da kaze vidis da je neki kompleksas veliki,jadnik cuo za rijec droga a strah ga da proba ili da vidi sta je to pa dosao da se ovdje preserava nego najbolji odgovor na sve ovo dao je overseas girl i tako i treba da uradimo da ga svi redom ignorisemo jer mislim da on nije dostojan ni jednog od nas kako nas je nazvao "narkomancina".
pepljgo nedaj se i gore glavu pa sve prođe znas i sama,sta treba da nas ljudi poput ovog idiota crvenkape ovako nazivaju i gledaju nesto kao sa visoka ali vjeru da je to neki papak i to veliki smijem glavu dati da je neki papcina,zato pepe draga glavu gore i guraj a doce i bolji dani vjeruj mi.
pozdrav svjema heheehh
nego pepeljugo sto ba skinu onu sliku e necu tako da se igramo.hehhe cuvaj se
pepeljugo mojne da se sikiras i obracas paznju na ovakve likove poput crvenkapice vidis da nije normalan lik nema on pojma sta hoce da kaze vidis da je neki kompleksas veliki,jadnik cuo za rijec droga a strah ga da proba ili da vidi sta je to pa dosao da se ovdje preserava nego najbolji odgovor na sve ovo dao je overseas girl i tako i treba da uradimo da ga svi redom ignorisemo jer mislim da on nije dostojan ni jednog od nas kako nas je nazvao "narkomancina".
pepljgo nedaj se i gore glavu pa sve prođe znas i sama,sta treba da nas ljudi poput ovog idiota crvenkape ovako nazivaju i gledaju nesto kao sa visoka ali vjeru da je to neki papak i to veliki smijem glavu dati da je neki papcina,zato pepe draga glavu gore i guraj a doce i bolji dani vjeruj mi.
pozdrav svjema heheehh
nego pepeljugo sto ba skinu onu sliku e necu tako da se igramo.hehhe cuvaj se
pajdoforce wrote:Ako imash jaja da usred grupnjaka dodirnesh jaja svoga ortaka javi se na PM...![]()
Bolje biti nego biti biven , bolje se ubiti nego biti ubiven.... :drinkers:
SUICIDE CLUB - prvi srpski - lakse je cuzamen
E izgleda da wolimo oboje PRTI DO NEBA PA I WISE!
PRTI DO SMRTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
- pepeljuga84
Danas mi je bolje.
Koliko toliko.
Potrebno mi je društvo,potrebni su mi prijatelji.
Trudim se,iz petnih žila se trudim da ne završim u Palmetićevoj-na odeljenju depresije.Trudim se.
Sedim ovde za kompjuterom i razmišljam kako je sve moglo biti drugačije.Kako sam mogla biti srećna i zadovoljna.
Samo da sam bila pametnija.
Ipak uvek sam bila svesna šta me čeka.Bila sam spremna i na fizičku krizu-uvek,čak i na psihičku...
Ali u ovoj meri-ne to nisam očekivala.
Oni koje sam volela ili su mrtvi,ili su nastavili da žive svojim životima,smislenim životima...
Fali mi ljubav,fali mi razumevanje....da ne kažem-fali mi hors.
Još jedan beg iz stvarnosti,još jedan beg u moj svet-tamo gde se osećam sigurno i zaštićeno...Tamo gde tuge nema....
Ne mogu više ni da pišem.Moje kuknjave su se smučile i bogu i ljudima...
Ne znam-nisam pametna.
Kuda kako-zbog čega.
Srce mi se cepa i duša krvari,ipak moram ostati jaka i boriti se-ne smem opet popustiti,ne smem opet uzeti...
A toliko želim,toliko želim...
Želim da budem srećna,da se smejem...
Želim da volim-da budem voljena.
Želim da živim...
Koliko toliko.
Potrebno mi je društvo,potrebni su mi prijatelji.
Trudim se,iz petnih žila se trudim da ne završim u Palmetićevoj-na odeljenju depresije.Trudim se.
Sedim ovde za kompjuterom i razmišljam kako je sve moglo biti drugačije.Kako sam mogla biti srećna i zadovoljna.
Samo da sam bila pametnija.
Ipak uvek sam bila svesna šta me čeka.Bila sam spremna i na fizičku krizu-uvek,čak i na psihičku...
Ali u ovoj meri-ne to nisam očekivala.
Oni koje sam volela ili su mrtvi,ili su nastavili da žive svojim životima,smislenim životima...
Fali mi ljubav,fali mi razumevanje....da ne kažem-fali mi hors.
Još jedan beg iz stvarnosti,još jedan beg u moj svet-tamo gde se osećam sigurno i zaštićeno...Tamo gde tuge nema....
Ne mogu više ni da pišem.Moje kuknjave su se smučile i bogu i ljudima...
Ne znam-nisam pametna.
Kuda kako-zbog čega.
Srce mi se cepa i duša krvari,ipak moram ostati jaka i boriti se-ne smem opet popustiti,ne smem opet uzeti...
A toliko želim,toliko želim...
Želim da budem srećna,da se smejem...
Želim da volim-da budem voljena.
Želim da živim...
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Cao Pepe!
Ja bih isto volio da heroin podmladjuje,da je pun vitamina i produzava zivot.
Da je legalan i drstvenoprihvatljiv.
Pa da sjedemo,kao oni sto peku rakiju,oko kazana i mjesamo opijum,kao oni sto mjesaju dzibru.
Jebiga,nije tako.
Idemo dalje!
Uz tebe sam!
Ja bih isto volio da heroin podmladjuje,da je pun vitamina i produzava zivot.
Da je legalan i drstvenoprihvatljiv.
Pa da sjedemo,kao oni sto peku rakiju,oko kazana i mjesamo opijum,kao oni sto mjesaju dzibru.
Jebiga,nije tako.
Idemo dalje!
Uz tebe sam!
I meni je tesko sreco.....
Izolowana u jbn Somboru,jedina podrska su mi neki ljudi sa owog foruma i Ceca(Raskrsce)
HWALA IM DO NEBA!
Samo guraj nekako,ja jos malo pa u Marjanowac....
SAMO POLAKO
ISKRENOST,WOLJNOST,OTWORENOST DUHA!!!!!!!!
Izolowana u jbn Somboru,jedina podrska su mi neki ljudi sa owog foruma i Ceca(Raskrsce)
HWALA IM DO NEBA!
Samo guraj nekako,ja jos malo pa u Marjanowac....
SAMO POLAKO
ISKRENOST,WOLJNOST,OTWORENOST DUHA!!!!!!!!
She is in love with herself
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
- oci boje meda
eto pepe ,ako ce ti biti lakse nisi jedina....samo sto sam ja zvrsila u bolnici/odeljenje psihijtrija, ali bar nisam stacionar, vec dnevno....eto.a nista ne pomaze.ne moze se bolestan um izleciti. i mene ubija usamljenost, monotonija, nedostatk ljubavi, ma svega ....sa roditeljima u popizdu zescem, nikoga, ama bas nikoga, osim vas virtuelnih nemam.svi stvarni su tako daleko, kao da su na marsu, a ne na par km od mene. raduj se sto barem nisi u karantinu, ja jesam i pored blokova, moje kretanje je ograniceno na bolnica, soba. i to je sve. da se pokupim i odem nazad za ns, na posao ne mogu, keva ce zvati reci da sam koman i otkaz, nema para nema stana...i sta ostaje....nista..ulica.....dosta mi je svega....eto da ja malo kukam umesto tebe, iako smo svi ovde vec dosadili i sebi samima sa nasim heroinskim proseravanjima, depresijama, tugama.....ajde izguraj jos jedan dan....dan po dan...mada ni ja vise ne verujem u to.
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama