ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

oci boje meda

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by oci boje meda »

mislila sam reci posle 15ak godina otisla na svirku str8
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Sagitariuse, slika nije iz Reta, nego sa ovogodisnjeg letovanja, a od izlaska odande ugojio sam se sigurno petnaestak kila, kod mene to ide obrnuto izgleda :D
Onda si ti fenomen :D .
Dobro,jebiga,ja sam smršao poslije jer sam opet opleo po dopu,sad sam se vratio na normalnu težinu.
Ali tamo...Pola garderobe sam podijelio...
YugoStar

Post by YugoStar »

Vozdra OBM !
I za tebe vazi kao i za malu L.
Raduje me kada ste dobro.
Ja kontam da je bas cool,in,mangupski...da se nakon svega bude str8.
Ono,proslo se sve,izaslo iz pakla sa par ogrebotina i sad sve rega.
Mene taj osjecaj dize i cini me kao "posebnim",a o samopouzdanju da i negovorim.
Ja inace volim planinu,crnogoricnu sumu i tu prirodu koja me okruzuje od rodjenja,ali zbog vas nekoliko Lala,tacno cu zagotiviti ravnicu.
Budi dobra i nastavi da Korachas !
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e yugo , nisam ja bas dobro, samo se malo pravim blesava, pa kao sve je ok, a ustvari nista nije....ali ...jbg....zivot je surov.....uostalom., sta ja tebi govorim, znas sve...a ravnica...oduvek sam mrzela ravnicu, iako sam rodjena u njoj....vidis, ja volim planinu, sumu, krs, stenje i kamenje
ljubim
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

igra bez granica

Post by igra bez granica »

Pozz Oko moje, ma bice sve u redu samo polako. probaj ne razmisljati, probaj uzivati u malim stvarima, pogledaj u nebo ssa svog prozora videces lepu plavu boju, uzivaj u svom lepom gradu dok ides na terapiju pogledaj detalje na fasadama starih kuca ima toliko lepih detalja a da ih nikada nismo ni primetili. Sakupljaj kamencice i oni iz Du cekaju na tebe, posebno birani specijalnih boja i oblika.
ljubim te!!!
Sto se tice ravnice Yugo ima i ona svojih drazi, jest da nije privlacna pogledu kao brdo planina borovi i jele a imamo i mi nasu planinu brdo Frusku goru severna sveta gora kako je neki vole nazvati. Doci ces ti i malo ovde pa da te upoznamo sa lepotama panonije. kada vidis pogled sa kule dvorca Fantast porodice Dundjerski kod Beceja, predivni pogled na ravnicu sarenilo boja pogotovo u leto red zute pa red zelene pa opet zute protkane crvenom bojom divljih makova. Nadam se da cu uskoro doci i da vidim i tu lepotu na jahorini. pocetkom oktobra ici cu u dubrovnik poslovno i to preko Sarajeva pa ako budes tu vodis ka kahfu na Bas Carsiju ili na neko drugo mesto po tvom izboru.
pozz svima pozz Lily pepe, Sagy Nal i naravno Naco ali i svi ostali.
YugoStar

Post by YugoStar »

Pozdrav D.
Naravno da nisam iskljuciv i da mislim da i ravnica ima svojih cari.
Jedva cekam da vidim to sto si mi opisao.
Nego,to kad budes prolazio kroz Sarajevo,to cemo odigrati,samo cu morati znati par dana,ali to cemo se cuti i utanaciti!
Drago mi je sto napisa nesto za OBM.Ja sam nesto pospan,pa i nemam inpiracije,ali sam super,sto i tebi zelim!
Pozdrav i OBM i tebi,naravno!
igra bez granica

Naravno Yugo javim ti sigurno nedelju dana ranije znam tvoju relaciju Sarajevo - Nemacka, a onda mozemo ici za Zrenjanin kod nase OBM pa cu ti pokazati sve drazi ravnice i nase male svete gore. posebno meni najdrazi Krusedol i Hopovo, lepi stari i puni mira manatiri pa Fantast takodje. Obavezno dolazim u Sa pa dali pre ili pose Dubrovnika zavisno dali ces biti tu.
Oci moje nejavljas se gde si bre????
Brines me molim te javi se!!!!!
pozz svima!!!!
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e pa dragi moj D. tvoje lepe oci odose u tri lepe p....m....danas pala svadja zestoka sa mojima, opet strogi karantin, a sto je najgore zbog gluposti, ajde da sam uradila nesto, napravila sranje recidiv, nego nista...teske reci.....ne znam...kontam ili da se pokupim i negde u tri lepe, preko...pa kako bude, ili da zavrsim za uvek. u svakom slucaju dalje, ovako se ne moze. oni se mozda i trude, ali ne kontaju, stalno se pitaju sta ce ljudi reci, sta ce ovaj onaj, u jebote, jebe mi se za komsiluk....bitno da sam ja cista, 26, 27 ne znam ni ja vise koji dan.....i da ne mislim na dop...u svakom slucaju tesko sranje, najteze......pre cu ja zapaliti od kuce, pa se skriti kod vas, tebe ili yuge, kod tebe imam prolaz, tvoja baba me gotivi hahahah, a za yugu..videcemo, i on ce negde da me smesti..malo tamo malo vamo, samo ne vise ovde., hocu reci pre cu ja videti krs i goletnego yugo ravnicu,barem iz zrenjanina. nema zivota meni sa mojima. sada sam definitivno sigurna. do sada sma kao i pokusaval da odrzim komunikaciju, da smirim zivce, ujedem se za jezik...e sad me vise boli puce mi Q.... za njih, ja se stalno nesto trudim, kao pravila sam sranja, pa da se iskupim, a oni samo seru li seru...znam da ce sad neki reci kako pricam gluposti, kako su to normalne stvari, ili da se ja ponasam detinjasto ili nesto vec slicno...ali da se posvadjas sa roditeljima, jer si drugu iz osnovne rekla za problem, a oni odmah digli paniku sad ce ceo grad znati, pa u moju lepu p.m.!je li to normalno, a pri tom znas, siguran si da to ostaje medju vama....tako da zaobidjite zr, dolazim ja kod vas.....ljubim vas obojicu
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

................. Pozdrav .............. kod mene se neka slična situacija desila u kući prije neki dan. i ja poludjela skroz na skroz, uzela kofere da idem........... čak sam digla ruku na rođenu majku, sreća pa se brat potrefio u kući i smirio situaciju....... a ja i dalje luda ko struja, derem se, histerišem jebem sve živo i mrtvo.................. ma užas jedan, vjeruj mi kad tada nisam otišla od kuće neću nikad....... stvarno je majka malo pretjerala a ja dodatno dobila popizditis....... riječima se ne može opisati taj užas i ta grozna svađa..... u neku ruku oni upravu u drugu ja. i ne možeš to dvoje spojiti nikako. ama baš nikako. pa često mi dođe da se ispalim jer mi je nekada pun kurac svega........... pišem ti ovo jer te razumijem.......... razumijem kako ti duša pati....... ali vjeruj mi nigdje ti neće biti bolje nego kod staraca sad za sad.... ili hoće. ne znam. ti to najbolje znaš... ja želim samo da ti kažem da te razumijem i da sam na tvojoj strani....... nemoj da srljaš.. pokušaj da se situacija smiri barem koji dan, pa onda gledaj kakva je situacija.. da li je da se pališ iz kuće ili da ostaneš. ali sama si svjesna da ti žele sve najbolje samo ne mogu da razumiju. neće.. ne znaju..... kao i kod mene............. ili mosle da razumiju, a ustvari majne toga............. samo hrabro, drži se, molim te............... ponovo ti kažem slično mi se desilo ...... zato te razumijem koliko toliko......... ljubim te i čuvaj se.. Jaca.......................
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
igra bez granica

Draga moja znas da kod mene mozes kad god hoces znas da te baba gotivi. Vidi mila i moji su tako srali prvi put krili i svedno se sve saznalo, sada moj cale ko ga pita iskreno mu odgovori. mila mozda ce ovo grubo ispasti ali znas da ti ja zelim najbolje, sto se oni ne zapitaju zasto se stide tvoje bolesti, ddali se boje da njih za nesto ne okrive da nesto sto su oni pogresili ne izadje na povrsinu.
Molim te nemoj nista jos preduzimati strpi se jos malo znas sta ce biti ako odes u ns kod mene ces uvek dobro dosla ali kao sto ti je Jaca rekla niko ti ne zeli bolje ma kolikoo sada to zvucalo grozno i mene je cale neki dan iznervirao i pakovao sam se isto zbog gluposti. zena me maltretira i ne dozvoljava mi da udjem u nas zajednicki stan. ma ko je jebe kao da cu ja nju pitati nesto ako ne zeli da me vidi neka sece okolo.
molim te ugrizi se jos jace za jezik i molim te ne pomisljaj na ovu drugu soluciju koju si navela.
drzi mi se molim te!!!!!!!!!!
Post Reply